2024. április 6., szombat

Új bolsevizmus – Magyar Péter és az új Tanácsköztársaság

 


Magyar Péter összerántotta az ügyeletes és mindenkori elégedetlenkedőket és rendszert vált –, akárcsak Károlyi és Cohen (Kun) Béla 1919-ben. A nép kedvenc fia felsorolta a kormánypárt hibáit, aminek ő is részese volt(!), amíg haszna volt belőle és kijelentette, hogy ebben ő nem vesz részt tovább(Sic!). Tehát, elárulja azt, amit eddig lelkesen szolgált, milliókért cserébe, élvezve a luxust és mostantól érzi a nép minden baját. Szépen, mintha olvasná – bocsánat, olvasta… – felsorolta a munkások, a tanárok, a gyermekek, a hétköznapi emberek gondját-baját, aztán felkínálta a megoldást is. Először is: demokráciát és néphatalmat!

Amikor a néphatalmat utoljára emlegették, akkor gyilkosságok következtek, munkatábor, etnikai tisztogatás, Trianon, Gulág, a svábság és a magyarság kiirtása, a padlások lesöprése, papok és szerzetesek bebörtönzése, kínzása, megölése, népünk kétharmadának idegenek igájába taszítása, a Délvidéki mészárlás, az erdélyi magyarok és székelyek kiirtása…

Soroljam tovább Peti, hogy mit tettek azok, akiknek te most a régi, jól bevált propagandáját hirdeted? A jelenben ezért születnek testvéreink idegen országokba, amely a szívekben mégis Magyarország, azért viszik az ukrán frontra a kárpátaljai, jó magyar gyerekeket. Ezt bizony, mind nekik köszönhetjük, de ezt te honnan is tudnád és miért is érdekelne? Lett-e a hatalom a népé ’19-ben vagy ’45-ben? Volt e demokrácia Rosenfeld (Rákosi) Mátyás regnálása alatt?

És ezt a romlást te a beszédedben, mind a feudalizmus nyakába varrod?! Ez minden eddiginél aljasabb húzásod! Jobbágyokról beszélsz és népnyúzó urakról? A tér, amin te beszélsz, mikor, hogyan, miből épült és mit építettetek ti? Gyalázod az ezeréves Magyarországot, amelyet az elődök a munkájuk és a vérük árán építettek? Azokat gyalázod, akik idegen börtönökben, száműzetésben haltak, mert az életüknél is fontosabb volt a haza. Azokat, akik a te felmenőidnek a saját pénzükből iskolát, kórházat, templomot emeltek, akik könyveket nyomattak, és akik felemelték ezt a nemzetet. Azokat gyalázod, akiket a te mostani mentoraid felmenői meggyilkoltattak, kiraboltak, elüldöztek és a maradékukat még most is ellehetetlenítik.

Azt mondod, elvennéd a rabolt vagyont… aztán, kinek adnád? A népnek, akárcsak annak idején kommunisták? Azok a népi demokráciát hirdető kommunisták, akik az ősnyomtatványokkal teli könyvtárból latrina alatti szaros-gödröt csináltak?  

Vajon a független, szabad magyarokkal, a parasztokkal mit tettek a megbízóid? Meghagyták a szabadságukat, a földjüket, állataikat? Miért tették a szabad magyarokat, akiknek a feudum, a föld volt a mindenük, földönfutó, betonkockában lakó, gyári cselédekké?

Azt mondod a népnek, amit hallani akar – jobb egészségügy, igazságszolgáltatás és oktatás, gyermekvédelem – hát bizony, ránk férne… Csakhogy te, jobban mondva, ti ezt hogyan képzelitek el? Európai színvonalon? Ettől az Isten őrizze a nemzetet!

Elárulom neked a nagy titkot: éppen azért ragaszkodunk a kormányhoz, minden hibája ellenére, mert mi ebből nem kérünk. Oda van már így is az országunk nagy része, a szuverenitásunk, megromlott kereszténységünk, nyelvünk, erkölcsünk, az egyházaink is a nyugati befolyást nyögik, fiataljainkat megmérgezi a megbízóid által ömlesztett lelki, erkölcsi és fizikai fertő és te tovább döfnéd és meg is forgatnád azt a bizonyos tőrt. Még mindig kecsegtetitek a hiszékenyeket a nagy Nyugati idollal. Teljesítmény alapú társadalmat akartok, ahol a verseny, a pénz az úr, mi azonban olyat, amelyikben a keresztény erkölcs a mérvadó és ahol az emberek úgy viselkednek egymással, mint felebarátjukkal.

Olyan iskolákat akartok, mint Nyugat-Európában? Ám, én nem szeretném, ha a fiam az iskolában muszlim imát tanulna a Miatyánk helyett, hazafelé pedig halálra vernék a kvóta szerinti „vendégek”, de azt sem szeretném, ha az esti imádság szokása miatt a gyermekvédelem elvenné tőlem, hogy integrálhassa valamelyik szivárvány-családban. Tudom, hogy számodra ez, akinek a fiai elit iskolába járnak, hihetetlennek tűnik, de az általad említett zsákfalukból is kikerültek értelmiségi diákok, akik doktorátust szereznek és „mezei” tanárok is képesek erre gyerekeket felkészíteni. Ahogy a régi tanyasi iskolák is adtak a nemzetnek tudósokat, példaképeket.  

A gyermekvédelem ügyét is említetted, ám, hazug álszent vagy, mert csupán népszerűséget hajszolsz, az igazán nagy problémákat nem említed. Honnan tudhatnád, milyen egy intézet, amikor te „elit” családból származol? Hány intézetet segítettél milliós fizetésedből, amíg ki nem tettek a korrupcióval szerzett munkahelyeidről – merthogy a feleséged belekeveredett akarata ellenére egy ügybe, amelyet most vele együtt elárulsz? Szidod az igazságszolgáltatást? Miért nem beszélsz akkor arról is, hogy aki kegyelmet kapott, az ártatlan ember volt, míg a pedofil, akit ő jelentett fel, csupán felfüggesztett börtönt kapott? Peti! Hazudsz és hatalmas felelősséget vettél pénzért a nyakadba, és bűnhődni fogsz. Előbb vagy utóbb, de a bűn magában hordozza a büntetést is!

Az egészségügy helyzetét te honnan ismernéd vajon, hiszen, az extra biztosításoddal magánklinikákra jársz?!

Végül, honnan tudnád, milyen a havi 220.000 forint fizetést vagy a 60.000 forintos nyugdíjat egy hónapig beosztani, hiszen, gondtalanul éled a milliárdosok életét?

Te azt mondod, hogy új Magyarországot akartok? Kik azok a ti, mert azok nem mi vagyunk? Mi nem az 1919-es Magyarországról álmodunk, mint ti! Nem Peti! Mi a régi Magyarországhoz ragaszkodunk, amelyet ma kommunista módra mindennel összemostál! Kommunista szlogenekkel, marxista történelemből merítve,  megtapostad azokat, akik felépítették és ezer évig gondját viselték ennek az országnak. És megint ámítod a népet Kun Béla, Rákosi Mátyás és Kádár János módjára a néphatalommal és a népellenséggel, kihasználva a „nép” irigységét, kapzsiságát. Csak a neved más Peti! Te magad vagy Kun, Rákosi és Kádár egy személyben!

Nem beszéltél, mert nem beszélhettél erkölcsről, határon túli magyarokról, hitről, amelyek nélkül nincs Magyarország sem, nehogy új Magyarország. Mert ezek nélkül Magyarország sincs Peti!

Végül, azt mondod, tiétek a tér, tiétek Budapest és tiétek lesz az ország is. Nem, Peti, ezt a Fennvaló nem engedheti… Imádkozom, hogy ne így legyen.

 

Czeglédi Andrea