2022. január 20., csütörtök

Orbán-Márki-Zay vita, avagy a balliberális hecckampány

A baloldaltól mindent megszoktunk már. A hazudozást, a rágalmazást, a rezzenéstelen arcú, és minden alapot nélkülöző vádaskodást, a gyalázkodást és választóik folyamatos félrevezetését… tehát, mindent, ami embertelen, aljas, keresztényellenes, erkölcstelen és romboló. Minden társadalomban kellő mennyiségű megfizethető alanyt is találnak ellenségeink ennek a jellemtelen magatartásnak a közvetítésére, hiszen a kapzsiság, a zabolátlan haszonszerzési vágy, az egyéni szexuális aberrációk, a nemzetietlen gondolkodás minden társadalomban fellelhető, egy bizonyos társadalmi rétegben. Így, Magyarországon is. Hiszen az előző rendszer korifeusait, szolgálóit és részeseit nem vonták felelősségre az úgynevezett rendszerváltás idején, nem tiltották be a kommunista szellemiséget, az utódpártot, és nem ítélték el a kommunista gyilkosokat sem. 

Magyarán, nem volt de facto rendszerváltás a jog és az erkölcs követelménye szerint, csupán egy szemfényvesztés áldozatai lettünk, a nagyhatalmak „egyezkedésének” végeredményeként, illetve a már akkor is működő világkormány parancsát hajtotta végre minden volt kommunista állam vezetése. (Szomorú, hogy ezt jól tudták is, de nem árulták el!)

Így jutottunk el számos megpróbáltatás után, 2022-ig, amikor is újra választanunk kell. Mert ebben a torz világpolitikai felépítményben, a demokrácia leple alatt káosz és diktatúra uralkodik. A tagállamokban nem lehetséges állandóság, biztonság, szabad népakarat, nyugalom… hanem amolyan vetésforgó elv szerint újra és újra demokratikusnak nevezett versengés és gyűlölethullám söpör végig a társadalmon. Különböző elvek, mentalitások, megparancsolt, és a világra kiterjesztett erkölcsi, gazdasági, politikai és kulturális sémák működnek, immár egy nem is titkolt elnyomó, világhatalmi parancsuralom szellemében.  

Magyarország most válaszút előtt áll, de ha áprilisban jól választ, akkor is támadás alatt marad, mert Európában megszűnt a jog, az erkölcs, az igazság, a hagyomány és a keresztény kultúra, és aki ezeket meg akarja tartani, az ellenséggé válik. Magyarország is ellensége az Új Világ beteges és emberellenes törekvéseinek.

Ha rosszul választ, akkor viszont megsemmisül.  

Tehát, a magyar nemzet ellen háborút indított a világot irányító láthatatlan világkormány, amely háborúban az egész nemzetre szükség van. Szükség volna… Mert a baloldali, liberális és aberrált erkölcstelen személet átitatta a világot, és csak kevesen látják ennek a végzetes következményeit. A kommunista és liberális társadalmi réteg pedig szellemileg is képtelen felfogni milyen játszma mellékszereplőiként háborúznak önmaguk ellen is. Nem fogják fel azt, hogy ők csupán eszközei egy minden felemésztő, idegen logikának, amely nem más, mint a keresztény logikával ellenkező, Isten ellen harcot folytató öngyilkos ámokfutás.

A legújabb ellenzéki támadást a kormányfő-jelöltek közötti vita követelése jelenti. A legarcátlanabb módon, az évek óta tartó hazudozás és rágalmazások után a baloldali liberális ellenzék még arra is veszi a bátorságot, hogy „hagyománynak” nevezve a választások előtti vitát, arra kényszerítené a Miniszterelnököt, hogy Márki-Zay Péterrel televíziós vitát folytasson. Eszerint, magát a vita fogalmát, annak erkölcsi és szellemi követelményrendszerét sem ismerik a bal-liberális oldalon. Vitázni csak olyannal ül le az ember, akit erre méltónak és alkalmasnak is talál. Az utolsó ilyen televíziós miniszterelnöki vitában Gyurcsány volt a Miniszterelnök „vitapartnere”, aki végighazudta a teljes adást. S bár győzött a választáson, menet közben minden vitabeli állításáról bebizonyosodott, hogy a legpofátlanabbul hazudozott a jelzett vitaműsorban. Most, Gyurcsány egyik "albeosztottjával" kellene – szerintük – vitáznia a magyar Miniszterelnöknek, ami körülbelül olyan értelmetlen dolog, mintha egy házmesterrel vitázna valaki Mozartról vagy a nemzeti klasszikusok zenei korszakáról. Parttalan, értelmetlen és fölösleges.

Nagyapám ebbéli tanítása jut eszembe: „Ha valakivel nem értesz egyet, hagyd rá, ne vitatkozz vele. Ha valaki megsért, akkor a továbbiakban tégy úgy mintha nem is létezne. Levegő! Soha ne állj le buta emberrel vitatkozni és elégtételt se követelj rajta. Rangon aluli!”  

Stoffán György