2012. június 13., szerda

Casus belli


Hónapok óta tart az őrült magyarellenes támadássorozat úgy, mintha azt a magyarországi zsidó közösség tenné. Igaz hol így, hol úgy, de a méregkeveréshez kiválóan értők belekevernek hiteles és/vagy hitelesnek tűnő személyeket is, ebbe a mocskos politikai virtusba. Azonban az utóbbi napok eseményeihez jó volna egy köztársasági elnöki nyílt levél a nemzethez és a velünk élő nemzetiségekhez címezve. Ugyanis a két legutóbbi aljas és megfontolt magyarellenes támadás a casus belli fogalmát valósítja meg. Hadüzenet a tisztességes és erkölcsi normáit nem vesztett magyar nemzet ellen. A folyamatos antiszemitázás, a fasiszta kormányról és diktatúrában szenvedő magyarságról terjedő hírek Nyugaton, az Európai Unió parlamentjében folyó állandó politikai érdekek mentén játszódó szocialista és liberális hazaárulás tovább nem tűrhető, mert sértő és megalázó a magyar nemzettel, Magyarországgal szemben! Ma már az átlag állampolgár sem érzi itthon magát, mert olyan inzultusok érik, amelyek nem különböznek a ceausescui, pontai Romániában, a meciari Szlovákiában és más elcsatolt területeken, a magyarok által elszenvedett inzultusoktól.  Az inzultálás a magyarok otthonaiba is beszivárog a televíziós csatornák hírein keresztül, a rádióadások által, az újságokból. A magyarok felemelt fejjel és a nekik kijáró tiszteletnek örvendve akarnak élni az amúgy nyomorúságos mindennapjaikban, amely nyomorúságot pont azok okozták, akik ma fasisztáznak és magyarellenes, hazaáruló tevékenységükkel keserítik a magyarok életét. Be kell látnia a kormánynak, a köztársasági elnöknek, és minden felelős politikai erőnek, hogy nem a magyarok antiszemiták, fasiszták és hazaárulók, hanem ellenfeleik, a kommunista-szocialisták, a liberálisok, akik nap, mint nap a nemzet életére törnek nemzetközi fórumokon és hazudoznak, vádaskodnak a magyarság ellen.

El kell hát fogadni a politikai hadüzenetet, mert a casus belli megvan, és ha ellenünk kezet emelnek a nemtelen gazemberek, úgy nekünk védekeznünk kell. A védekezés pedig nem szólhat csupán a magyarokért, de minden Magyarországon élő nemzeti és vallási csoportért kell, hogy szóljon. Igaz, ma az ember nem támaszthat elvárásokat a politikai hatalommal szemben, mert a politikai boszorkánykonyha titkaiba nem látunk bele…
Azonban elvárni lehet és kell, hogy a magyarságot inzultáló liberális és kommunista-szocialista politikusok és csoportok ellen a nemzet inzultálásának azonnali befejeztetése érdekében végre valaki a magyar kormányból szót emeljen. Elvárható, hogy a nemzetiségek és vallási csoportok saját érdekükben csatlakozzanak a magyarság önvédelmi háborújához, hiszen, ha lélektelen aljasok támadják a magyarokat, akkor a magyaroknak tudniuk kell, hogy akik nevében jön a támadás, azok valójában nem tehetnek arról. Együtt kell fellépnie kormánynak, törvénynek, népnek, nemzetiségeknek és vallási csoportoknak az ellen, hogy bármely politikai erő, erkölcstelen és aljas politikus, vagy akár az Európai Unióban jól fizetett hazaáruló gyűlöletet és ellenségeskedést szítson Magyarországon.

Az utóbbi két magyarellenes inzultus (az egyiket a Mazsihisz, a másikat az RTL-klub vitte véghez) súlyos károkat okozhat, ha nem lép fel ellene minden jóérzésű és Magyarországot hazájának tekintő állampolgár és a magyar kormány, Magyarország Elnöke. Mert szeretném, ha gyerekeim, anyám és minden értelmes magyar és nem magyar magyarországi állampolgár otthonának tekinthetné Magyarországot, ahol nem kell félelemben, zaklatások miatt reszketve élnünk, hanem egymást megbecsülve, európai uniós létünkből adódó balsorsunk ellenére is boldogan élhetünk.  

Mint a Fideszre szavazó magyar állampolgár mindezeket természetes elvárásnak tartom, mert ez, alapvető emberi jogaink biztosításának alapfeltétele. Ha a magyar Parlamentben zsidóznak, cigányoznak és primitív módon gyűlöletet keltenek, akkor is lépjen fel a kormány. Ha a magyar állampolgárokat bárki fasisztázni meri, akkor se tűrje szó nélkül, bedőlve a hazugságoknak, mea culpázva ne járassa le nemzetét senki nyílt és bocsánatkérő ostoba levelekkel. Elég a magyar állampolgárok inzultálásából, és elég a hivatalos szervek és a politikusok tehetetlen és ostoba viselkedéséből. Magyarországon otthon szeretnék lenni… békében és biztonságban, inzultusok és hazug vádaskodásoktól mentesen! Ha kell, megharcolom… mert a casus belli megtörtént!

Stoffán György