2021. április 17., szombat

Értelmetlen vakcina-háború, egymás ellen… megoldás helyett…

 


Nézem a legnagyobb közösségi oldal bejegyzéseit, a hozzászólásokat… és a döbbenet fut végig rajtam. Hihetetlen gyűlölködés, ostoba megjegyzések és olyan embertelen utálat süt még az egy oldalon állók között is, amilyenre talán soha nem volt példa.  Mi generálja mindezt? Az oltás. Ugyanis, vannak, akik hallani sem akarnak róla, de ez a „szegmens” hallgat. Elmondja, hogy nem oltat, és ezzel kész, be is fejezte. Ám, akik az oltás mellett teszik le a voksukat, hallatlan ordenáré, gyűlölködő hangot ütnek meg. Pedig, csupán a vélemények különböznek. Nem a DK-s és más ellenzéki pártpolitikai vitákra, gyűlölködésekre gondolok, nem is a Magyarok Világszövetségének kormányellenes és potenciális gyilkos propagandistáira, hanem a jobboldali facebookozók egymást kioktató és egymás ellen acsarkodó tömegére.

Aki oltatta magát, saját kérésére meg is kapta a vakcinát. Aki úgy látja, hogy nem igazán hisz a vakcinában, az nem „oltakozott” – mint új, „Zafir Zcenczire” emlékeztető szavunkkal ez kifejezhető. Mégis, e két sereg feszül egymásnak, nemzeti a nemzetinek, Fideszes elkötelezettségű a Fideszesnek. Pedig, csupán az a különbség a vitázó, gyalázkodó népek között, hogy az egyik kapott oltást, a másik nem akar oltást kapni. Igaz, már azokat is alaposan leszólják, akik saját hibájukon kívül nem jutottak még oltáshoz. Akik meg egy-egy oltástípushoz ragaszkodnak és ezt közzé is teszik, azok is kapnak a fejükre. Tehát, a társadalom meghülyült.

Ugyanis: Nem tudjuk, mi van az oltásban, mégis kérjük. Ha valaki amiatt hal meg, mert beoltatta magát, akkor a biztosító épp úgy nem fizeti ki az életbiztosítást, mint a beoltatlan Covidos halott hozzátartozóinak. Ha mindkét oltást megkapta valaki, nem lesz védett, de az sem, aki oltatlanul a közelébe megy, hiszen az oltott éppen úgy fertőzhet, mint az oltatlan. Ha lejár az oltóanyag hatása a szervezetünkben, akkor újra kell oltatnunk magunkat, ám, ennek még a terve sem készült el, de vakcina sincs annyi, ami erre elegendő lenne. Oltott és oltatlan betegekkel van tele minden kórház, és az oltási igazolás sem jogosít fel arra, hogy bárhová utazzunk e nagy oltási cirkuszból oltottként kilépve. Persze, van lehetőség, ha teszteltetünk jó pénzért… Magyarán: azon vitatkozunk, amiről csupán feltételezéseink vannak. Amiről azt mondják, hogy csak ez az egyetlen megoldás. Amit csak úgy kapsz meg, ha Te kéred, és aláírod, hogy a halálodért, amit a vakcina is okozhat, egyedül Te vagy a felelős. És mindennek ellenére egymás nyakának ugrunk, bántjuk, ostorozzuk egymást, mert ki akarja, ki nem akarja azt, amiről semmit nem tudunk, és amitől sajnálatosan sokan haltak már meg. Igaz, ez cseppet sem érdekli az „oltakozni” vágyókat, és statisztikai adatokkal hülyítik magukat, százalékosan összehasonlítva a halálos áldozatokat és az oltottak számát. Pedig, egy élet is sok, amit ez a ránk hozott járvány szüntet meg.

Ha pedig azt javasolja bárki, hogy ne gyilkoljuk egymást verbálisan azért, mert más és más az elgondolásunk a vakcináról, a járványról… akkor az a békítés lesz az oltottak legnagyobb ellensége. Pedig, ők is épp úgy fertőznek, mint mondtam, akár a nem oltottak… így, az sem igaz, hogy „érted oltattam magam”…  

Be kell tehát fejezni ezt az egymás ellen vívott ostoba háborút. Helyette – ha javasolhatom –, tegyünk úgy, mint a nagy pestisjárványok idején tettek eleink. Imádkozzunk együtt. Egymásért, magunkért, az országért és a világért, hogy szűnjön meg ez a sátáni terv, ez a gyilkosok által ránk szórt vírus, és imádkozzunk az elhunyt áldozatokért… akik egy romlott világ, romlott vezéreinek elborult agya és embertelen pénzéhsége miatt haltak meg. Ugyanis, egyetlen biztos kivezető út van ebből a helyzetből az oltottak és az oltatlanok számára: Krisztus, aki megígérte: – Igazán mondom nektek: bármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek! Eddig még semmit sem kértetek az én nevemben. Kérjetek, és megkapjátok, hogy örömötök teljes legyen.”

(János, 16:23-24)

Stoffán György