2021. április 1., csütörtök

Ferencvárosi hisztéria – avagy békés favágás a magyarok hátán… és tűrjük!!!!

 

fotó: Telex.hu
fotó: telex.hu

Nem értem a jó magyar embereket. Mindenki hisztizik, mert a Ferencvárosban vallásgyalázó plakátok jelentek meg, és idekerült a BLM „szobor” is.  Igen, ezért mindenki hisztizik – otthonról, a gép mellől vagy a telefonjáról… Tipikus Péter-i magatartás. Jól beleillik a Húsvétba. Péter is fogadkozott Jézusnak… le is vágta a poroszló egyik fülét… majd, amikor ráolvasták háromszor, hogy ő is Jézushoz tartozott – letagadta.

Hát így van a magyarság nagy része is. Keresztény állam, keresztény értékek, minden keresztény itt… csak az emberek nem! Nagypofával lehet és kell is halandzsázni a facebookon, miközben az ellenség bármit megtehet, mert az ígéretek csak a felhőben vannak és elszállnak, mint a szellentés. És annyit is érnek.

A szobor áll, igaz a magyar AUR-közösség bedeszkázta, amit a magyar keresztény állam rendőrsége igazoltatással igazol, hiszen jó politikai fogás, hogy egy OSB paravánt húzunk a „szobor” elé saját plakátjainkkal megrakva. Ám, a Jézust gyalázó plakátok ott maradtak, ahol vannak, a „szobrot” meg majd kibontják és ott fog díszelegni egy keresztény ország, keresztény fővárosának, egyik keresztény kerületében…


Már nem is érdemes szólni, hiszen semmi nem történik. A Btk. vonatkozó paragrafusait senki nem használja, pedig volna e kereszténygyalázásra és a BLM szoborra vonatkozó büntetési tétel, hiszen, ha a veres csillag alkotmányellenes, akkor ez a szobor is az… mert egy, az Alkotmányban megtalálható erkölcsi alapvetéssel ellenkező szellemiség jelképe. Hasonlóan kellene megítélni a Jézus-plakátot is… de vajon ki?

És az emberek felháborodása? Nos, az is csak egy ál-felháborodás, és mert járvány van – meg amúgy is – nem megy ki senki a plakátokat megsemmisíteni… a rendőrség pedig védi e közterületi vallásgyalázókat és jelképeiket. Ha pedig, valaki hozzájuk akarna nyúlni, akkor rongálásért bizonyára szabálysértési eljárás indulna ellene. Ennyit a keresztény magyar társadalomról és rendfenntartásról. Miközben a halál pártjának beoltott vezetői a vakcina és az oltás ellen, azaz, a magyar polgárok halálát okozva szónokolhatnak, hazudozhatnak, és a tiltások ellenére az alsó rakpartot megnyitja a főpolgármester – hadd fertőződjön és haljon meg minél több fiatal…

(Ma már nincs polgár, nincs ember, nincs emberi méltóság és nincs állampolgári jog, és nincs jogbiztonság… csak pártok és választók léteznek.)

Undorom van mindattól az átlátszó hazudozástól, amelyben élünk! Undorom van a párhuzamos társadalomtól, a gyűlölettörvények bírósági semmibevételétől, a hangos ál-hisztitől a közösségi oldalakon. Mert ma minden odavezet, hogy összeomlik az ország, összeomlik, amit eddig vérrel, könnyel és feláldozott életekkel elért a magyar. S mert még mindig áll a szobor és helyén a gyalázkodó plakát, a társadalom meg is érdemli! Fájdalmas Péter-i magatartás ez.

Ma ismét Barabást üvöltözik a nép és megtagadja Jézust! És ismét keresztre feszítenék azok, akik a keresztény országról és keresztény értékek megvédéséről beszélnek. Mert a lehetőség arra, hogy végre Jézust kiáltsanak, ott áll a téren és ott a plakátokon…  

Stoffán György