2022. január 31., hétfő

Orbán Viktor a cukrászdában… maszk nélkül! - avagy egy újabb proli, ellenzéki észrevétel

 


Ha mást nem is, csak a címet olvasnám, miszerint „Orbán maszk nélkül vásárolt a cukrászdában” már felfordulna a gyomrom. Ám, amikor a jobboldalinak tartott újságíró még el is magyarázza, hogy ez miért halálos bűn Orbán Viktor részéről, na, akkor végképp hányingerem lesz. Ennél az aljas ceausescui kötekedésnél valóban nincs lejjebb. Olyasmi ez, mint amikor bárkit, bármivel meg lehetett vádolni, ha a az ÁVH vagy a Seciritate úgy kívánta. A proli, a fizetett ellenség mindenre képes, mindent kiszúr, amibe bele lehet kötni, amivel valakinek a rossz hírét lehet kelteni. Kommunista módi, amit gerinces magyar ember nem tud elfogadni, ami az ország jövőjét veszélyeztetni ez esetben, lévén áprilisban parlamenti választás…

És ezek jobboldalinak, magyarnak, hazafinak tartják magukat? A sok civilszervezet, amely összeállva sem látja, hogy ha a Fidesz bukik, akkor az ország bukik. Nem visszarendeződés lesz akkor, hanem egy olyan új világ, amit még a jelzett kötekedő és liberális, de nemzeti színekbe csomagolt párttársai sem látnak, nem tapasztaltak még. Ér ennyit a nagyképű sértettség?

És van még egy kérdésem: – Ha már ennyire nem tetszik nekik ez a mai magyar kormány, a 12 évnyi fejlődés, a családvédelem, a migránspolitika, akkor miért nem húz vissza Romániába, Szlovákiában etc… Patrubanival és a többi határon túlról idetántorgó, ellenőrizhetetlen múlttal rendelkező, magyarellenes politikai lázító?

Igen, Orbán Viktor maszk nélkül vásárolt cukrászsüteményt. Bűntársa Menczer Tamás volt, aki szintén elkövette a legnagyobb bűnt: Ő sem viselt maszkot. Hogy klasszikust idézzek: „…És?... „

Ám nem csak ez róható fel ennek a – hogy stílusos legyek –, gyári szégyenfalra való társaságnak és a jelzett schreibernek, hanem a stílus is, amellyel a magyar miniszterelnökről írnak, beszélnek. Per Orbán, per Viktor… Ez a végtelenül pimasz, kommunista, proli magatartás alátámasztja annak a súlyos mentális hiányosságnak a tényét, amely jellemző a határon túlról érkezettek egy részére, azokra, akik nem véletlenül váltak kegyvesztetté: – „Nem kapok pénzt, akkor ellenség leszek”.  Csakhogy: Nem Orbán Viktor ellenségei lesznek így, hanem az otthagyott sorstársakéi, a mai magyarországi polgárokéi is, hiszen magatartásukkal, jellemtelenségükkel, proli viselkedésükkel és lázításaikkal hárommillió magyar választót, és a sokszor hárommilliós magyarságot alázzák meg, s fordulnak a magyarság jövője ellen, mert ebből is hasznot remélnek vagy épp a haszonért teszik, amit tesznek. Vajon felforgató munkát végeznek megrendelésre? Kinek a megrendelésére végezhetik? Vagy csak saját torz látásmódjukat, politikai szélkakasságukat, netán a megszállt területeken, gyermekkorukban szerzett frusztráltságukat fejezik ki ezzel a nemzetellenességgel? Ki tudja! Egy bizonyos: nem kultúremberek, nem műveltek és nem engednék be őket egyetlen úri kaszinóba sem, mint ez már korábban, magasabb szintű egyénekkel is megtörtént a magyar történelem során (lásd: a gróf Károlyi-család néhány tagja).

Javaslatom tehát, a határon túlról érkezett, és ma elégedetlenkedő, felforgató és lázító román, magyar, székely, tót, de Magyarországon jól és szabadon élő polgároknak: Menjetek szépen haza! MOST! Szolgáljátok ott a magyarságot vagy éppen azt, aki jobban megfizet benneteket. A magyar miniszterelnököt és a magyar kormányt hagyjátok békén. Majd mi elintézzük a saját dolgainkat azokkal a határokon túli nemzettestvéreinkkel, akik otthon maradtak, ott szolgálnak, akik érzik hová tartoznak, akik onnan is látják, tudják, mi a jó a nemzetnek és mi jelenti számunkra a biztos jövőt. Ti nem! Mert ti ezer idegenek lettetek, megfertőződtetek a liberális szemlélettel, elvesztettétek az identitásotokat, már eleve azzal, hogy elhagytátok a szülőföldeteket, tieiteket, akikért otthon is tudnátok mit tenni. Mi nem vagyunk rászorulva a ti segítségetekre! Jöttetek, keresve a jobb élet lehetőségét. S nem köszönetet mondva a befogadásért, hanem nagyhangon gyűlölködve és lázadozva Magyarország és a magyar nemzet ellen, feljelentgetve azokat, akik itt, már a rendszerváltás ideje előtt is a nemzetért, a határon túli magyarságért munkálkodtak, és megszólva a miniszterelnököt, mert nem volt rajta maszk… – teszitek mindezt itt, az anyaországban. Menjetek haza. Hiszen, amikor otthagytátok a szülőföldet és itt énekelgetitek könnyes szemmel a Székely Himnuszt, akkor váltok gyalázatos módon hiteltelenné, a nemzet legaljává. Ami még Gyurcsánynál, és az egész DK-nál is alávalóbb dolog. Mert lejáratjátok azokat is, akik tisztességes szándékkal jöttek az anyaországba és becsülettel, példát mutatva az ittenieknek is, megállják a helyüket... Ők a közös és határok nélküli nemzetet szolgálják. Mégis, miattatok sok  kellemetlenséggel néznek szembe.Menjetek hát haza mihamarabb!Csináljatok Kolozsváron saját vállalkozásban magyarok világszövetségét, adjatok ki otthon könyveket, lázítsatok Bukarest ellen - ameddig hagyják, Gyűjtsetek aláírásokat az oltás ellen... vonuljatok utcára a román alkotmány eltörlése érdekében és imádkozzátok vissza nagy jótevőtöket, és példaképeteket, Ceausescut... tudjátok, amit itt csináltok most. Itt nincs rátok szükség! Árulóink nélkületek is vannak... bőven! 

Ja, és én is vettem már maszk nélkül cukrászsüteményt… mint – szerintetek – Fidesz-bérenc, bértollnok, zsidóbérenc etc… Szerintem vegyetek ti is, maszk nélkül cukrászsüteményt – de ne itt. Otthon, a kolozsvári vagy a tárkányi cukrászdában!

Stoffán György   


Kiken nincs még maszk a miniszterelnökön kívül?


 Klara Petrova Dobvreva és sleppje



EU-s dzsemborik és azok résztvevői

  • Nicolae Stefan Patrubani román állampolgár, 
  • a volt Magyarok Világszövetsége vezére, 
  • vírus-, és Alaptörvény tagadó valamint magyarellenes felbujtó

Pszichopata amerikai porszívóügynök és Kamugeri 
(alias hazudós Pumukli)