2024. június 3., hétfő

Békemenet után – ellenzéki epeömlés

 


A reggeli programom az, hogy belenézek a hírekbe a neten, mivel TV-m nincs és nem is lesz. Az fölösleges. A híroldalak, a közösségi oldalak és egyes videó megosztó oldalak hemzsegnek az emberi hülyeségtől, a gyűlölettől, a hazudozástól, és csak a balos, liberális mantra megy. Boldog-boldogtalan, alulművelt vagy csak értetlen és gyűlöletéből kitéríthetetlen honfitársunk, habzó szájjal, hörögve mondja el dékásságából, liberálisságából, magyarpéterességéből, mihazánkosságából adódó eszement és hátborzongatóan ostoba véleményét. Hazudik a kormányról, epeömlést kap Orbán Viktor nevétől, tagadja az Unió háborús őrületét, a kötelezően bevezetendő sorozást, és igazi szellemi fogyatékos módjára, a Fideszt és Orbán miniszterelnököt – valójában azonban, minden nemzeti oldalon lévőt, a Békemeneten résztvevőt –, „háborús uszítóknak, vérben és gennyben gázolóknak, megosztónak, árokásóknak” etc. titulál…

Ha nem érintené a nemzeti gondolkodású magyar emberek millióit is, azt mondanám, hogy megérdemelnék – ezek az elmeháborodottak, nyilatkozó művészek, előadók, celebek és sok más agyatlan –, hogy Magyar Péter, Gyurcsány vagy bármelyik ellenzéki vezesse az országot egy darabig. Megérdemelnék a behívót, a megemelkedett rezsiárakat, a káoszt, a programnélküliséget, a háborúból koporsóban hazaküldött hozzátartozókat… Mert mérhetetlen aljasságuk, gyűlölködésük egyetlen igazságos büntetése az volna, ha megtapasztalnák azt, ami ellen Orbán Viktor küzd, amire figyelmeztet, amiért a Békemeneten csaknem egymillió magyar kifejezte a békevágyát, megerősítette elkötelezettségét a nemzeti kormány politikája, azaz a béke mellett. Igaz, már azt is hazudja ez a méltatlan csürhe, hogy a határon túli magyarokat pénzért hozták át a Békemenetre… ergo, a csürhe úgy ítél, ahogyan él. Elegendő csak emlékezni arra, hogy Budapest jelenlegi főpolgármesterét sokezer, a balosok által bejelentett külföldi szavazta meg. Őket pénzért hozták ide. A határon túli magyaroknak nem kell pénz a nemzet szolgálatért… sértésnek vennék még a felajánlást is!  

Szörnyű, és eddig elképzelhetetlennek tűnt emberileg is az az arcátlan, primitív, buta, proli magtartás, amit a liberális és baloldali megmondók tanúsítanak. Pedig, ma semmi más nem számít, másról nem is volt szó, mint arról, hogy Európa aberrált és megvásárolt, embertelen, és aljas, az európai kultúrát felszámoló Uniós vezetők kikerüljenek hivatalukból, és – ha vannak még ebben a primitívvé vált gendEurópában ilyenek –, akkor értelmes(ebb), az európai társadalmakat szolgáló, az Unió alapszabályának megfelelően vezetők kerüljenek a helyükre. Háborút, kötelező sorozást akarnak Brüsszelben. Erről beszélt a Miniszterelnök a Margitszigeten. És ezt a beszédet, ezeket a tényeket tagadják hazug, gyalázatos és ostoba módon az ellenzéki vezetők, szavazók… Kun Béla gyilkos, hazaáruló söpredékének méltó örökösei.  

Szánalmas társadalom lett a magyar társadalom, de sajnos ez nem csak az ő bűnük, hanem a jobboldali vezetés, a jobboldali média bűne is, mert a „demokrácia” nevében minden megengedett, semmi sem bírálható. Pedig, rend nélkül semmi nem működik… még a „demokrácia” sem. Saját kardunkba dőlünk, ha nem teszünk lépéseket a hazaárulás, a hazudozás, a rágalmak ellen!

Ha a nemtelen baloldali, liberális támadások ellenére sikerül a 9-ei jobboldali áttörés, akkor mind országosan, mind a Fideszen belül hatalmas nagytakarításra, megújulásra, rendcsinálásra lesz/lenne szükség.

Mert kicsit a jobboldalon is elfelejtettük, hogy a belső béke alapfeltétele a rend, a mértékletesség, az átláthatóság és az alázat!   

Stoffán György