2021. március 14., vasárnap

Újra megjelentek a káros gondolatok a kormány és a nemzet ellen… a szimpatizánsok körében is!

 


Az emberi agy nehezen fogja fel az ijesztő és kilátástalanságot generáló valóságot. Ennek következménye pedig az, hogy a valóságnál szebb ígéreteket feltétel nélkül elfogadja. Ezt az emberi gyengeséget kiválóan alkalmazza a baloldali és liberális politika, hiszen ma ott tartunk, hogy a kormány jól átgondolt és tudományos érvekkel alátámasztott intézkedéseit, már a kormánypárti választók is megkérdőjelezik és a radikálisabb, de a magyarságtól igen messze álló „jobboldali” formációk felé kacsintgat.

Hasonló a helyzet, mint volt az önkormányzati választások előtt. A társadalmat fellázították, Fidesz ellenes légkört teremtettek, és ennek tudhatóan ma Karácsony és a hozzá hasonló baloldaliak, jó néhány település és budapesti kerület teljhatalmú urai lettek.

Ma a járvány miatti megszorítások, a vakcina vásárlás az az ok, ami által a Fideszt és a V4-ek kormányait igyekeznek a nemzetközi politikai erők – belső segítséggel – megbuktatni. Sajnos ma is előkerülnek a Fidesz-ellenes gondolatok a Fideszes elkötelezettek részéről is, ami azért veszélyes, mert a bajban sokkal jobban rezeg a léc a kormányok alatt minden olyan országban, amely országok vezetői valóban a rájuk bízott társadalom érdekeit szolgálják.

A brüsszeli nemzetköziség hazai képviselői remekül adják elő alantas érveiket, s évszázados tapasztalattal hazudoznak a vakcinákról, azok káros hatásairól, miközben e „szónokok” átkönyökölve a tömegen, soron kívül adatják be maguknak e „halálos” injekciót.

A magukat nemzeti elkötelezettként feltüntető szervezetek pedig, együtt hirdetnek meg felvonulást a szigorítások miatt, a kormány ellen, mintha maga a Fidesz, sőt Orbán Viktor szerződtette volna hozzánk a járványt. A Magyarok Világszövetsége, a Mi hazánk és Gödény „professzor” tömegeket akarnak utcára vinni, hogy bizonyítsák saját – fizetett? – igazságukat, s youtube-os videofelvételekről hülyítik a járvány miatt egyre elkedvetlenedettebb és félelemben élő embereket, akik persze joggal kívánják a szabadságot, ám, ha ezekkel tüntetnek, akkor feliratkoznak a kaszás névjegyzékére is.

Az emberi gyengeséget és esendőséget tehát nem csak a baloldali és liberális politika fordítja saját hasznára, hanem az általuk kitalált és talán fizetett, jobboldalinak nevezett és a magukat magyarnak valló szervezetek is.

Látjuk a szlovák kormánybuktatási próbálkozásokat, amelyeket az orosz vakcina beszerzése miatt zúdítottak a szlovák kormányfőre, aki nem akart mást, mint megmenteni az emberi életeket… ez az aljas próbálkozás persze Brüsszelből ered, de honnan máshonnan eredne az a magyarországi belső lázítás, amely hasonlóképpen meg akarja buktatni Orbán Viktor kormányát és ezzel a magyar nemzet jövőjét?  

Jól meg kellene tehát gondolni, hogy a hétfői felvonulást meghirdetők végül is mire játszanak. Ha a rendőrség fellép ellenük, akkor az MVSZ elnöke már futhat is a régi baráthoz, Frédi Weberhez panaszra, és a nyugati sajtót eláraszthatja a magyar rendőri intézkedésekről készült fotók tömege, amelyeken, ha a rendőr felemelt mutatóujjal áll egy tüntető előtt, az már az emberi jogokat sérti… szemben Macron rendcsinálásával.

Ma a kormánypárti szavazóknak és a józanul gondolkodó magyaroknak ki kell állniuk az Orbán-kormány mellett, mert nemcsak a járványról, a megszorításokról van szó, hiszen ezek elmúlnak, megszűnnek. Ma a nemzet jövőjéről, a kommunista diktatúra visszatérésérének veszélyéről, gyermekeink nemi identitásáról, és a beteges hajlamok uralmáról van szó. Ma csak arra kell, és csak arra szabad odafigyelni a járvánnyal összefüggésben, amit a kormányfő mond. Ma nincs itt az ideje annak, hogy a Fideszen belüli hibákról beszéljünk, hogy a „mi lenne, ha nem így lenne” ügyeket tárgyaljuk… Minden családban vannak bajok, és nem fordult még elő, hogy mindenki egyetértsen a többiekkel, de ma kötelezően ezt kell tennünk. Mert a kérdés nem a Fideszről szól, hanem arról, hogy megmaradunk-e így, Európához képest viszonylag normális állapotban, vagy olyan országgá válunk a mai ellenzék, az MVSZ és a Mi hazánk munkálkodása következtében, mint Biden Amerikája. Mert ne felejtsük: ma a Mi hazánk és az MVSZ elnöksége a hazai BLM.

Ha valakinek problémája van – hiszen, hogyne lenne -, azt majd a 2022-es választás után ráérünk megbeszélni… Ma a saját kezünkben van a jövőnk és gyermekeink jövője. Józanságunkon múlik, hogy a hőbörgő MVSZ-szel, a kaméleon módban működő Mi hazánkkal és „Gödény dr., járványügyi főelőadó professzorral” vonulgatunk-e, kitéve magunkat a koporsó csendes nyugalmának, a krematórium melegének… vagy túléljük a vírust és megtartjuk Magyarországot annak, ami… Hazának, Szülőföldnek, keresztény magyar államnak.

Nem kell elhinni, hogy van járvány, nem kötelező beoltatni magad, mondhatsz akármit… csak tartsd be a szakemberek tanácsait, a kormány döntéseit! Mert akiknek hinni akarsz – Gyurcsány, Patrubány, Tóth-Toroczkai, Gödény – nem virológusok, nem szakemberek, csak politikai játékosok, akik szeretik, ha ők állnak a középpontban és szeretnék, ha ők vezethetnék az országot...

Mert ismétlem: nem a Fideszről, Orbán Viktorról vagy bármely más politikusról van szó, hanem – Magyarország megmaradásáról. Rólad, Önről, rólam… mindnyájunkról.

Stoffán György