2012. január 16., hétfő

Gázolajos molotov…

A "Stern.de" írása, a Jobbik bűne...
A gázolajjal töltött molotovkoktél nem robban, nem ég el, hanem elalszik. Ez a speciális magyar molotovkoktél, amely nem csinál kárt, de félelmet, riadalmat kelt. Láthattunk élő közvetítésben ilyen molotovkoktélokat 2006-ban, s ma ezek a gázolajos molotovok átalakultak. Tömegdemonstrációkká. Tüntetésekké. Politikai lihegésekké, a proli társadalom befogására alkalmas beszédek elhangzására rendezett tiltakozásokká. A zászlóégetéssel egybekötött, radikális párt által vezényelt, a tömeg ostobaságát kifejező eszközzé.

S ahogyan a gázolajos molotov sem robban, úgy ezek a tüntetések sem érnek egy fabatkát sem. Jó hangos üvöltözés után, a taknyos nyikhaj gyújtotta égő (és többször lángját vesztő) uniós zászló látványával megelégedve hazaballagott a proletáriátus. Kialudt a magyar molotov. Vona és társulata elégedetten konstatálhatta, hogy ismét sokan voltak és nekik tapsoltak. Miért ne tették volna, hiszen a vezér szónokolt, és a kis magyar Kim Jong-un gyújtogatott… és megígérték, hogy kilépünk az unióból, ha Szálasi Ferenc nyilas pártjának méltó utódai kerülnek hatalomra.
A Zippo-reklámnak is beillő, primitív parlamenti pénzhajhász és zászlóolvasztó

Nos, ez a tüntetés, a trafikban kapható öngyújtóbenzinnel locsolt zászló kiégetésével egyetemben semmi másra nem volt jó, mint ismét és ezredszer is megosztani a magyar társadalmat. Megosztani most, amikor az összetartás az egyetlen lehetőség a túlélésre. Megosztani most, és mellette hihetetlen ostobaságokkal tömni a tüntető és meglehetősen alulművelt társadalmi réteg fejét. Igen, ki kellene lépni az Unióból, de ezt nem lehet azonnal és fejjel a falnak rohanva megtenni, hiszen világos, hogy egy olyan helyzete kerülne az ország, amilyen még közvetlenül Trianon után sem volt. Nem lehetne túlélni azt a gazdasági és politikai válságot, amelyet a kilépés, vagy kilépési szándék Unió felé való bejelentése okozna. Mindnyájan tudjuk, hogy ez nem jó, de tudja ezt másik húsz EU tagállam is, látva azon országok gazdaságát és fejlődését, amely országok nem léptek be az Unióba, vagy nem vették át az uniós fizetőeszközt. A teendő ma nem a kilépés üvöltözése a tömegtüntetésen, hanem az unió összeomlásának kivárása és a túlélés. Nem a zászlóolvasztás, hanem a közös gondolkodás arról, miként lehetne diplomáciai úton, politikai lehetőségeinket kihasználva Magyarország számára - parlamenti egyetértéssel – olyan megoldást találni, amely valóban a nemzet érdekeit szolgálja az EU és az IMF magyarellenes politikai lépéseivel szemben. Ezt viszont csak az ország lakosainak összefogásával lehet elérni. Nem külön utas ostoba, és csak politikai haszonlesésből született tömegtüntetéssel, ahol az ország további lejáratása a cél. Nem értem és nem tudom, miért kell egy radikális nemzetinek mondott pártnak ekkor botorságot csinálnia, ilyen tüntetést szerveznie, és ekkora ostobaságokat hangoztatnia.

Hasonló volt ez a tüntetés és az ott elhangzottak ahhoz a nyilas elmebetegséghez, amit Szálasi mondott egy magánbeszélgetés alkalmával: - „A Nemzetvezető merengve nézett ki Hadik szobrára, s közben a következő szavakkal ecsetelte a jövőre vonatkozó elképzeléseit: Amikor megnyertük a háborút a németek mellett, akkor a németek ellen fogunk hadat viselni, kiebrudaljuk őket Magyarországról és megteremtjük a tiszta magyar faj országát, Németországot is a szolgánkká tesszük, mert Magyarország az egyetlen európai nagyhatalom lesz”… (Csonka Emil feljegyzése - 1944. március 20., Buda, Úri utca 28.)

Vona ígéretei és szólamai körülbelül ugyan ilyen elképesztő ostobaságok. Csak a baj nagyobb. Ugyanis Vona ma Európa magyargyűlöletét fokozza, gárdaegyenruhás tömege további, a magyarságot és Magyarországot ócsároló cikkekre ad alkalmat és lehetőséget a liberális és kommunista világsajtónak, a zászlóolvasztás pedig, egy 56-os részvételével ismét Hellernek és Konrádnak a szavait teszi hitelessé Európa előtt. Igaz, Csurka Szegeden beszélt, de az a beszéd is kissé hasonlatos Vonáéhoz, hiszen bárdolatlan és nem illik bele egyetlen európai vagy angol klub stílusába.

Már csak abban bízom, hogy tovább nem gyűrűzik ez a stílustalanság, nem lesz szombaton drasztikum a beszédekben, nem lesz zászlóolvasztás, valami radikális hülye suhanc benzinlocsolgatása közben. Bízom abban, hogy 21-én egy méltóságteljes nemzeti összefogást tükröző magyar megmozdulás lesz, ahol a szónokok nem küldik a francba az ellenségeinket, s nem ígérgetnek mást, mint azt, hogy a kormány a túlélést biztosítani fogja, és megtalálja a lehetőséget Magyarország jövőjét és fejlődését illetően. És abban is bízom, hogy nem lesz semmiféle egyenruha, hanem csak a lelkek lesznek egyenruhában, s felvirágozva az akarat, a szeretet és az összetartozás virágaival. 21-én nincs szükség gázolajos molotovkoktélra, mert 21-én a nemzet vonul fel, megerősítve hitét, tisztességét és elkötelezettségét azok mellett, akiket választott 2010-ben. Végre látnia kell Európának, hogy Magyarország nem egy egyenruhás, hülyéket beszélő és üvöltöző, zászlóolvasztó radikális párt országa, hanem a nemzet méltóságát és hitét sugárzó, erős és józan keresztény társadalomé, amely a legnagyobb viharban is megtartja azt a hajót, amelyen ő, a szülei és a gyermekei utaznak.

Mert Európa a Jobbik EU-ellenes tüntetésén azt látta, amit előírt, amit látni szeretett volna, s ami által ismét belerúghat hétfőtől Magyarországba… s tovább hazudozhat Magyarországról. Egy primitív és az EU-t veszélyeztető tömegről szólnak majd a hírek, s bizonyos lapok természetesen azt írják majd, hogy mindezt Orbánnal beszélte meg a benzint locsolgató nyikhaj és a pártelnök.

Ezeket a híreket kell 21-én, a Hősök terén megcáfolni… hogy a Nyugat végre lássa, hogy nem csak hazaárulók, ostoba, zászlóolvasztó pártelnökök, Hellerek és Konrádok vannak. S mert a gyűlölet hazaáruló magyarországi söpredéke már sokszor bemutatkozott, a magyarságot gyűlölő Nyugatnak 21-én a Hősök terén egy 1100 éve európai magyar népet kell végre látnia úgy, hogy ha akarna, se tudjon hazudni… gázolajos molotovot koktélt…