2024. október 10., csütörtök

Ócska cirkusz vagy drámai valóság? – Straßburg, 2024. 10. 09.

 

Nem kis mértékben a kormány hibája és bűne az, ami Straßburgban megtörténhetett 2024. október 9-én. A demokráciának nevezett, évszázados, eddig csak fű alatt háborgó magyargyűlölet és liberális anarchia ezen a napon a tetőpontjára hágott. S keservesen megtapasztalhattuk, hová vezet a két ló egy fenék politikája… Straßburgban már nem számít Magyarország választópolgárainak az akarata, nem számít nép, a nemzet, a jog, az igazság. Hogyan is számítana, amikor ez az Európai Unió nap-nap után ezreket küld halálba a háborús frontokon, és mindenben, gondolkodás nélkül teljesíti a pénzvilág – a világkormány – parancsait. Ehhez megtalálja minden nemzet soraiban a legaljának számító, ócska árulókat. Ezt láthattuk október 9-én.

A kormány súlyos bűne ebben az, hogy évekkel ezelőtt nem kezdte el Btk. szerint büntetni a hazaárulást, s minden ártó, aljas és áruló megnyilvánulásra az volt a válasza, hogy: „demokrácia van, belefér.” És nem figyelt oda azokra a jó szándékú bírálatokra, figyelmeztetésekre, amelyeket hosszú évek óta sokan leírtak a nemzeti gondolkodású magyar polgárok soraiban. Önkéntesek százai, saját költségükön tartanak fenn honlapokat, hogy segítsék a kormányt és a nemzet előrehaladását, ám ezeket a támogatókat sem engedi érvényesülni a jól fizetett, de a kontraproduktivitásban élen járó és csapnivalóan rosszul, primitíven, proli szinten irányított és prolivá tett kormánymédia. Nem lett volna szabad elfelejteni a vaskoronás Horn miniszterenökségének az előzményeit, s azt sem, hogy a magyar ember arra szavaz, annak hisz, akire a legtöbb rosszat mondja az éppen hatalmon lévő média. Ám, mi nem tanulunk, s ennek tudhatóan olyan aljas támadásokat kell elviselnünk, amilyen támadást Orbán Viktor miniszterelnöknek és ezzel három millió magyar választópolgárnak kellett elviselnie 2024. október 9-én.

A nemtelen, hazug támadások, aljas állítások és „sok millió, e hazugságokkal egyetértő magyar” emlegetése, valamint von Leyen mélységesen primitív és aljas rágalmai Cohen Bélát, Sztálint és Hitlert idézték az Európai Parlamentbe. A magyarországi vádaskodók és hazaárulók felszólalásai pedig, a tömeggyilkos Szamuely Tibort és a Rákosi-korszak koncepciós pereinek tanúit juttatták eszembe. Igaz, ez utóbbi pereknek voltak bírái is, akik a mai bíróságok jogelődeiként hozták az ítéleteket, de ezekért az ítéletekért máig nem zártak ki postumus senkit a bírói karból… és bocsánatot sem kért egyetlen főbíró sem. Talán ez a tény is mutatja azt a politikai tévutat, amely jellemzi az 1944. október 15-e utáni, máig tartó skizofréniát. Ám, maradjunk október 9-e megalázó és felháborító eseményeinél.

Egy ország keresztény, magyar népe állt ott, Orbán Viktor személyében, s egy ország minden nemzetben, békében, kereszténységben gondolkodó polgárát háborította fel az a magatartás, amelyet von Leyen, Weber és a magyarországi fizetett árulók tanúsítottak. Meddig tart még ez, mit lehet még megtenni a magyarokkal? – tehetnők fel a kérdést, de fölösleges. Mert a válasz, a demokrácia ostoba emlegetésének görbe tükrében igen egyszerű: „Mindent!” 

Ha nem értek egyet valakivel a családban, azt nem viszem a körfolyosós ház udvarára, mint egykor a házmesterek a közérdekű bejelentéseket. Így, ha az országon belül vannak kifogásolnivalók, azt nem egy, a magyarok iránt zsigeri gyűlöletet érző grémium előtt olvasom a felelősnek tartott fejére. Persze, ez intelligencia kérdése. Ez azonban, már nem szempont. Hiszen, a magyarokat gyűlölni, ma jól jövedelmező politikusi szellemiség abban az erkölcsét, hitét és józanságát vesztett Unióban, amelyhez úgy ragaszkodunk, mintha az életünk függene tőle. Igaz, sok függ tőle, így az életünk is. Mert ha ebben az Unióban benne maradunk, akkor az, az életünkbe kerülhet.

Ha nem az lesz az amerikai elnök, akire – mint a roulette-asztalnál – mindent feltettünk, akkor mi lesz a hárommillió magyar választópolgárral, mi lesz a többi magyarral, a megszállt országrészekben élő magyarokkal, a gyermekekkel, az egyházakkal, a kereszténységgel? Mert ne felejtsük el: a krupié ma már szabadon csalhat, mozgathatja az asztal lábát, ha a tét színe és a száma a játékosnak kedvez… Straßburgban ma az orosz-roulette a divat. És nincs üres járat!

Saját bűnünk is tehát az, ami történt és fájdalmas következményei lehetnek mindannak, amit elmulasztott a kormány, amire nem figyelt oda, és aminek az egyetlen cinikus, de ártó gyógymódja volt, a „demokrácia van, belefér” – mondat. Október 9-étől nem fér bele. Semmi nem fér bele, amely a – megmaradt – nemzeti szuverenitást, a keresztény szellemiséget, a történelmi hagyományainkat, a jogot, az erkölcsöt és a megszállt területeken élő magyarokat sérti. Igaz, így kellett volna lennie másfél évtizede, s így kellett volna gondolkodni sok más, ma sajnos joggal támadható gondolat és intézkedés helyett. Ami pedig a legfontosabb: be kell fejezni a mellébeszélést, a hazudozást! Rendet kell tenni – még ha fájdalmas is –, erkölcsi, anyagi ügyekben akkor is, ha ez a rendcsinálás magas rangú kormány-, vagy családtagokat is érint! Olyan dolgokról is tájékoztatni kellene a miniszterelnököt, amely ügyeket a saját környezete igyekszik elsimítani, súlyos károkat okozva a hitelesség terén. A kontraproduktív, pénznyelőgépet, azaz, kormánysajtót, kulturált, intelligens, kiegyensúlyozott és hozzáértő kézre kellene bízni, mert a Médiaworks, a Megafon és a hozzá hasonló – és/vagy általuk működtetett – médiumok többet ártanak, mint Magyar Péter és Dobrev Klára együtt, mert olykor szidják azt, amiről tudomást sem kellene venni, máskor dicsérik a védhetetlent. Ha pedig – jó esetben – véletlenül nem is ártanak, úgy sincsenek hasznára a nemzet és a kormány ügyének.

És ott kell végre hagyni ezt az ócska, hitevesztett, erkölcstelen, és aljas uniós kuplerájt… mert a Straßburg-i, hazugságokkal való tetemrehívás nem fest fényes jövőt a kormány és a nemzeti oldal számára, ugyanis, világos az üzenete: a forgatókönyv címe ugyanaz maradt, ami ezer éve volt: „Ugros eliminandos esse…”

Stoffán György

Ps: A fentiek mellett, Straßburgban az is világossá vált, hogy dr. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke nem csupán ellenfele, hanem a legnagyobb ellensége az Unió mai, Európa-, keresztény-, erkölcs-, és magyarellenes vezetésének. S mint ilyentől – nézetem szerint –, az Uniónak parancsokat osztó pénzhatalomnak – bármi áron –, szándékában lehet megszabadulni. Ez pedig azt jelenti, hogy egy emberként kell kiállnia ma minden magyarnak a miniszterelnök mellett. Akkor is, ha úgy érzi, csalódott a Fideszben, akkor is, ha bármit elhisz abból, amit az ellenzék hazudozik, s akkor is, ha vannak olyan valós bajok és ügyek, amelyekről tényként tudunk. Mert Orbán Viktor ma, Magyarország és a megszállt országrészek magyarjai megmaradásának a biztosítéka, záloga! És ezt, ott is tudják, ahol az Uniónak adott sátáni parancsok születnek…