2021. február 26., péntek

Mengelei mélységek… DK, a halál oldalán


Kevés olyan ember van manapság, aki nem akar megszabadulni a kórtól, a járvány általi veszélyeztetettségtől. A kommunista, szocialista, liberális politika azonban minden józanságot, emberiességet felülír. A DK orvos-politikusa egyenesen kijelentette, hogy jobb a betegség, mint a vakcina. Nos, teljes meggyőződéssel állíthatjuk, hogy ez az ember vagy nem normális, vagy dr. Josef Mengelével azonos szellemiségű. A mengelei, de tágabb értelemben a náci szellemiség nem áll távol ettől a párttól, hiszen, ha a cigányok elleni legutóbbi DK-s támadást, vagy az egyetlen európai zsidó TV kiebrudalását tekintjük, akkor már közel állunk bizonyos „korábbi” müncheni eseményekhez. Az pedig, jól jellemzi a kommunista aljasságot, hogy Gyurcsányék ellenzik a túlélés lehetőségét – az oltást. Teszik ezt minden olyan esetben, ha nem kenyéradó gazdáik súlyos egészségügyi és erkölcsi kockázattal járó vakcináját, hanem a biztonságos, nem 14 hetes meggyilkolt fiúmagzatok tüdejéből nyert orosz vagy kínai vakcináról van szó. Tehát, a Brüsszelben jó pénzért és a hatalom reményében Magyarország ellen tevékenykedő politikai erők minden erejüket összeszedték ahhoz, hogy bebizonyítsák a nemzeti szocializmus és a nemzetközi szocializmus közötti eszmei egységet, zsidó-, és cigányellenes magatartásokkal és mengelei szemléletükkel. Ez pedig már nem demokratikus politizálás, hanem emberiség elleni bűncselekmények előkészítése, s mint ilyen, büntetendő – volna. Hiszen hasonlóképpen kezdődött a hitleri és a sztálini emberirtás is.

Jó partner ehhez Jurova asszony, aki annak a cseh eszmeiségnek a követője, amely Horvátjárfalu – ma Jarovce – határában követett el eszeveszett magyar-gyűlöletből tömeggyilkosságot, s üzemeltette az Illovai politikai börtönt… s ma az európai kisebbségek ellen igyekszik tenni minden eszközzel, figyelmen kívül hagyva az „uniós demokrácia” jegyében mintegy egymillió aláírást…

Lassan könyv nélkül megtanuljuk, hogy manapság mit jelent az Unióban a jogállamiság, az európai érték, az emberiesség, az uniós partnerség… Minden világos tehát. Az egykori Moszkva átköltözött Brüsszelbe, ahol mintegy boszorkánykonyhán, kis üvegcsékben megtaláljuk a hitleri és sztálini vírust, valamint az emberi primitívség minden összetevőjét. Ezeket, üstben összekeverik és felmelegítve, kiporciózva kiosztják a nemzetállamokban élő, üresfejű, primitív, unintelligens, bűnöző hajlamú hazaárulók között, hogy vigyék haza és szórják szanaszét. Megtették. Így, saját szavazóik megritkulhatnak, hiszen más aligha hallgat rájuk. 

Ha szellemiségben hasonló lennék hozzájuk, most cinkos mosollyal kérdezném: – Kinek jó ez?… de nem kérdezem, mert nekünk minden élet számít. Még az ő szavazóiké is!

Stoffán György