2012. január 29., vasárnap

„Orbánnak mennie kell!”

Gyurcsány megalapította a Demokratikus Koalíció nevű képződményt, amelyben mindenféle ócska kommunista, volt MSZMP-s és MSZP-s elmebeteg vagy éppen hazaáruló tag lett. Elérkezett az első kongresszus ideje, és az elmeháborodott pártelnök ismét hatalmasat alakított. Olyat, mint Balatonöszödön. Hazudott, vádaskodott és úgy tett, mintha a világ leghülyébb embere volna. Mindezt a pártvezéri funkció megerősítése érdekében. Hiszen, mint Szolzsenyicintől tudjuk, a kommunista a legaljasabb hazugságokat is szemrebbenés nélkül tudja elmondani, ha pártja vagy a pártvezetés érdekeit szolgálja. A szánalmas Feri az „Orbánnak mennie kell” szlogenre építette háborodott beszédét, a tagság pedig mint a bolondház törzsvendégei tapsoltak, de volt olyan is köztük, aki a „Gyurcsány a vezérünk” mondatot ordította artikulátlan hangon. Igen Gyurcsány a vezére néhány beteg elmének, azoknak, akik fel sem tudják fogni mi a lelkiismeret (Szolzsenyicin) és a hazaszeretet, és bűn-e a lopás és a hazudozás… Ezek az emberi lények génhibásak, szellemi fogyatékosok és intelligenciájuk egyenlő a proli házmester intelligenciájával, és velük nem lehet Mozartról beszélgetni. Szerencsétlen szellemi torzók, akiket egy értelmes világban mutogatni kellene – spirituszban.
A DK kongresszusát látva számomra érthetetlen néhány dolog. Ezek a szellemi fogyatékosok egyszerűen nem veszik tudomásul, hogy elmúlt az ő világuk, mint ahogy lassan, de biztosan múlóban van a liberális söpredéké is. Nem veszik tudomásul, hogy egy hete minden ellenkező hírrel szemben csaknem egy-másfélmillió magyar ment némán és elkötelezetten tüntetni Magyarországért. Ez a békemenet bizonyította, hogy a kommunisták, az LMP és a Jobbik részben hazudik, másrészt pedig politikai szellemiségük rokonságban áll: Rombolni és a nemzet ellen törni. Ám a milliós tömegről csak számháborúzni lehet, letagadni nem áll módjukban.  Tudják, hogy Magyarországért kiáll az a társadalmi réteg, amely bár látja a Fidesz hibáit is, mégis alternatíva nélkülinek tartja a kormánypártot. Hiszen van is miért bízni a mai kormányban, kormányfőben. Láttuk és hallottuk, amikor a Magyarországot ócsárló és Magyarországról hazudozó liberális és zsidó uniós vádaskodók előtt kiállt Magyarország és a magyarság érdekében, s higgadtan leállított egy hónapok óta tartó aljas hadjáratot. Ilyen politikusunk évtizedek óta nem volt… azaz, a kommunista megszállás kezdete óta elképzelhetetlen volt olyan magyarországi politikus, aki szembe mert helyezkedni azokkal, akik úgy gondolták, hogy Magyarország az ő kolóniájuk. Orbán megtette, de a békemenetet mégsem ez a politikusi kiállás indította el. Inkább maga az uniós támadássorozat, a rágalomhadjárat, amelyből elege lett minden értelmes és magyarul gondolkodó embernek a Kárpát-medencében. Gyurcsány és társai ezt az uniót szolgálták ki feltételek nélkül, s ennek az uniónak szolgáltatták ki Magyarországot a hitelfelvételekkel. Ma pedig ez a Gyurcsány az, aki Orbán bukásáról és menesztéséről szónokol. Vakok, hülyék vagy ennyire aljasok? Ki tudja a végeredmény a lényeg. Minden nyilvános vagy nyilvánosan is ismertetett megmozdulásuk csökkenti a rájuk szavazók, velük szimpatizálók számát. Hiszen gyűlölködéssel és hazudozással ma már csak az irányvonalas ostoba vénembereket lehet meggyőzni, azokat lehet egy kádári világ újrateremtésével hülyíteni. A 3,60-as kenyér és a 2,80-as kolbász világa végleg elmúlt, s most múlik csendesen a Gyurcsány által feléledni látszó koalíció minden eszmeisége és szellemisége.
A békemenet azonban tart. A békemenet mindennapos és állandó. Egyre erősödik, hiszen látjuk, hogy a gyurcsányi ellenzék gyengül, és ezért azoknak kell állandóan talpon lenniük, akik nem eladni akarják az országot, hanem megtartani, akik nem rombolnak, hanem építenek. És ebben a harcban nem csak a mai csonka országról van szó, hanem a Kárpát-medence magyarságáról. Mindazokról, akik kiálltak egy hete – magyarként - Magyarország és a magyar nemzet mellett, akikkel együtt tudtam magam is énekelni a Szózatot a Kossuth téren, s akik a történelem során ezerszer harcoltak a nemzet megmaradásáért, s kilencvenkét éve a saját megmaradásuk mellett a csonka ország megmaradását is szolgálniuk kell. Súlyos feladatunk van ma Európában. Hiszen a támadások nem múltak el, és az Európában magyar állampolgárként a magyarságról hazudozó hazaárulók is keményen dolgoznak ellenünk. Azonban megnyugtató jel, hogy Köves Slomo rabbi nyíltan cáfolta meg Khon-Bendit ostoba állítását, miszerint Magyarországon a zsidók félnek. Slomo rabbi kijelentette, hogy Európában Magyarország a legbiztonságosabb hely a zsidóság számára. És ez fontos. Mert Gyurcsányék szájából maga a rabbi verte ki az egyik legnagyobb hazugságot. Fontos a kiállás és fontos az együttgondolkodás, mert ha a haza elvész a történelem viharában, akkor elvész minden nemzetiség vele együtt. És ezt az értelmesebb polgárok tudják.
A békemenet tehát halad, és védi Magyarországot és a Kárpát-medencét. Eközben pedig a gyurcsányi és MSZP-s menthetetlenek vergődnek… szinte már sajnálatra méltó módon. Pedig élhetnének úgy, mint a tisztességes és hazát építő polgártársaik. Ám, ehhez nekik még sok kell.  Sok bukás és tanulság. Mert az „Orbánnak mennie kell” szlogen, és bennük rejlő gyilkolhatnék már kevés a megmaradáshoz azzal a milliós tömeggel szemben, amely tudja mi a dolga, s azt is tudja, hogy a gyűlölet nem egyenlő a győzelemmel…  

EURÓPAI IDŐ, SEPSISZENTGYÖRGY