2021. január 6., szerda

Nem tévedtem 2011-ben sem, de a baj most sokkal nagyobb!

 
Amikor 2011-ben megjelent az alábbi linken olvasható írás, többen azok közül, akik ma hatalmas vehemenciával, de joggal bírálják az EU-t, nem kisebb vehemenciával gyaláztak a sajtó hasábjain, sőt még az egyik nemzeti televíziós csatorna, valamelyik balga beszélgetős műsorában is gúnyolódva emlegették az Európai Időben megjelent vezércikkemet, ami egyébiránt a legkevésbé sem zavart, hiszen megszoktam ezt, a nemzeti oldalon sem ritka, de annál ártóbb mentalitást.

Nos, azóta sokat változott a világ. Igazolódni látszik mindaz, ami 2011-ben még, a mára már - végre - a nemzet és Orbán Viktor mellett elkötelezettek számára elképzelhetetlen volt, s amit a sepsiszentgyörgyi, azóta megszűnt lapom hasábjain tettem közzé. 

Miért beszélek erről az írásról most ismét, s miért teszem közzé újra? Mert közeledik az idő, amikor megtörténik a tetemrehívás, és hosszú időre eldől a nemzet és az ország sorsa.  Igen, 2022 áprilisára gondolok, a választásokra, amikor megmérettetik a nemzet, megmérettetik a nemzeti oldal bölcsessége, összetartása, kiállása. A harc előszelét nap mint nap megtapasztaljuk, hiszen a hazát koncként számontartó kommunista és liberális hazaárulók, akár a magyar társadalom nagyobbik részének a halála árán is  meg akarja szerezni a hatalmat, az országot, s hazug mivoltában és kapzsiságában semmi más nem érdekli, mint a még megszerezhető, ellopható uniós támogatások, és a nemzeti vagyon ismételt elkótyavetyélése. Sajnos vannak akik hisznek az "Orbán lop", jelszónak, s nem látják, hogy egy milliárdos bűnöző és egy gyilkos kommunista unokája vezeti ezt a  tatárjárásnál ezerszer aljasabb és ártóbb, vak és buta csőcseléket.  

Nos, amit 2011-ben az Unióról írtam, ma megismételhetném kiegészítve a hazai ellenzék, ellenség tetteinek felsorolásával, de nem teszem, hiszen annak tanúi vagyunk reggel, délben és este... minden nap! Mindössze felhívnám a kollégák, az Olvasók, a nemzetben gondolkodó keresztény magyar társadalom figyelmét, hogy az ország és a nemzet elvész, ha nem tartunk össze, ha nem vállvetve és együtt küzdünk, ha csak aláírásgyűjtésekkel, petíciókkal védekezünk a lavinaszerű pusztításra készülők ellen. Erőt, akaratot kell felmutatnunk végre, mert a vénasszonyos kesergés nem segít. Gajdics Ottó kollégával mondom, hogy FEL KELL LÁZADNI ezek ellen! Most! Ha nem tesszük és nem hallgattatjuk el a habzószájjal hazudozó, a magyarságot ócsároló és rágalmazó söpredéket, akkor valóban jön a kötél, a plató, a rablás és a haza átadása egy új honfoglaló és minket elsöprő népségnek. És az igazán nem vigasztalhat senkit, hogy velünk együtt ezeket az árulókat is eltakarítják, hiszen erre világos utasítást olvashatunk az egykori bölcsek által megfogalmazott jegyzőkönyvben... 

A linkre kattintva tehát olvasható a cikk, amelyet 2011-ben az EU-ról fogalmaztam meg, s amely ma sokszorosan érvényes és igaz. Ha tehát nem fogunk össze, akkor két év múlva má
r nem jelenhetnek meg efféle cikkek, de akkor már nem is lesznek akik ilyet írjanak.... és olyanok sem akiknek írni lehetne... Megkezdődött a 2022-es visszaszámlálás! 

https://internetfigyelo.wordpress.com/2011/01/11/kretenek-unioja%E2%80%A6/

Stoffán György