2011. szeptember 16., péntek

Trükkös spiclik és az állampolgári kötelesség


A magyarországi magyar állampolgár, főként, ha újságíró óvakodjék attól, hogy védje hazáját az elcsatolt területeken működő, vagy egykor működött immár magyar állampolgár besúgóktól. Ugyanis ezek a spiclik új, és remek trükköt találtak ki önmaguk felmentésére.

Nevezetesen a magyar bíróságot használják fel saját bűneik fedezésére. Ha valaki közszemlére teszi a spicli múltat, akkor az érintett azonnal bírósághoz fordul, feljelenti az illetőt, és a magyar bíróságot úgy veri át, ahogyan akarja, hiszen tótul, szerbül vagy románul szerez be ellendokumentumokat ártatlanságáról, s jót röhög a markában, ha a bíróság ártatlannak mondja ki, s megbünteti azt, aki kötelességét teljesítette. Ugyanis lehetetlen Magyarországról – egy megyei bíróságról – száz százalékosan bizonyítani, hogy kinek volt igaza a feljelentőt vagy a feljelentettet illetően.

Ha a feljelentő (volt - teszem azt - szlovák spicli) akkor mi garantálja, hogy a mai napig nem teljesít a szlovák államnak feladatokat? Semmi. Ha teljesít, akkor a szlovák állam természetesen kiadja a végzést, miszerint az illető soha semmilyen állományban nem volt. Ha ma már nem használják spicli magyarjainkat, akkor valamilyen igazolást kap, amivel a magyar hatóságokat át lehet verni. A magyar nemzetbiztonság sem ér sokat, hiszen több esetben kérte már egy-egy bíróságon feljelentett magyarországi magyar állampolgár, hogy ennek vagy annak nézzen utána a magyar nemzetbiztonság, ám még szóra sem érdemesítették a kérelmezőt. A szlovák, a román, a szerb spicli viszont tovább éli világát és jelentget arról a helyről, és azokról az emberekről az idegen államnak, amiről és akiről információkat kérnek a gazdái.

Így lehet a magyar bíróságot hülyére venni, ha éppen lehet… Csak az a rémes az egészben, hogy jobboldalinak mondott zsidó újságíró, magyar ügyvéd, magyar egyetemi tanárok állnak ezek mellett az emberek mellett, mert ezek az emberek fizetnek, és aki fizet, annak Magyarországon igaza van. S elég kellemetlen volna, ha egy volt rektorról kiderülne, hogy egy idegen spiclit foglalkoztat évek óta az egyeteme, az volt rektor kérésére. Inkább mellé áll, mert nagy (gyász)magyar! Hamis tanúk garmadája is készenlétben áll, mert azok között is számtalan lehet – nem született magyarországiként – az idegen állam spiclije. Ugyanis ezek a legnagyobb magyarok mostanság, s ezek tolják Vona Gábor csikorgó társzekerét is, amiért a Jobbik igen hálás, és eme hálájában vak és süket is egyben.

Javaslatom mindenkinek, aki afféle ócska, jellemtelen spicliket (ma jó magyar jobboldali embereket) észrevesz Magyarországon, az hallgasson, mint a falusi esküvőben az, aki tud a menyasszony szerelmi kapcsolatairól. Mert különben magának tesz rosszat. Meghurcolják, pénzt akarnak tőle, és a magyar bíróság is elítélheti. Mert a magyar bíróság bárkit bármiért elítélhet zokszó nélkül… de ez már egy másik cikk témája, amivel hamarosan előhozakodom lapunk hasábjain…

Stoffán György – Európai Idő