2011. február 11., péntek

A kormány-bukásának záloga: „Marad a jelenlegi abortusztörvény” (Can.1398.)

Olvasom: - „A tegnapi siófoki frakciószövetségi tanácskozás előtt a képviselőknek kiosztott alkotmánykoncepció másfél oldalas összefoglalójában a KDNP által képviselt kérdésköröket nem rögzítették, információink szerint ez is hozzájárult a feszültséghez. Viszont szó sem volt KDNP-s ultimátumról vagy arról, hogy ők ne támogatnák az új alaptörvényt – mondták nevüket nem vállaló informátoraink. Így tehát a jelenleg is hatályban lévő abortusztörvény marad életben. Ezt a Szájer Józseffel (Fidesz) közös sajtótájékoztatót tartó Surján László KDNP-s EP-képviselő is megerősítette.”

Egy kihalóban lévő országban marad a jelenlegi abortusztörvény… Egy hitét és erkölcsét vesztett társadalomban marad a jelenlegi abortusztörvény. Ismét egy magát keresztény alapokon állónak hirdető kormány idején marad a jelenlegi abortusztörvény. Semmi sem változott!

A hír számos kérdést vet fel, és elkedvetleníti a Fideszben bízó keresztény magyar polgárokat,  AKIK NEM ERRE A TÖRVÉNYRE SZAVAZTAK! Ha pedig a KDNP megállapodott ebben a Fidesszel, akkor a KDNP mitől keresztény? Hiszen a mai abortusztörvény Isten parancsa ellen való. Ha pedig Isten parancsa ellen hozunk törvényeket, vagy hagyunk meg törvényeket a politika érdekében, a koalíció érdekében, akkor mi az, ami alapjaiban változott? Lehet-e ez után a megaállapodás után kereszténységről beszélni, hiteles-e a politikusok részéről, ha könnyes szemmel éneklik a magyar Hinmuszt, hiteles-e amikor részt vesznek a Szent Jobb körmeneten és Istenre hivatkoznak a politikai beszédekben? NEM! Ez után a megállapodás után semmi sem hiteles. Mert törvényben, és alaptörvényben rögzítik a magzatgyilkosságot. A gyilkosságot. A Fidesz, ha nem változtat ezen a törvényen, akkor felsorakozik Gyurcsány és Vona mellé, akik hitelesen tudnak olyan ostobaságokat mondani, amelyekkel csupán a társadalom egy piciny hányadát lehet szavazópolgárnak megnyerni.

Ha ugyanis lehet magzatot gyilkolni közpénzből, akkor miért van egyáltalán Btk.? Van-e nagyobb bűn és aljasabb cselekedet, mint amikor az anya öli meg magzatát? Mi ehhez képest a falopás, s nem kellene-e inkább dicsérni a cigányt, aki azért lopja a fát, hogy megszült gyermeke meg ne fagyjon? Mivé válik így a magyar ember, a magyar társadalom, a magyar nemzet? Semmivé válik, mert megszűnik létezni, és Isten terveit húzza keresztül. Mert Istennek minden megfogant élettel terve van. És aki Isten tervét keresztülhúzza, az Istent magát támadja, és tagadja meg! Nem lehet tehát részben kereszténynek, részben politikusnak lenni Urak és Hölgyek ott a Parlamentben!

Milyen jogon énekeljük ez után a Himnuszt, amelyben mi nagyképű és ostoba emberek megmondjuk Istennek, hogy ugyan hagyja már abba a büntetést, mert mi megbűnödtük a múltat és jövendőt… Nem, Kedves Olvasóm, nem bűnhödtük meg. Mert egy olyan bűnt enged a „keresztény” magyar kormány tovább csinálni, amely Isten ellen való, amely minden ízében ellenkezik a kereszténységgel, s amit csak törvénnyel lehetne ma már korlátozni. De nem teszik, mert a politika, a liberálisokkal való együttműködés kötelez. Mi fontosabb tehát? A politikai együttműködés más pártokkal, vagy az Istennel való együttműködés?

A magyar nemzet, e törvényből is világosan látható: elvész, megsemmisül. Mert lehet ezerféle jó törvényt hozni, lehet nyugdíjtörvényt módosítani, közbiztonságot erősíteni, számonkérni, követelni az egyneműek házasságának „szentesítését”, vagy a Trianoni határok visszaállítását… ez mind politika. Vitára és veszekedésre okot és lehetőséget biztosító politika. Egy dolog azonban nem politika: az erkölcs. Nem politika Isten és az Ő törvényei. Aki pedig ezeket a törvényeket megszegi, és szabad utat enged a kisdedek gyilkolásához, az maga is elvész! „Ha nem lesztek olyanok, mint ezek a kisdedek – mondja Krisztus -, nem juttok be a Mennyek országába.” Ha tehát az abortusz épp olyan liberális lesz ezután is, mint volt eddig, akkor a Fidesz kétharmad elolvad, megszűnik, és olyan kormány jön, amely a megérdemelt korbácsütéseket adja a magyar nemzet hátára. A kormány Istennel hadakozik, tehát elveszett. A KDNP pedig nyugodtan törölheti nevéből a „K”-t, mert ez után a kiegyezés után nem keresztény többé.

Végül felteszem a kérdést: - Hol olvasható a keresztény egyházak közös tiltakozása e törvény hatályban hagyása okán? Hol a tiltakozás az ellen, hogy a magyar Alkotmányban nem lesz benne a magzati élet védelme és tisztelete? Milyen alapon merjük énekelni tehát a Himnuszt? Valóban azt gondoljuk, hogy Isten helyett majd mi határozzuk meg, hogy megbűnhödtük-e azokat a gyilkosságokat, amelyeket a kormány határozata alapján ez után követnek el azok, akik egyedül védhetnék meg saját szívük alatt az életet? Hogy az anyák, a nők továbbra is gyilkosok maradhatnak? Nem, ne higgyük! Isten dönt, de soha nem annak a javára, aki vele szembeszáll. Kérem gondolják át újra…