2018. március 26., hétfő

Bizakodó kerítésbontók a süllyesztő szélén...




A visszalépések súlyos veszélyt jelenthetnek a választások kimenetelére, mert mára már sikerült – ki tudja milyen módszerrel – az FKGP egy jelöltjét is rávenni, hogy lépjen vissza, a másik kettőt pedig, hogy gondolkodjon el a visszalépésen a Jobbik javára. Ez rosszabb helyzet ma, mint a kommunisták 47-es kék-cédulás választási csalása, mert sajnos a jelen helyzetben a képviselőjelöltek belátásán és józanságán múlik, hogy pénzért vagy fenyegetések hatására odadobják-e a magyar nemzetet ennek a mindenre képes söpredéknek az ölébe, vagy kiállnak a haza, a nemzet és a Kárpát-medence magyarságáért.



A tények: 13 FKGP képviselővel kell számolni, ebből 10 szombaton nyilatkozott, hogy nem lép vissza, Mezei visszalépett, maradt még kettő, akik hezitálnak, nagy a nyomás rajtuk, hogy visszalépjenek.



És egy bejegyzés: Dr. Szabó Ervin március 22., 9:45 ·

„A mai napon a Független Kisgazda Párt országgyűlési képviselő-jelöltje, Mezei Roland visszalépett a javamra. Köszönöm Rolandnak, hogy Ő is támogatja a változást, elismeri az eddigi munkámat, és biztosítva látja azt, hogy a Jobbik kormányra kerülve végrehajtja a választási programjában vállaltakat e térség felzárkóztatását. Mindketten elszántak vagyunk a magyar föld, magyar kézben tartása mellett…”



A választók is veszélyben vannak, csak még nem értik…



Érthetetlen, hogy a magyar választópolgárok – főként a vidéki parasztság és polgárság egy része – a meggyőzhetetlenségig értetlen abban a kérdésben, hogy mi is vár rá, ha nem a jelenlegi kormány marad hatalom április 8-a után is. Ugyanis ma nem az Orbán-gyűlöletnek, a Fidesz-ellenességnek kéne meghatároznia az emberek döntését, hanem a már világos és ismert tények alapján kellene dönteni április 8-án, amely tényeket az Orbán-gyalázással és a „Fidesz lop” aljas és igaztalan hazugságokkal próbál az ellenzék elhomályosítani.



A tények a következők: A liberális és szocialista ellenség, a Jobbikkal együtt a határvédelmi rendszer felszámolását tervezi, illetve mindenben aláveti magát Brüsszel parancsainak, mint tette korábban Moszkvát illetően. Nekik teljesen mindegy kinek árulják el a hazát, csak sok pénzt kapjanak érte.


Ha tehát a határvédelmet felszámolja a jelenlegi ellenzék, akkor beáramlanak a határsértéssel Magyarország területére ékezettek, és megkezdődik az a pusztítás, amelyet látunk Nyugat-Európában. Senki nem lesz, aki védelmünkre kel, aki a magyar állampolgárok testi épségét és anyagi javait megvédje, valamint lányaink és asszonyaink biztonságát garantálja.  



Mint arra már volt példa 2015-ben, a gazdák termését lelopták, veteményeit széttaposták, fáikat kivágták… azonban ez egy átmeneti állapot volt, amelynek a ma regnáló magyar kormány véget vetett. Ha a Jobbik és bűntársaik kerülnének hatalomra, akkor ez a helyzet állandósulna és a magyar rendőrség, honvédség azokat büntetné, akik ennek a háborúnak az útjába állnak, azaz akik megvédenék szeretteiket és javaikat. Bekövetkezne továbbá az az erőszak is, amely a tőlünk nyugatra fekvő országokat már elárasztotta. Gyermekeink és asszonyaink, valamint az idős polgárok egyetlen percig sem lennének biztonságban, mert a betolakodók semmire nincsenek tekintettel és magukénak tudják az általuk megszállt országokat. Mind a rendfenntartók, mind az igazságszolgáltatás taláros katonái ezen betolakodók érdekeit szolgálnák másodpercek alatt, hiszen erre már felkészítette őket az „érzékenyítő” propaganda – és a lehetséges beígért pénz, de kötelesek is engedelmeskedni a regnáló hatalomnak. (Mint láttuk, amikor 2006-ban a kilőtt szemű polgárt, majd 2010-től a szemkilövő rendőrt büntették a "független" talárosok...)


A betolakodók szociális ellátása a magyar polgárok, családok és gyermekek, öregek és betegek ellátását, létét fenyegetné, mert az uniós előírások szerint a betolakodó több jogot követelhet magának, mint az országban őslakos polgár. Így a családi támogatások teljes köre, a nyugdíjak egy része és a fejlesztések, beruházások súlyos helyzetbe kerülnének.



Ezek a tények, nem pedig az a hazugságáradat, amellyel ezt a bizonyított, és ma egész Nyugat-Európában szemmel látható, tapintható valóságot el akarják fedni a magyar választópolgárok elől liberálisaink és szocialistáink. A helyi és országos lapokban megjelenő álhírek, vádak, gáncsoskodások és rágalmak, amelyekkel a Fideszt illetik, csupán fedőakciók egy, a nemzetet idegen pénzért elveszteni akaró ellenzéknek nevezett hazaáruló söpredék részéről.



Aki ezt nem érti, megérdemli a sorsát, ha kormányt buktat, és a hazaárulókat megbízza Magyarország felszámolásával. Így maga is hazaárulóvá válik. Azonban a nemzeti oldalnak is fel kell készülnie minden eshetőségre.  

Körvonalazódnia kell már ma(!) a szervezett polgári összefogásnak, amely az önvédelemre és a számonkérésre egyaránt alkalmas lehet, ha arra szükség lesz! Aki vállalja a hazaárulást, annak vállalnia kell a következményeket is, amikor a számonkérés ideje jön el.



Aki a napi politikai huzavona és gyalázkodás szintjén él, és csak azt olvassa, ami a mai napra vonatkozik a pénzért folyó liberális és Jobbokos politikai csatározásból, az több mint felelőtlen. Felelőtlen önmagával, családjával, gyermekivel, nemzetével szemben. Akik nem értik, mi folyik ma a világban és milyen végső veszély fenyegeti azokat a nemzeteket, amelyek megtagadják a józanész követelte döntést, azok egy szűk, de idegen pénzen jól fizetett politikai kört támogatnak, amely politikai kör nem akarja és nem is fogja megvédeni ostoba, hiszékeny és vak, kapzsi, ostobán gyűlölködő és irigységbe vesző szavazóit, hiszen céljuk elérésével, a Parlamenti bejutással a rájuk szavazók – mint a Jobbik esetében is világosan látjuk – megszűnnek létezni. Magyarul, az ellenzék úgy használja a tájékozatlan és tudatlan vidéki lakosság egy részét, mint a Marionett-figurákat, amelyeket az előadás után tűzre is dobnak majd… mert csak a helyet foglalják.  Mert nem a politikus feleségét és lányt erőszakolják meg, hiszen az védett kocsival kikerüli a veszélyes zónákat, hanem azok esnek majd áldozatul, akik hajnalonként mennek dolgozni, ingáznak, vagy késő éjjel mennek haza a munkából villamoson, buszon, vonaton… amit a „bécsifehér” már nem mer megtenni…



Alea iacta est! Jöjjön, aminek jönnie kell! Ám jó, ha mindenki tudja, mit kockáztat. Nem Orbán Viktor és a Fidesz bukását, hanem saját – adott esetben – halálos ítéletét „ixeli be”, lánya, anyja, felesége létét és épségét, nyugdíját, és egyéb járandóságait teszi kockára… ha nem a jelenlegi kormányra, a Fidesz-KDNP-re szavaz.



Hát csak ennyit akartam mondani még, a választások előtt… s mondom ezt úgy, hogy soha egyetlen fillért nem kaptam a Fidesztől (és másoktól sem) azért hogy  harmincöt éve igyekszem íróként megvédeni azt, amit ez a nemzet ezer év alatt itt a Kárpát-medencében elért. Nem pénzért vagy egyéb járandóságért, és nem Fideszes párttagként írom cikkeimet… csak egyszerűen magyarként… magyarországi svábként, mert szeretem az itt élő nemzeteket, és egy jottányit sem engedek a Kárpát-medencéből. S mindezt azért írtam a fentiekhez, hogy ne érjen a prolik vádja, miszerint a Fidesz-kampányhoz tartozik ez az írás is, amelyet ugyan ketten diktáltak nekem… a józan ész és a lelkiismeret!



Stoffán György