2021. március 14., vasárnap

Nyílt levél Fegyőrnek… Most te, minket fenyegetsz kisfiam?!

Nem szeretem a nyílt leveleket, ám valóban vannak olyan esetek, helyzetek és körülmények, amikor célzottan kell megfogalmazni mondanivalónkat. Hiszen, akinek szól, nagy valószínűséggel frissiben nem olvassa, de majd eljut hozzá.

Neked is azért írok nyílt levelet, hogy közöljem: bárki áll a hátad mögött és hiteget a hatalom megszerzésének lehetőségével, az csak marionett figurának használ. És amikor Te fenyegeted az újságírókat, akkor tudnod kell, hogy elsősorban saját magadat fenyegeted. Ugyanis a nagypapi-féle, keresztény magyarságot fenyegető, eltaposó kommunista vészkorszak ideje, egyszer és mindenkorra lejárt. Akkor féltek az emberek a nagyapádhoz hasonló aljas senkiktől, de ma már tudjuk, mit lehet tőletek várni, így a védekezés minden eszközét jól ismerjük. Csak nem képzeled, hogy ma ugyanazt megtehetitek, mint hetven éve? És hidd el, nem csak a toll a fegyverünk ma már. Tehát, ne is próbálkozz… se te, se a többiek.

Az én családomat például kiraboltátok, néhány tagját megöltétek és volt, aki megszenvedte a Gulágot, és élvezte az Andrássy út 60. „vendégszeretetét” is. Te azt hiszed, hogy mindezt elfelejtettük, és újra megvárjuk – anélkül, hogy pofán ne vágnánk téged, mint kárvallottak? Tévedsz picinyem! Nem fogunk szó nélkül és a kellő viszonzást kihagyva, a ti söpredék kommunista és liberális bosszútok áldozatává válni, mint 1919-ben és 1948-tól, 1990-ig. Tehát, jobb, ha befejezed a proli-lázítást, a nagypapaféle fenyegetéseket, mert – és ezt ne vedd fenyegetésnek, csak jó szándékú figyelmezetésnek – előbb vagy utóbb elhallgattat valaki, aki jobban haragszik rád, mint én… és még csak felháborodni sem fog ezért senki. Ugyanis túl nagy a szád, amivel nem is kellene foglalkoznunk, mert rangon aluli egy kommunistával szóba elegyedni… de mert gyerekeink és unokáink vannak, hát kénytelenek vagyunk megakadályozni – és megakadályozzuk, ebben legyél nyugodt –, hogy a náci korszak és a ti vörös, liberális fasizmusotok visszajöjjön. Én támogatom, ha ilyen fenyegetések után, bárki kiverdesi a fogaidat! Ugyanis tűrhetetlen és minden határon túl megy az, amit taknyos, senkiházi, ifjú kommunista létedre megengedsz magadnak, a máig gyászoló, meglopott nemzeti keresztény társadalommal szemben.

Azonban, egyetlen krisztusi figyelmeztetést végzetesen félreértettél: Jézus ugyanis nem azt mondja, hogy azért tartsuk oda a másik orcánkat is, hogy azt is, kedvedre összeverd. Jézus azt mondja, hogy, mutasd meg a másik arcodat is…

Nos, mielőtt újra ráállna a szád az üres fenyegetésekre, gondolj arra, hogy van másik orcánk is... és ne  nagyon akard megismerni…

Stoffán György