2020. augusztus 19., szerda

Nemzeti nonszensz a szivárványos zászló-ügyben: Fidesz-ellenes pártelnököt támogat a Fideszes kormány-média…


Megtelt a magyar jobboldali média Novák „hőstettével”. Egy alig jegyezhető Fidesz-ellenes, sokszor a miniszterelnököt gyalázó mini-párt elnöke, jól megfontolt szavazatszerzés céljából leszedte a sokunk által ellenszenvet és undort kiváltó világméretű szervezet zászlaját a demokratikusan megválasztott önkormányzatok épületeiről, aminek eljárás lett a vége.

Nem a zászló a probléma, hanem ami mögötte van...

A zászló egy végkifejlet, ami által „nagyot lehet szakítani” politikailag, mert az emberek a zászlón élik ki az abnormalitás miatt érzett ellenszenvüket, és azonnal istenítik is azt, aki leszedte. Noha, aki leszedi a zászlót, az nem a jelenséget, bizonyos nemzetközi csoportok tevékenységét szünteti meg (szedi le!), hanem egy jelkép ellen lép fel, aminek alapvetően csak cirkusz értéke van, semmi más. Hiszen, nem a zászló pucérkodik gusztustalanul az Andrássy úton, és nem a zászló tesz felháborító kijelentéseket a kereszténység ellen. Az csak lóg vagy leng, mert kitették, azaz, kesztyűt dobtak a botor jobboldali gondolkodók és a népet hülyének néző politikusok elé. És a nép felvette a szaros kesztyűt. A logikátlanság így hát, támogatja a zászló leszedését, éljenzi a Fidesz ellen lázító „politikust”, aki „megtette, amit más, nem mert megtenni”… de nem látja a nép, hogy ez is egy megszervezett és mind a nemzeti oldalnak, mind az országnak ártó cselekedet volt. Ne adj’ Isten, lehet, hogy pont azok szervezték a Novák-akciót, akik kitétették a zászlót, hiszen manapság már mindennek az ellenkezője is igaz lehet…

A nemzeti oldal, a látszólag minden ízükben Fideszes „igazemberek” pedig, gondolkodás nélkül és azonnal belecsimpaszkodtak a Fidesz-ellenes párt elnökének „jó cselekedetébe”, és annak farvizén még nagyobb elismerést óhajtottak szerezni, kijelentvén, hogy a várható büntetést majd ők összedobják a Fidesz-ellenes pártocska „hős” elnökének, aki egyébként a kormányt gyalázza a rendőrségi eljárás miatt (is).
A Nemzeti Jogvédők, akik korábban a Jobbiknak dolgoztak, ma pedig Mi hazánkosok, kijelentették, hogy itt nincs bűncselekmény, hiszen azok követtek el bűnt, akik kitették… Nos, itt hibádzik ez a demokráciás a dolog…


A zászlót kifüggesztő önkormányzatot „demokratikusan” megválasztotta a lakosság. Mivel a soha nem létezett, üres demokrácia szót mindenre lehet használni, így ez esetben is el kell azt fogadni. Ha a megválasztott önkormányzat testülete a zászlókitétel mellett döntött, akkor – sajnos – annak helye van a zászlótartó hüvelyben… és ezt a döntést e nem létező demokráciában, nem lehet felülírni.

A rendőrségi eljárás nem a „kormány bűne”, hiszen, ha a fent írt demokrácia-játékszabályt valaki megszegi, akkor az, a „demokrácia-hazugság” szabályai szerint is minimum szabálysértés. Akár tetszik, akár nem teszik.

A nemzetközi sajtó pillanatok alatt – ismét – az Orbán- kormányt és a miniszterelnököt ócsárolná, ha elmaradna a számonkérés, mert – ismétlem – a zászló csak végkifejlet… annak levétele pedig semmire sem megoldás! A háttér viszont erős, nemzetközi és jól szervezett!

Fel kellene fogni végre, hogy a világ és Európa, benne Magyarország is, egyetlen hatalomnak engedelmeskedik/engedelmeskedhet. A nemzetállamok léte pusztán parasztvakítás. Aki tehát leszedi a zászlót, az a világkormány ellen vét és bűnhődnie kötelező minden elfoglalt – csatlós – országban. Hacsak – és ez ma inkább valószínű –, nem a másik opció érvényes, miszerint: aki leszedi a zászlót, az egy megszervezett cirkusz főszereplője, hiszen a nemzetieket így sikerült egymás ellen fordítania, a Fidesztől szavazókat elvinni és a Mi hazánknak sok szimpatizánst (szavazót) szerezni. A „büntetés” pedig valami laza ejnye-bejnye lesz csupán.

Ugyanis, a nép nem diplomatikus és nem néz a dolgok mélyére! Ha „valaki leszedi az általa joggal utált zászlót” akkor ünnepli a „bátort” és nagyon örül… – a semminek!

A Mi hazánk pedig begyűjt a Fidesztől sok-sok szavazót, így gyengítve meg, a kétharmados reményt. Mert a Mi hazánkhoz átálló – eddig – Fidesz-szavazó csak azt látja, hogy „hát, a Novák Előd megcsinátta, amit a Fidesz se’ mert megcsinyáni. És még a klubos Bayer Zsóti is igazat adott a Nováknak, meg még fizeti is neki a büntit… Mer’ má’ a Zsóttinak is elege lehet ebből a Fidesszes tökölésbű má’! Én is a mihazánkra fogok szavazni lekközelebb (…)” (magam hallottam a vidéki buszon szó szerint így, ezt a vélemény! A hangos „busz-szónok” egyenruhát viselt…) Ehhez asszisztált elsőként Bayer és Szentesi. Ez pedig ma, égbekiáltó bűn és árulás! Olyasmi, mint Fideszesként a Népszabadsághoz igazolni… és ott Horthy Miklóst és korát ócsárolni a kenderesi újratemetéskor! Szegény jó Lovas Pista, megint forog a sírjában…

Igen! Zászló ellen csak zászlóval lehet harcolni!

Mert ha háború volt a régi időkben, akkor nem ment oda az egyik fél a másikhoz, hogy elvegye a zászlót, hanem magasra emelve a sajátját, megvívta a csatát… Itt ma a jobboldal csatázik önmagával, és a nemzeti kormánnyal. A nemzeti kormányt gyalázó pártelnök tette miatt úgy, hogy a nemzeti kormány véleményformálói is a Fideszt gyalázó mini-párt elnöke mellé álltak. Pedig háború van és a háborúban az árulók a kulcsfigurák. Ma pedig egy konkrét, a népet megtévesztő árulássorozatot látunk – jobbról… is.

A 2022-es parlamenti választás végeredménye tehát, ismét – a saját botorságunk okán – súlyos veszélyben van. Ugyanaz az ostoba, gondolkodásra képtelen és logikátlan, előre nem látó szellemiség kezdte vágóhídra hajtani most is – ebben a zászló ügyben – a nemzeti gondolatot, az ország jövőbeni fejlődését, mint 2002-ben, vagy mint 2019. október 13-a előtt.  

„Ha nem tudod legyőzni, állj az élére!” – mondja egy ősrégi ideológia mestere.

És Novák az élére állt… A mi nagyszerű, de gondolkodni nem tudó gondolkodóink pedig, felsorakoztak mögé, miközben Novák teljes nyugalommal a kormányt gyalázza. 

Pedig, ebben a zászló-ügyben elég lett volna a saját, vörös alapon fehér színű keresztes zászló kitétele minden, nem liberális önkormányzat homlokzatára.

Harag és elfogultság nélkül…


Stoffán György