2021. december 19., vasárnap

Beszéljünk a járványról, a félelemről… és a gyilkos kuruzslókról

Minden nap egy-egy hír, egy-egy haláleset, megdöbbenés, ami a járvány miatt éri az embert. Ugyanakkor, számos ostoba és lélektelen embertársunk, ilyen-olyan riportokra, „szakcikkekre” és összeesküvés-elméletekre hivatkozva tagadja, hogy a járvány létezik, és az oltások ellen igyekszik környezetét befolyásolni. Mások, ostoba politikai babérokra vágyó elmebetegek – inkább potenciális gyilkosok – által ajánlott, reklámozott állatgyógyszert vásárolnak, és azzal próbálják „védetté” tenni magukat a „nem létező” járvánnyal szemben. A társadalom pedig, egymás torkának esik, oltott és oltatlan háború vette kezdetét. Európában egymást követik, de inkább egy időben történnek tüntetések, amelyeket az oltásellenesség „főpapjai” szerveznek – legtöbbnyire többször beoltva. 

Mindennek politikai oka van…

A láthatatlan világhatalom, a média hathatós segítségével olyan félelmet akar kelteni az európai társadalmakban, az egyénben, amely által kormányozhatóvá válik és maga kéri a diktatúrát, azaz, a rendcsinálást.

Ha ebben az ügyben Magyarországot vesszük alapul, akkor világosan látjuk, hogy a társadalom kétfelé vált. A fejlődésellenes liberális-bolsevik pártszimpatizánsok, akik a nemzeti érzést, a keresztény szellemiséget nem is ismerik, ezáltal az emberiesség és a tisztelet a másik ember véleménye iránt, náluk szintén ismeretlen fogalmak. A másik politikai erő a nemzetben és kereszténységben gondolkodók tömege, akik viszont elégedettek a kormány munkájával – annak minden hibájával együtt, és nem gyűlölködnek még az ellenséges ideológiát képviselő magyarokkal szemben sem. Tehát, politikailag nem sikerült ezt a tábort szétverni. Kellett valami más, amivel társadalmi békétlenséget, anarchiát lehet kelteni. Így, megkezdődött a hazug hírek terjesztése a vírust, a vakcinát és járványt illetően. Hiszen, a kusza és egymással ellentétes hírek ugyanonnan jönnek, azzal a céllal, hogy teljesen egymás ellen lehessen ezek által fordítani a társadalmat, az azonos beállítottságú magyarokat. És ez csaknem sikerrel is jár. Sajnos, nagyon sokan valamiféle ördögi jelnek tartják az oltást, és ezt hirdetve emberek ezreit ölik meg. Noha, semmi mást nem tudunk, mint azt, hogy a betegség létezik és öl. Ma már az is világossá vált, hogy az oltatlan emberek túlnyomó része belehal. Ennek ellenére a különböző elméletek hívei csak akkor eszmélnek, amikor környezetük vagy saját maguk lesznek elszenvedői saját ostobaságuknak.

Az oltásellenesek ostoba védekezésül arra szoktak hivatkozni, hogy az oltottak is megkapják a betegséget, és sokan meg is halnak közülük. Igaz! Azonban az oltatlanok sokszorosa hal meg az botor ideológiák, a kényszerképzetek és az összeesküvés-elméletek miatt, amelyek terjesztői ellen sajnos nem lép fel kellő eréllyel egyetlen hatóság sem, mondvacsinált jogi indokokkal, vagy indoklás nélkül… És ez súlyos hiba, súlyos mulasztás, bűn, mert emberek ezreinek élete forog kockán az egészségügyi törvények be nem tartatása miatt. Nem elég csak mondani, de be is kellene tartatni a rendelkezéseket, és megbüntetni azokat, akik tiltott gyógyszereket forgalmaznak feketén, nyilvánosan reklámoznak efféle készítményeket, vagy lázítanak az életmentő oltások ellen. Ez független attól, hogy a járvány hogyan és miként terjedhetett el a világon. Sajnos van és ez ellen mindent meg kell tenni, ha az emberi élet, a társadalom egészének mentéséről van szó.   


A Magyarok Világszövetségének kuruzsló román állampolgárságú elnöke, a Coronavírus gyógyítására egy állat-féregirtót (Ivermectin) reklámoz,

egy hozzá közelálló lap szerkesztője pedig, feketén forgalmazza, horribilis áron. A szer ára a romániai állatgyógyszertárakban átszámolva 2000.- Ft/50 szem. A magyarországi fekete forgalmazó ugyanebből a szerből 15 szemet 32.000.- Ft ért postáz a félelem és Nicolae Stefan Patrubani reklámja általi megrendelők címére. A szer súlyos veseelégtelenséget és más, maradandó szervi elváltozást okoz, túladagolása halálos kimenetelű lehet. Egy idős jogász, a Magyarok Világszövetsége (azóta törölt és újjászervezett) honlapján látta – egy hozzászólásban – a kuruzslók büntetlen hirdetését, levelezett is a forgalmazóval, majd a levél-dokumentumokkal (cím, név, számlaszám stb…) együtt, ezt jelentette a megfelelő egészségügyi hatóságoknak, de intézkedés nem történt. Választ sem Müller Cecília főhivatalától, sem mástól nem kapott, pedig a levelét több mint fél éve e-mailben küldte el. (A teljes dokumentáció, szerkesztőségünk birtokában van!) Közben, egyre többen betegednek meg a feketén forgalmazott, és az MVSZ elnöke által nagy nyilvánosság előtt hirdetett állati féreghajtó gyógyszertől. Főleg olyanok, akik nem hajlandók oltakozni. Így, sokszorosan életveszélybe sodorják magukat. A felbujtók pedig, markukba röhögve, csak keresnek a dolgon, mert a hivatalos szervek a kisujjukat sem mozdítják ellenük.



(Csak megjegyzem, hogy amennyiben ugyanezt hazájában, Romániában tenné a jelzett MVSZ-elnök, akkor már nem lenne szabadlábon! Kérdés tehát, hogy itt Magyarországon, kit és milyen célt szolgál, kinek dolgozik, és miért engedi a magyar hatóság ezt a gyilkos ámokfutást?) 

A Fidesz-szavazó társadalom megosztása tehát, több fronton, javában folyik, és nem veszik észre az emberek, hogy a pro és kontra hírek, mesék és elméletek ugyanattól a világpolitikai hatalomtól származnak. A tét a teljes hatalomátvétel az emberi lélek és elme felett, a cél pedig ennek érdekében, a fake news-okon keresztül a rettegésben tartás, a félelemkeltés, a folyamatos stressz, a „mind meghalunk” érzés fenntartása az európai társadalmakban.

Három dolog világos és igazolható: 1./ A járvány létezik! 2./ Az oltottak közül összemérhetetlenül többen élik túl a betegséget, mint az oltatlanok közül. 3./ Az oltott éppen úgy fertőz, mint az oltatlan – ha nem jobban, hiszen soknak tünetei sincsenek, mégis vírushordozó.

Ezen kívül semmit nem tudunk biztosan, és csupán a hírek jól megtervezett összevisszasága, a média aljasul, társadalmi elégedetlenséget és káoszt generáló, félrevezető működése miatt esünk egymás torkának.

Egy, az emberekkel foglalkozó barátom elmesélte drámai történetét. Rátüsszentett valaki, aki ellenőrzés hiányában, fertőzötten, a karantént megszegve járkált az utcán. Barátom másnap kórházba került, majd hetekig súlyos légzészavarokkal és magas lázzal feküdt a kórházban. Végül hazakerült, de máig hordozza a betegség utóhatásait.

  Tudod, amikor a mentős levéteti a családoddal a nyakláncodat és azt mondja, hogy „készüljenek fel mindenre, mert esélye sincs a túlélésre”… és amikor ott fekszel a kórházi ágyon, és csak azt hallod, hogy az egyik embert a másik után viszik ki a kórteremből a patológiára… és nem tudsz mozdulni, nem kapsz levegőt, és várod, mikor halsz meg… az szörnyű – sírta el magát.

Nem rettegni és gyűlölködni kell tehát, hanem betartani a szakemberek javaslatait, tudomásul venni a maszkviselési kötelezettséget és végre elvetni a politikai pártok, ostoba, önjelölt „gyógyszervegyészek-, és virológusok” elmebeteg, de facto gyilkos, és elménket, szellemünket, érzéseinket összekavaró, egy irányból érkező meséit állatgyógyszerekről és összeesküvés elméletekről. Ma a túlélés, a védekezés a legfontosabb. Ezt, csak egymás iránti szeretettel, hittel, toleranciával, lehetőség szerinti meggyőzéssel tudjuk elérni. Ha túléljük, akkor majd lesz alkalom arra is, hogy felderítsük a sátáni előzményeket… az embertelen, gonosz szándék kiagyalóit. Addig azonban a kormány intézkedéseinek, rendeleteinek betartása a legfontosabb.

A folyamatosan generált félelem nagy úr, de a félelmet a bizakodás, a hit és a remény, a normális emberi gondolkodás legyőzi! Egyben pedig, a legfőbb biztosítékaink ma, a túlélésre!

Tekintve pedig, hogy az oltott és az oltatlan egyformán fertőzhet, az oltakozás eldöntése magánügy kellene, hogy legyen...

Stoffán György