2021. december 31., péntek

Év végi összegzés - 2021... az EU-s értékek szellemében

 


A történelem során kevés olyan esztendőt zártak, mint amelyet most, mi, 2021-ben zárhatunk. Hiszen, sok ezer éves dolgokról, szokásokról, értékrendekről derült ki, hogy az emberiség ostobán, az „igazságtól” eltérő módon élt, hosszú évezredeken keresztül. Az Európai Unió vezetése és az egyházi vezetők azonban most megvilágosodtak és rendbe tették a világ sorsát…

Vegyük tehát sorra, mivel gazdagodhatott Európa az elmúlt esztendő során

Az emberi jogokat helyre tette Leyen asszonyság és kiváló, értelmi fogyatékos csapata. Például megtanultunk gyilkos bűnözők emléke előtt térgyepelni, ami persze nem európai találmány volt, de ez olyan erkölcsi plusz, hogy az Uniós vezetés, a sportvilág és az élet minden szegmense részesévé akart válni ennek az emberi alázatot híven tükröző aktusnak… Aki a legszorgalmasabban térgyepelt, azt lovaggá ütötte a vakolók angol királynője.

A zenetörténet világraszóló felfedezése szerint Ludwig van Beethoven feltehetően gyapotszedő ősökkel rendelkezhetett. Így újabb bizonyítékot kaphattunk afelől, hogy a Brunszvik  família, korát megelőzve a rasszizmus felszámolása érdekében minden tőle telhetőt megtett. A magyarok tehát zászlóvivői voltak Beethovenen keresztül a „black lives matter” mozgalomnak.

Megkönnyebbülés az európai társadalmak számára, hogy a család helyett az Uniós hivatalnokok gondoskodnak a gyermeknevelésről, így a gyermekek szexuális (át)neveléséről is. A pedofília szépségeit is megismertetik a diákokkal, tehát, ha az előadó tanár és a diák szorosabb kapcsolatot alakít ki, arról a szülőnek nem kell tudnia, ahogyan az e kapcsolat folyományaként olykor előforduló abortuszról sem. Hasonlóképpen, nem kell bánkódnia a szülő1-nek vagy szülő 2-nek sem, ha nem olyan típusú gyerek jönne a világra, amit ő szeretett volna. Ennek gyors elintézési módját is feltalálta Leyen asszonyság szocialista brigádja, miszerint a nemváltoztatás is a gyermek joga, és saját döntése… némi rábeszéléssel.

A sportban is egyenlőségjelet tettek az eddigi, ostoba, nő és férfi versenyzőket megkülönböztető nemi diszkrimináció helyett. Így a kétméteres néger futó, azonos elbírálás alá esik, a 165 cm-es, eddig rosszul megítélt másik nem versenyzőjével.

Ha pedig a mosdók és WC-k eddigi gyászos világáról beszélünk, ma már örömmel vesszük tudomásul, hogy nincs efféle aljas, embertelen megkülönböztetés. Mindenki ott hugyozik, ahol akart, ha éppen egyébnek vallja magát a saját lába közt található műszertől elvonatkoztatva. Svájc is átvette a Leyenista emberi jogi vívmányt. Ha egy svájci besétál a Rathausba és kijelenti, hogy ő mostantól nem férfi, hanem pillangó, akkor ezt köteles a dolgozó bejegyezni.

A legcsodálatosabb uniós vívmány pedig, magát a Teremtőt is igyekszik meghaladni, mivel az Uniós vezetők „magasabb szintre emelkedtek”, mint Ő. Törvény van ugyanis arra, hogy a férfiak is szülhetnek…

Ha belegondol az ember ezekbe a „csodás változásokba”, el sem tudja képzelni, miért is élt évezredeken keresztül más törvények és más erkölcsi követelményrendszer szerint… Mára elérte a világ azt a civilizációs csúcsot, amelyet korábban már a Római Birodalom is gyakorolt. Egy darabig. Hiszen ma átjárhatóak a határok, és senkit nem érdekel, hogy egy férfi hány férfival, fiúval tart fenn nemi kapcsolatot, amint ez a nők esetében épp úgy érvényes, illetve inkább javallott, de hamarosan kötelező is lehet! És nem beszélhetünk végre nőről vagy férfiról, mert ennek az „alattomos megkülönböztetésnek” is vége. Egyének vannak, akik saját nemükről, szabadon döntenek. Ennek megkönnyítésére a nyelvtani szabályokat is megváltoztatták, valamint betiltják vagy átírják a világirodalom eddig remekműnek tartott darabjait. Ugyanez vonatkozik a zeneirodalom gyöngyszemeire. Ami eddig „tévesen” szépnek ítéltetett, az mára diszkriminatívvá vált… az Unióban.

A Vatikán is csatlakozott ehhez a „csodás új világhoz”, amennyiben egy közös vallás kidolgozása folyik, sőt a Biblia 2000 nevű új, egyházi könyvön is dolgoznak. Ez nem azonos a ma használt, és szerintük tévesen Jézus középpontú Bibliával, de utat mutat abban a világban, amit terveznek. Ennek érdekében Bergoglio és csapata arra is rájött, hogy a kétezer esztendős hagyományok is károsak, valamint a latin mise egyenesen tűrhetetlen, még akkor is, ha ezt a liturgiát végezték évszázadokon keresztül, s ma is sokan ragaszkodnak hozzá. Helyette az Új Rend liturgiája lépett életbe, amely egyházi szinten követi a világi „zsenialitást”… Európában a kihasználatlanság miatt „végre” lerombolják a templomokat, mert vagy barnaszenet akarnak kiásni alóluk, vagy mélygarázsnak kell a hely… és a Notre Dame tetején is inkább uszoda nyílik majd. Ám, ez hozzátartozik az Új Világ csodáihoz. Igaz, van már olyan korábban egyházi „hasznosítású” épület, amelyben kupleráj és kocsma is működik… A nagy közös vallás is alakulóban van. Abu Dhabiban erről szerződés is köttetett, valamint megépült a közös nagy templom, amely a modern gondolkodás egyházi központja lett. Igaz, Jézus Krisztus említése nélkül!   

Lassan pedig beteljesedik Európa lakosságának egészséges cseréje. A menekülteket mind állami, mind egyházi részről maximálisan támogatják. Így, az Öreg Földrész megtelik agysebészekkel, biológusokkal és más, magasan képzett lakossággal az elmaradott és konzervativizmusával ártó őslakosok helyett. Ezek a balga őslakosok kétezer éve ragaszkodnak a Karácsonyhoz, a Feltámadás ünnepléséhez, a beporosodott keresztény szellemiséghez. Annak érdekében, hogy ez mihamarabb rendeződjék, a Szűz Anya nevét is megváltoztatnák, Malikára, s néhány nevet, amelyek e letűnt korra emlékeztetnek, betiltanak, mert a művelt, új lakosságot zavarja… 

A gazdaság is felzárkózik az új szellemiséghez, ugyanis a környezetvédelem jelentős szerepet játszik ebben, a mindent megújítani akaró szellemi forgatagban. Az elektromos autók rohamos terjedése ebben kulcsszerepet játszik. Igaz, egy új akkumulátor többe kerül, mint maga az autó, s a lemerült akkumulátorok elhelyezése sem egyszerű dolog, de ha a vidéki ember nem fával fűt, a tehén nem fingik, és nem születnek a környezetre káros gyerekek, akkor megoldható a probléma… Az elektromos autók plusz áramfelhasználását rendszeresített áramszünettel lehet pótolni, mint azt, Nicolae Ceausescu már annak idején feltalálta. Fűteni sem fontos, mint tudjuk Márki-Zay Pétertől, hiszen fel lehet öltözni a hideg ellen. Fürödni pedig a vízhiány megakadályozása érdekében fölösleges. A szagok ellen pedig ott a Covid.       

Izgatottan várjuk a 2022-es év újabb szépségeit, és előre mutató Uniós törvénykezéseit. Amiben bizonyosak lehetünk, a cél érdekében a járvány kitart velünk minden fent említett örömünk koronájaként.

Mindezeket látva és megtapasztalva kívánok boldog Új Évet, az Új Világ hajnalán!

Stoffán György