2024. április 6., szombat

Nyílt levél Magyar Petinek a tüntetés okán

Mivel én is a magyar nemzet soraiban érzem magam, máris hülyeséget mondasz, amikor a nemzetet emlegeted az elcseszett tüntetésed, a vélt kormánybuktatásod, valamint volt feleséged ismételt és nagy nyilvánosság előtt történt lejáratása alkalmával. Nem a nemzet volt ott, csak az a sok szerencsétlen átvert ember, aki bármilyen Orbán-ellenes megmozdulás van, azon részt vesz. Ők genetikailag utálják a miniszterelnököt, és rettenetesen irigyek azokra, akik vagy így vagy úgy, de közel vannak a húsosfazékhoz. Mivel pedig, a mindenkori hatalom sajátja a gazdagodás is, engem nem zavar… ha az ország is épül és szépül. És bizony, épül és szépül az ország.

Sajnos nem hallgattam végig a bolsi dumádat, a néphatalomról szóló tömeg-hülyítésedet, mert más dolgom volt. Krumplit vetettünk. Remek, de fárasztó elfoglaltság, viszont nagy öröm, amikor nem valami lengyel gagyi krumplit eszel télen, hanem azt, amit magad vetettél. Ezt az örömöt, ahogy elnézem a termetedet, te soha nem fogod megélni, mert az első sor takarásánál beszarnál. Tudod Petya, nekem az a mániám, hogy a szépet és a jót igyekszem felfedezni a természetben, és az infarktusom óta sokkal kevesebbet foglalkozom a politikával. Mert a politika olyan műfaj, amit vagy utolsó gazemberek, vagy tisztességes emberek gyakorolnak. Te nem tartozol az utóbbiak közé, hiszen politikai pályádat egy igazán méltatlan, tisztességtelen dologgal kezdted. Elárultad a gyerekeid édesanyját, ezzel a gyermekeidet is és azokra a kezekre köptél, amely kezek enned adtak – nagyon is érdemtelenül, csak és kifejezetten, volt hitvesednek köszönhetően. A jólét, Petyka, nem tart örökké. Az ünneplés sem. Ma élvezhetted a tömeget, te voltál a csúcspont, és hazudtál, történelmet is sikerült hamisítanod, de Kun Béci is megirigyelhette volna az egész beszédet. Szánalmas voltál kisfiam, és számomra kicsit undorító is, mert minden apró részletből kiderült ezen a dzsemborin, hogy egy jellegtelen, utasított, megvett figura vagy mindössze, akit éppen úgy szemétre dobnak, ha már nem kell, mint a többi elődödet.

Úgyhogy javaslom Peti: Ha van hol, vess krumplit! Annak haszna van és örömed is telik benne. Másra úgysem vagy jó sem azok számára, akik eddig etettek és itattak, sem azoknak, akik most megvettek. Mert az árulásról mindenkinek megvan a véleménye épp úgy, mint az árulóról… még akkor is, ha megfizetik…

Persze, ha zöldséget vetsz, az is jó…  

Stoffán György