2024. március 20., szerda

„Nem félünk!” – „Hajrá Peti!” - "Nem hagyjuk!"

Ezeket az ostobaságokat ordítozza Magyar Péter vert „serege”, és ezt ordítozták Pankotai kisasszony IQ-hiányos hallgatói is néhány kormánybuktató tüntetésen. Jelezvén, hogy szerintük van kitől félniük, bár, a kutya nem bántotta őket, és a hajuk szála sem görbült e nemes szándékú, széleskörűen tájékozott, művelt, ellenzéki tüntetőknek.

Elgondolkodtam azon, hogy a mostani káoszteremtőknek mi lehet a célja? A társadalom, e gondolkodásra képtelen része, mindent megtenne azért, hogy a jelenlegi kormányt megbuktassa. Az új liberális messiás, mint a spanyolviasz feltalálója, Rogánozik, Orbánozik, és mindenféle bűncselekményt, gazdagodásra utaló, és ezzel a nemzeti kapzsiságot felajzó ügyeket emleget, főként olyanokat, amilyeneket a városszéli olajpadlós kocsmák úri közönsége, két fröccs között, szakértők bevonásával tárgyal, a jól értesült sarki fűszeres titkos információi alapján, remélve, hogy a kocsmazárásig lemond a kormány, ha kiderül miről volt szó odament.

Belegondolok, hogy mi is történne, ha valóra válna az, amit Peti és követői akarnak. Kik lennének az elsők, akik fellázadnának Peti ellen, és bálazsinegből készítenének kötelet egy árván világító villanyoszlop árnyékában. Minden bizonnyal Peti kormánybuktató közönségének legjava. Hiszen, ha a kormány ma lemondana, és az ellenzék kerülne hatalomra, akkor behívók ezreit kézbesítené a posta, rövid kiképzés után Pankotai Lilike kisasszony diáktársai és néhány jól szituált ifjú, liberális tanár meglátogathatná az ukrán frontvonalakat a visszatérés lehetősége nélkül, a babaváró hiteleket és az egyéb családtámogatási pénzeket napokon belül vagy kamatostul olyan részletekben kellene visszafizetni, amelyek által minden, jelenleg támogatott család mindenét elvesztené. Megszűnnének az államilag támogatott helyek az egyetemeken, és belemenne a liberális kormány az összes uniós követelés teljesítésébe. Igazi demokrácia lenne, és igazi köztársaság, amelyben minden családnak egyenlően jutna a gyászból, a teljes elszegényedésből, az udvarokról eltűnnének az autók, és sorállás volna az önkormányzatok előtt a támogatásért. Pillanatok alatt elérnénk a bezzegrománia szintet, és ha netán mindezek ellen bárkinek tüntetni volna kedve, jönnének a jelzés nélküli idegen katonák és rendőrök, lebeszélni a társadalom renitenseit az ellenkezésről, ahogy Ferink idején ez, mint főpróba, meg is történt.

Érdemes tehát, kormánybuktatásra vesztegetni a drága időt, követni Petit, Lili kisasszonyt, Ferit, Bulgarica Bovist és más ellenzéki pártokat, akik és amelyek a jelenlegi biztonságot szeretnék felváltani 1919 rendjével, a Kun Béla-i, vagy Rákosi Mátyás-i európai köztársasággal. Hiszen sok a gyerek, van akiket háborúba küldene tüntető anyja, apja, sok a pénz, van mit elvenni az emberektől, és végre az óvodákba is be lehetne vinni a genderizmust, az LMBTQ-t, hogy szabad és önálló fiatalságot nevelhessünk, lehetőleg olyanokat, akik saját nemüket választják társul, így a túlnépesedés is megoldottá válna. És végre megszűnne a munkaerőhiány, mert az új, liberális - az USA által kinevezett -, szabadon választott kormány megoldaná a migrációs problémát is. Számos jóravaló értelmiségi érkezne hozzánk. Olyanok, akik vállalkozó szelleműek, hiszen ladikon, gumicsónakon járták meg az óceánt... Tehát Magyarország minden problémája megoldódna és még valamilyen köztársaságot is ki lehetne kiáltani, amolyan Gyurcsány-módra. 

Igen, van hibája a mai kormánynak, éppen úgy, mint az eddigi összesnek. Ám e hibák nem érintik negatívan a magyar nemzet jövőjét, a magyar családokat, a fiataljaink életét, nem csinálnak koldust a társadalomból és nem adják el az országot idegen érdekeket kiszolgálva, saját zsebre. És nem lopnak el 167 milliárdot a metróépítésből... nem teszik magukévá az IMF hitelt, amit a nép fizetett vissza Feriék regnálása után. Igaz, erre a demens társadalmi réteg, a tüntetők és a rendszerváltani akarók már nem emlékeznek. 

Ám, azért csak éljenek a jogaikkal a „nem félünkösök”, a „hajrápetisek”, akik igazán megérdemelnék, hogy győzzenek… Mert ostoba a társadalom e nem kis hányada. Most kellene teljesen összezárni, amikor olyan a világpolitikai konstelláció, amilyen a világháborúk előtt volt, s amelyben egyedül Orbán Viktor tud úgy lavírozni, hogy az ne okozzon tömeghalált Magyarországon. Ehelyett, a gyermekeiket hadba küldeni akaró elmebetegek ordítoznak, mert ők nem félnek… Pedig, egyedül önmaguktól félhetnének, mert ők, gondolkodásra képtelenségük okán, öngyilkos-, és gyilkos jelöltek. Csak még nem tudják... Ha megtudják, akkor már késő lesz! 

Stoffán György