2021. február 23., kedd

Orbán Viktor - méregdrága - alagútja

 


Még most is törölgetem a könnyeimet, miután megnéztem egy videót Stummer János, Nemzetbiztonsági Bizottsági elnökkel a főszerepben. Stummer elmondta, hogy a nemzetbiztonsági bizottság döntése alapján, titkosítva akart egy hatalmas beruházást végrehajtani a miniszterelnök. Nevezetesen a Puskás Stadionba alagutat építenének, kettőmilliárd forintért. Ezt videón mondta el a stummerjani, de sem iratokat, dokumentumokat sem más bizonyítékot nem mutatott be.  Arról sem esett szó, hogy a Szent Teréz templomból vagy a Hermina úti SZTK-ból vezetne-e az alagút a Puskásba, vagy egyenesen Felcsútról úgy, hogy az ellenzék által oly kedvelt kisvasút is beleférjen…

A zavart tekintetű stummerjani hősként mondta el e titkos tervet, vállalva a lefejezést, vagy a máglyahalált is a „nemzetéért”.

A gyurcsányista jobbikosok is megkapták azt a súlyos, fertőző betegséget, ami eddig csak a DK-t jellemezte. Hazudoznak reggel, éjjel, meg este… azonban ilyen nevetséges videó-bejelentést, ilyen drámai komolysággal előadni vagy csak nagy pénzért, vagy teljes szellemi fogyatékkal lehet. A videó eleje volt a legjobb: „valaki reggel odaadott a stummerjaninak egy cédulát, amin ez a terv volt olvasható, és ezt az alagutas bulit kellett volna neki titkosíttatni a nemzetbiztonsági bizottság ülésén… de ő hősként állt ellen a sátán kísértésének.  Ergo: vagy az egészet kitalálta ez a képileg fogyatékosnak tűnő bizottsági elnök, vagy alaposan átverte valaki, szondázva egyben szellemi képességeit is. Hiszen, aki egy alagútépítés kamu tervét kiteregeti, mint nemzetbiztonsági bizottsági elnök, akkor némi pénzért vagy fenyegetés terhe mellett bármit kibeszél. Még komoly nemzetbiztonsági ügyeket is. Stummerjani befutott tehát az erdőbe, de alaposan, víg perceket ajándékozva mindazoknak, akik megnézték ezt a remek magánszámot.  

A dologból tehát, nem jöhet ki jól ez a stummerjani. Hiszen vagy a hazudozásaiért kell most, gyorsan bíróság elé állítani, vagy szellemi képességei miatt kell sürgősen kezelni valamelyik pszichiátrián. Az viszont biztos, hogy az alagúttitkosítás miatt nem bántja senki, hiszen az nem igaz… Jelen elnöki beosztására persze, egyik esetben sem alkalmas.

A nevettetésért köszönetet kell mondanom neki. Mert, ha összeszedjük Gyurcsány és társai aranymondásait, azok összesen sem érnek fel stummerjani drámai magánszámával… amelyben bizonyítja: tényleg csak tovább van, lejjebb nincs!

https://www.facebook.com/janos.stummer/videos/454364232644118

Stoffán György