2018. április 22., vasárnap

A simicskai mélységek és a "demokrácia", avagy „Orbán egy g….”


Nem csak az ellenzéki csürhe bosszant, hanem a csürhézésre adott, illetve nem adott hivatalos válaszok is. Ha ugyanis demokrácia van, mint mondják (bár ez a szó értelmetlen), mi több, keresztény állam lennénk, s védenénk a keresztény értékeket, és alkotmányos rendben élünk, akkor afféle, a címben idézett tartalmú molinóval eszébe sem jutna vonulgatni egyetlen épeszű embernek sem. Ha pedig eszébe jutna, hát öt méternél többet, e velős mondanivalóval nem mehetne…. Ez azonban szeretett honunkban nem így van. Mert szeretett honunkban minden szarházi rohangál a bíróságra, a médiahatósághoz, mert leírták róla az igazat és ez kellemetlen. Ám, ha a magyar miniszterelnököt ilyen ocsmánysággal sértik meg nyilvánosan, végig grasszálva a városon, akkor csak a facebookon hőzöng a plebs, de egyetlen hivatalos lépés sem történik. Noha akik fogták ezt a mocskot, azoknak már bent kellene üldögélniük a kerületi kapitányságon, mert bűncselekmény követtek el… de kár is ezen ma Magyarországon töprengeni. A simicskai kultúra és a demokráciának nevezett semmi összeért. Orbán egy g… hirdeti a molinó, s ebbe bele kell nyugodni, mert a demokratikus ellenzék így látja, s ha így látja, joga is van e nemes gondolatot terjeszteni szombatonként a főváros főútjain. Bárvó!
Nos, sokan kérdezik tőlem manapság, hogy miért is tervezem hamarosan bejelenteni a Magyar Katolikus Néppárt megalakulását. Mert Magyarországon a keresztény értékek erőteljes rombolása folyik. A magyar katolikus társadalmat nem védi a kutya sem. A katolikus értékrend ma már csupán egy hagyománnyá alacsonyodott, amely akár feledésbe is merülhet, mert hát, ha nincs reformáció, akkor ma már magyarul sem tanulhatnánk… vigasztalta magát a testvérek közössége az 500. évfordulón. Tehát sutba ezzel a poros, pókhálós katolicizmussal, a Magyarok Nagyasszonyával, a magyar szentek példamutatásával, Szent Istvánnal és mindennel, ami 500 évnél régebbi vallási hagyomány, ami a „pápizmushoz” kötődik…  
Pedig… ma együtt, reformátusnak, katolikusnak kellene fellépni a jogi számonkérés mellett azon ügyben is, ami e molinót illeti. Erkölcsi rend nélkül, vezetőink tisztelete nélkül, társadalmi béke nélkül, ha lassabban is, de épp úgy elveszünk, mint a többi nyugati egykor keresztény állam. Az efféle molinók büszke hurcolása ellen elmaradt fellépést nem a demokrácia hazugságával kellene ellensúlyozni, hanem hivatkozva bizonyos emberi, keresztény, keresztyéni értékekre, az Alaptörvényre, a Btk.-ra, azonnal lépni kellett volna. Az adatok felírása, eljárás megindítása és a molinó elkobzása lett volna a megfelelő eljárás. De itt keresztény értékrend és demokrácia van… – mondják. S lassan odajutunk, hogy ha szépen megkérnek, majd mi visszük e nemes elvek okán a molinót, mert hát oda kell tartanunk a másik orcánkat is.
Hát NEM! A kereszténység és a magyarság nem a hülyeség vallása és a degeneráltság népe. Végre elviekben kardot kell rántani, és megvédeni a klasszikus értékrendeket, kiállni az emberiességét, a tisztességért, a társadalom békéjéért, s elcsitítani a simicskai kultúrfelelősöket és azok követőit. Mert nem csak migránsokat, illetéktelen behatolókat nem akar e keresztény magyar nemzet, de az ocsmányságtól, a trágárságától, műveletlen primitív közösségektől is undorodik, s nem akarja az efféle molinók értelmét elmagyarázni gyermekeinek.
Mert abban az országban, ahol ilyen molinóval végigsétálhatnak az utcán, nem csak az ellenzékkel, de a rendőrséggel és az ügyészséggel is nagy bajok vannak... Ugyanis ez Btk. ügy és semmi köze egy ellenzéki tüntetéshez. Ha pedig ez a "demokrácia" okán megengedett, akkor más megoldásokat kell keresni az erkölcsi rend visszaállítására. Mert ez, így tovább tűrhetetlen ott, ahol a többség egészen másra adta le a voksát.

Stoffán György