2021. november 22., hétfő

Oltottak és oltatlanok… avagy, az emberi butaság fénykora

 


Barátom felhívott telefonon: „Te mindenről írtál eddig, de most hallgatsz, pedig most kellene írnod, amikor kötelezővé teszik a gyilkosok az oltást…” – mondta felháborodva elég rossz pillanatban, ugyanis akkor hívott, amikor testvérem, egyik fiam, unokaöcsém és a gyermeke… etc. Covidosok. És annak köszönhetik, hogy nem kerültek kórházba, lélegeztető gépre vagy dobozba, hogy beoltatták magukat. Számos ismerősöm, barátom viszont oltatlanul ténfereg az örök vadászmezőkön... Nem vitatkoztam, hanem ígérve, írok erről a témáról, békésen elbúcsúztam a félrevezetett, de egyelőre még nem Covidos és megnyilvánulása szerint kissé szellemi fogyatékos baráttól.

Nem véletlenül nem írtam eddig a mai értetlenségről, hiszen lehetetlen ebben a kérdésben egyértelműen véleményt nyilvánítani, állást foglalni, de nem is kell. Hiszen annyi botor állítás, annyi virológus tudós, és annyi rémmese soha nem született még, mint ezzel a betegséggel kapcsolatban. Az összeesküvés elméletekben, nanotechnológiák és génmódosítások, gyilkos kormányok és utolsó időkről szóló próféciák egyaránt megjelennek. Benedek Elek ma ujjongva gyűjtögetné az adalékokat új mesekönyvéhez, de a Harry Potter szerzője is falba verdesi a fejét, mert túl korán fejezte be a történetet… nem beszélve a Gyűrűk ura vagy a Narnia ehhez képest látható tökéletlenségéről. Mindenki, mindent is tud, és a proli házmester, akivel Mozartról ugyan nem érdemes beszélgetni, az oltásról és magáról a betegségről sokrészes előadást tud tartani két szemetelés között. Szóval el vagyunk látva mindenféle tudással a Covid és a vakcina tekintetében. És mindenki, minden balga állítást "bizonyítani is tud". Statisztikai adatokat sorolnak a boltosok, a vakcina összetevőiről pedig még az utcaseprő is számos adattal szolgál a helyi kocsma "előadótermében". Sok önjelölt tudósunk szerint az oltottak már tartós tejet se vegyenek, mert az a hat és félmillió ember, aki megkapta a gyilkos vakcinát – amelyet már a múlt század második felében Kohn bácsi bejegyeztetett a járvánnyal egyetemben –, mind dobozban végzi hamarosan…

Egyetlen dolog kerüli el eme Nobelre is önjelölt szakértők figyelmét: a betegség! Amely valós, létezik és öl. Persze, az is figyelmen kívül hagyható az önképzőkörös virológusok szerint, hogy ma már inkább azok szorulnak komoly orvosi ellátásra és kerülnek fettelve a gyászjelentések kellős közepére, akik nagy vehemenciával és tudással felvértezve ellenálltak az oltásnak, mert az, alapvető emberi jogaikat sértette – volna. Ennek tudhatóan, csak egyetlen jogukkal élhettek - a hátramaradottak: méltón elbúcsúztatták őket. 

No, de nem csak az utca embere képezte át magát virológussá, belgyógyásszá, genetikai tudományok ismerőjévé, hanem a politikai erők (erőtlenségek) egy része is. A klasszikus, Vágó-, Jakab-, és Vadai-féle gyurcsányista szellemi egységnek, mint tudjuk az is baj, ha oltanak, meg az is, ha nem. Szerintük a járvány halottai Orbán Viktor miatt múltak ki, mert látták hogy a miniszterelnök lop, és ez a Coviddal együtt már fokozottan halált is okoz. Tehát, ez a Feri-féle politikai csoportosulás olyan komoly és olyan komolyan vehető állításokkal lép nap, mint nap a köz elé, mint amilyen komoly ígéret volt a Vatikánban sem szívesen látott Gyurcsányné, sz: Miss Bulgária uniós nyugdíj-ígérete vagy Kamugeri húszezrese, amit máig nem tudott kifizetni, mert Olgica havija, azaz havi bére elvitte az erre szánt összeget. (Ezért kellett volna eladni a Városházát, amit megakadályozott a Zorbán, így ő a felelős a húszezres ígéret teljesíthetetlensége ügyében.)  

De térjünk vissza a Covidhoz. A másnak látszó, 1-2 %-ot is nehezen elérő politikai konglomerátumok azonban a leglélektelenebb és embertelenebb módon, politikai erőt látva a halálos kór tagadásában, a járvány idején tömegtüntetéseket hívnak össze, és évtizedes adatokkal, alá nem támasztott állításokkal beszédeikben próbálják a kormány ellen, az oltás ellen hangolni a közönségüket. Kegyvesztett, jellemtelen újságíró, magyar állampolgárságra, múltja miatt méltatlan budapesti civilszervezet román vezetője, vérbíró nagypapát magáénak tudó, öndicsérő pártvezér osztja az észt a tömegnek, miközben tiltott gyógyszerek árusításától és reklámozásától sem riadnak vissza. Magyarán, a Covid korszak jó nagy kavalkádot csinált, mert minden hülye, jellemtelen és bunkó, áruló és gazember szót kaphat, a magyar hatóság pedig nem foglalkozik velük, mert a kutyaugatás nem hallatszik az égig, és a betegség meg a halál előbb vagy utóbb, de meggyőzi azokat, akik ezekre jellemhibás politikai niemandokra hallgattak oltás helyett.

Oltás, de melyik? Ez is jó kérdés, hiszen mindegyik védőoltás hordoz magában bizonyos rizikót, így a Covid-oltások is tartogathatnak meglepetést. Én magam, orvosprofesszor barátomat kérdeztem meg, melyik vakcinát ajánlja. Nem az MVSZ által reklámozott és feketén árusított Ivermectint javasolta. Válasza egyértelmű volt: "A Sinopharmot, semmi mást." Ehhez tartva magamat, kaptam meg a harmadikat is ugyanebből a kínai oltásból, és a már két alkalommal rám rontó Covidot sikerült vele legyőzni – egyelőre. 

Tehát, mi a fenét írjak ebben a mai elmebeteg, káoszos világban arról, amiről egyetlen dolgot tudunk: a betegség létezik, rendkívül veszélyes, de a kormány mindent megtesz azért, hogy legyőzzük a kórt. Ennek ellenére vannak jellemtelen, aljas, szemét gazemberek, akik ezt a harcot mások halála árán is megbízásból vagy a saját mocskos politikai céljaiknak megfelelően ki akarják használni. Őket beoltották, mert ők is tartoznak valakikhez, valahová. 

Amikor ugyanis Európában egy napon van tüntetés a járványügyi intézkedések ellen Brüsszelben, Bécsben és Budapesten is, akkor azt valakik szándékosan megszervezték. (A tüntetés és annak helyszíne sem Mi hazánk önálló ötlete lehetett, egy olyan kegyvesztett romániai újságíró részvételével, aki a román EU-s képviselőkben bízik...) Lehet, hogy olyanok szervezték, parancsolták, akik pont ezeket az ott összegyűlt, megvezetett oltatlanokat akarják kiirtani… egyben számon tartani a lázadókat, a megbízott, jobboldalinak és magyarnak kikiáltott egyes esetekben román politikai niemandok, potenciális gyilkosok vezetésével. 

Erre azonban ki merne gondolni, amikor - feltételezhetően - a „mindig tisztességes” román hírszerzés legmegbízhatóbbjai itt vannak közöttünk és segítik vezetni, szervezni az oltatlan oktalanok tüntetéseit… MVSZ, Mi hazánk, rendszerváltók és még ki tudja mennyi, Soros által finanszírozott civilszervezet nevében... Lelkük rajta! Doboz van elég, Friedhofban is gazdagok vagyunk… csak a virág lesz egyre drágább télvíz idején…

Remélem a fenti sorokkal, írásomat hiányoló barátom is elégedett lesz… és meggondolja magát, legalább a Sinopharmot illetően…

Stoffán György