2012. november 30., péntek

Elmebetegek vagy tudatos hazaárulók?


Napok óta zajlik a legújabb – tipikusan magyar – cirkusz a Parlamentben, és már azon kívül is. Az egész világon. Mert egy hülye, proli provokátor listakészítésre szólította fel képviselőtársait. Nem nehéz eltalálni, hogy a listázásra készülő agybeteg Jobbikos. Annak a Jobbiknak a tagja, amely mindenben ellenkezőleg cselekszik, mint amit mond. Radikális magyarnak mondják magukat e párt vezetői, de ilyen nemzetellenes söpredék - mint amire viselkedésük következtetni enged - utoljára fél évszázaddal ezelőtt volt a politikai hatalom birtokosa. Nem akarok a Jobbikot gyalázó kórus tagjává válni, hiszen a többi ellenzéki párt, e listázásra való felszólítás okán köpködte aljas módon azoknak az emlékét, akiket egykor valóban listáztak és elszállítottak, deportáltak Magyarországról. Ugyanis politikai célból magukra vették annak a jelét, amely jel akkoriban a halált jelentette még akkor is, ha ezt ma a Jobbik tagadja.

Miközben a magyar kormány hihetetlen energiákkal igyekszik a magyarság jó hírét megőrizni és a hazaárulók aljassága miatt és azok aknamunkája okán védeni, a Jobbik folyamatosan arra játszik, hogy a magyar nemzetet fasiszta, antiszemita, cigányellenes népnek állítsa be a világ közvéleménye előtt. Magyarul, a hazaárulás egyik főszereplője ez a párt, hiszen egy zenekarban játszik az LMP-vel, Gyurcsány és Vadai pártjával, valamint az MSZP-vel. Közös sikerük, hogy a világ ismét minket köpködhessen, és ismét vádolhassa a Fideszt a Jobbik támogatásával. Aljasul megírt forgatókönyv ez, amelynek látható és láthatatlan írói minden bizonnyal megkapják a jutalmukat ezért a politikai magatartásért. A Jobbik tagságának egy részétől azonban elvárná az ember, hogy kilépjen ebből a degenerált vagy szándékosan a hazaárulásra „kiszegődött” pártból. Hiszen egyetemi tanárok, tudósok, az elcsatolt területeken kisebbségben élt emberek tudhatnák, hogy a kisebbségi lét, a nemzeti vagy vallási különbözőség miatt való megaláztatás rettenetes dolog, és üldözendő is. Ugyanis kétféle ember van színtől, vallástól, nemtől függetlenül: rossz ember és jó ember. Nincs rossz nép és jó nép, nincs rossz vallású és jó vallású közösség. Minden közösség emberekből tevődik össze, egyénekből, egyéniségekből áll. Minek is ismétlem, mint a semmitmondó politikusok az alapigazságokat?

Csak elgondolkodom azon, hogy a komáromi Sellye János és a budapesti Károli Gáspár Református Egyetemen tanító Jobbikos országgyűlési képviselőjelölt, Popely Gyula miért nem hallatja a hangját például ebben az ügyben? Ő történész, akinek ismernie kell a felvidéki magyar zsidóság drámai históriáját… Vagy egyetért a listázás fontosságával, s egyetértenek az őt foglalkoztató egyetemek vezetői is Popely Jobbikos szellemiségével? Egyetértenek ezek az egyetemek azzal, hogy esetleg egy szélsőjobbos, nyilas eszméket valló párt képviselőjelöltje elszórja a gyűlölet magvait az ifjúság lelkében? Milyen egyházi főiskola és egyetem az, amelynek oktatója hallgat, ha emberek ekként való megkülönböztetését sürgeti a pártja? S miért hallgat most olyan mélyen a többi, a magát nemzetért élő embernek tituláló értelmiségi? Miért nem hallatszik elítélő, megrovó hang ennek a pártnak a köreiből. Szégyen és gyalázat a mai politikai elit magatartása. Mert nem sárga csillagos felvonulást kellene tartani, meggyalázva az egykor ártatlanul megöltek emlékét, hanem végre törvényt kellene hozni és a meglévőket betartatni. Van a Btk.-ban erre vonatkozó rész, s van ebben az országban még egy józan tömeg, amely mélyen elítéli mind a Jobbikosok aljas, emberellenes és végtelenül primitív hazaáruló magatartását, mind azokat, akik ilyen esetben cinkos mosollyal, politikai előnyökért még rúgnak egyet azokba, akiket Gyöngyösi Márton a magyar parlamentben 1944 óta először megalázott.

Amikor a Jobbik és a Jobbikos csürhe az elcsatolt területekért – igaz, a húszas évek terminológiáját használva – hangoskodik, amikor az ottani magyarok érdekeit védi provokatív módon, vajon gondol-e arra, hogy ami ő maga tesz, az aljasabb, mint ami másutt a magyarsággal történik? Bizonyára nem, hiszen minden cselekményét valamilyen ostoba és tudománytalan aljassággal megmagyarázza, vagy éppen, ha élesebbre sikerül az őszinte elszólás, bocsánatot kér. Azonban teljesen világos, hogy mit képvisel, és miért kapja a pénzét. Azért, hogy Magyarországot lejárassa, hogy a magyar nemzet a világlapok címlapján, mint egy európai mumus szerepeljen, s hogy egy polgárháborús hangulatban végre leválthassa az Unió akár puccsal is, mint más próbálta Magyarország mai kormányfőjét és kormányát. Mert ez a cél. A keresztény Magyarország tönkretétele, megsemmisítése. És ennek a célnak az érdekében Gyöngyösi és bandája mindent elkövet.

Itt nem a zsidók vagy a kettős állampolgárságú képviselők listázása volt a fontos, hanem egy provokáció, amit a buta Jobbikos felvállalt… és jöttek a bocsánatkérések, no, meg a Jobbik szellemi vezére (édes Istenem tényleg ő az!) Novák Elődke a hülye levelével… és az újabb botránnyal. Ezeknek a képviselőknek vagy az óvodában vagy a börtönben volna helyük. A magyar parlamentben semmi keresnivalójuk nincsen, ahogy nem nincs Gyurcsánynak és másoknak sem azok közül, akik a nemzet ellen támadtak akármikor, ha csak egyetlen szóval is…

Most újabb lehetőségük van a nemzet lejáratására: - a többi eszement politikus, hogy fokozza a nemzetközi sajtó figyelmét, szombaton egy értelmetlen sárgacsillagos tüntetésen vesz részt a Kossuth téren. Megint kollektív tiltakozás lesz a Jobbikos antiszemitizmus ellen. Minek, kinek szerepelnek ezek a gyalázatos szélhámosok? Ki tudja? A lényeg, hogy lássa a világ a magyarság elkötelezettségét.

Akárhonnan nézzük is tehát Gyöngyösi aknamunkájának eredményét, mindenhonnan gyomorforgató és a társadalom kétféle polgárát zavarja, de rettentően: - a politikából kimaradni akaró és értelmesen gondolkodó magyar állampolgárokat, vallásra tekintet nélkül… és azokat, akik látják ennek az egésznek a sátáni lényegét. Akik látják a mélyen hallgató Jobbikos értelmiséget, azaz, a felvidéki és hazai keresztyén egyetemeken jobbikosként e gyilkos indulatot képviselő popelygyulákat, a gyűlölettől torz arcú tömegeket, és akik tudják, hogy mindebből mi következik. Anarchia, gyermekhalál, emberek megkínzása és kiirtása… vallásra való tekintet nélkül. Mert itt nem zsidókról és nem zsidókról van szó, nem listákról vagy az antiszemitizmusról, hanem a sátáni politikáról, amelynek fő célpontja a keresztény Magyarország, amelynek ugyan már csak alig látható nyomai vannak, ám e nyomok ezer év hitéről és erkölcséről beszélnek, s azt suttogják, hogy nem csupán nyomok, hanem útjelzők is az Istenhez való visszatéréskor. A Jobbik és az ellenzék tehát egy-egy Fideszes politikussal egyetemben szombaton ezt a keresztényellenességet szolgálja, s e mellett tüntet úgy, mintha Gyöngyösi Márton, a Jobbik vagy a magyarországi antiszemitizmus erősödése ellen emelne szót. A Jobbik tüntethet ezek ellen, hiszen akkor nagyobb volna a nyugati magyar-és keresztényellenes – de inkább Isten ellenesnek mondom - sajtó visszhangja.

Ám azt ismét elmondom: kétmilliónál több olyan magyar ember él ebben az országban, akinek elege van ebből a fölösleges és proli cirkuszból. Elege van a magyarellenes megnyilvánulásokból, az egyházat és a hitet ócsárló politikai erőkből, s nyugodtam akar élni és egy tiszta, erkölcsös országot épít… és ez a kétmillió nem adja fel, még a zsidókkal való együtt listázás fenyegetettsége ellenére sem! Mert ez a kétmillió épp annyira állandó, mint az erkölcs, amely automatikusan regenerálja önmagát, akárcsak a tiszai ciánszennyezés után a folyó élővilága, vagy mint a söpredék, amelyből szintén csak egy van kicsiny hazánkban… s amely hol nyilas, hol kommunista gyűlöletben él… Együvé tartozásukat Gyöngyösi listázós beszéde, és a szombati párt-tüntetés igazolja…

Stoffán György