2011. július 19., kedd

Zuroff az antiszemita…


DR. KÉPÍRÓ SÁNDOR CSENDŐR SZÁZADOS - A "GONOSZTEVŐ"
Ki nem szán meg egy emberroncsot, akit utolsó hónapjaiban, éveiben egy bosszúálló és önmagát igazolni akaró elmebeteg feljelent, s akit tolókocsiban, infúzióval tolnak be a számára mészárszéknek is beillő tárgyalóterembe. Ha ez az öreg és beteg ember valóban bűnös lenne, akkor a keresztény ember szánakozva mondja, hogy lám már földi életében meg kell szenvednie bűneiért. Hiszen az öregség és a betegség olykor rosszabb a megváltó halálnál. Képíró Sándor azonban egy körmönfont, aljas és embertelen koncepciós per áldozata. Egy megszállott, betegesen bosszúálló és embertelen társaság antiszemitizmust generáló, meggondolatlan vagy gonosz feljelentése az, amivel ismét a magyarok zsidóellenességét akarták bizonyítani egy olyan emberen, aki nemhogy ölt vagy erre utasítást adott volna, de megmentett zsidókat és más civileket akkor, amikor a jogos(!) indulat másutt gyilkolt és vérengzett. Háború volt, és ebben a háborúban a Magyar Királyi Honvédséget orvtámadás érte, amelyért a partizánok mellett polgári áldozatok is voltak. Képíró azonban ebben a drámai helyzetben is megállta az emberiesség próbáját. Védte, akiket tudott védeni, s nem adott parancsot sem megtorlásra, sem vérengzésre.

Most mégis a vádlottak padján – azaz tolószékében, infúzióval – ül egy taláros ügyész és egy bíró előtt, s a maga kilencvenhét évével egy életerős és bosszútól habzó szájú gazember feljelentése okán kénytelen elviselni a megaláztatást, a kínt, az igazságtalanságot, a meghurcoltatást. Hamis dokumentumok, aljas rágalmak, zsebből kihúzott és bizonyítéknak nem számító, emberekről, gyermekekről készült régi képek azok, amelyek a vádat képezik. Koncepciós per, magyart gyalázó, csendőrséget lejárató, a magyar történelmet sárba taposó mocskos per ez. Micsoda szégyen, hogy van ügyész, aki e perben letöltendő fegyházat kér, hogy teljesítse a parancsot: Képírónak a börtönben kell meghalnia! Micsoda emberek (emberek?) ezek? Milyen szakmai és erkölcsi felkészültség ez, milyen magyar hagyományoknak és eszmeiségnek tesz eleget egy ügyész, amikor hamis vádak alapján honfitársára, egy megtört beteg öregemberre HALÁLT kér?

Zuroff nem tett mást a feljelentésével, a magyar igazságszolgáltatás pedig a per lefolytatásával, mint újabb zsidóellenességet generált Magyarországon. Hiszen olyan emberek is ellenszenvet éreznek ma már e per miatt, akik eddig nem foglalkoztak azzal ki zsidó és ki nem. Sőt! Zsidó ismerősöm is elítéli ezt a mocskos pert, ezt az embertelen és aljas eljárást, amelynek felmentő ítélete után az idegen feljelentő vette a bátorságot és szégyennek nevezte a független magyar bíróság ítéletét. Bírálta a magyar bíróságot… amiért másokat bizony akár meg is büntetnének. Ezt a gazembert, aki ezt a pert kezdeményezte ki kellene tiltani az országból, a fegyházat kérő ügyésznek pedig más állást kellene felajánlani. Példákat nem mondok, azt az olvasóra bízom.

A keresztény országban ma a gyűlölet lett úrrá, mert a gyűlölködő feljelentők gyűlöletet szítanak önmaguk ellen, és népük ellen. Be kellene fejezni ezt a folyamatot, be kellene fejezni a holocaust borzalmainak emlegetését és a bosszúhadjáratot, mert amíg ez folytatódik, addig az újabb és borzalmasabb holocaust ott bujkál Európa minden országában, Európa minden nem zsidó lakosának megbotránkoztatott lelkében, ott bujkál a gyűlölet a bosszúállókkal szemben, mert Európa nem csak gyilkosokból állt akkor sem, amikor gyilkoltak. Európa védett, bujtatott, európaiak milliói saját életüket is kockáztatva mentették az üldözötteket, mint Dr. Képíró Sándor csendőr százados úr is. És aki egyszer életet mentett, aki szeretetből életét kockáztatva segíteni akart és mentette, akit lehetett, ma pedig ott lát egy kilencvenhét éves embert a tolószékben infúzióval és fejhallgatóval a pulpitus előtt, az magát látja e tolószékben. Saját bőrén érzi az aljasságot, a hálátlanságot, a hamis vádat, az esztelen bosszút…

Sajnálom ma a zsidóságot, mert Európa egyre szegényebb, mert Európa egyre elégedetlenebb, és Európa látja ezt a bosszúálló ámokfutást… és ismét ártatlan emberek tömege vész majd el, mert az efféle perek okán egyre kevesebb lesz az, aki együtt érez, aki menteni akarja majd a menthetőt, aki eleget tesz keresztényi kötelességének… mert a kereszténységet és az ebből fakadó értékrendet is kiirtották a Zuroffok. És ha nem lesz szeretet, együtt érzés, akkor dráma lesz, amire megint lehet évtizedekig hivatkozni. Ha marad, aki hivatkozzék.

Jó lenne hallani végre valami emberit, valami igaz szót a zsidóság részéről, mert nem a dr. Képíró Sándorok vannak ma veszélyben Efraim Zuroffok miatt, hanem az európai zsidóság. És e sorokat nem dühből vagy gyűlölettel írom, hanem figyelmeztetésképpen az ártatlanoknak, hogy tiltakozzanak saját életük és saját népük élete érdekében a Zuroffok ellen... Mert az átok és a bosszú hétszer hetvenhétszer száll vissza rájuk és fiaikra! Ezt pedig sem ők, sem mi nem akarhatjuk. Csak a Zuroffok és a nekik engedelmeskedő ügyészek…


Fotó: MTI