2019. február 19., kedd

Az antiszemita Orbán és a fajvédő Timmermans


Polgárportál.hu

Egyre gusztustalanabb és bosszantóbb az a támadássorozat, amelyet az EU vezetői és korifeusai folytatnak hazánk ellen. Ami ennél is fájóbb, hogy a hazai zsidó vezetők – “tenyerüket dörzsölgetve”, egyetlen hangot sem szólnak, amikor Orbán Viktor miniszterelnököt, “politikai hittestvérük”, aki amúgy római katolikus, de szélsőségesen baloldali és liberális alelnök – Timmermans -, az EU-ban leantiszemitázza. 

Nem tiltakoznak nyíltan, nem adnak ki nemzetközi sajtónyilatkozatot Orbán Viktor és kormánya védelmében, hanem abban a hitben hagyják a nemzetközi közvéleményt, amit a jól megfizetett Soros-katona, Timmermans kiokád ellenünk az EU-ban. És ez bizony tűrhetetlen.
Mit kell tehát, még elviselni, eltűrni? 
A Mazsihisz vagy más zsidó szervezetek igazán megtehetnék – MERT JOGGAL ELVÁRHATÓ VOLNA – azt a szívességet a magyar kormánynak, hogy Timmermannst felvilágosítják a nemzetközi sajtóban, hogy mennyire antiszemita a „rabló és diktatórikus hatalmat fenntartó” Orbán-regime. Elmondhatnák, hogy hány zsidó temető megmentésére, hány zsinagóga felújítására ad pénzt a magyar kormány, határon inneni és túli emlékeik megőrzése érdekélben. Elmondhatná valamelyik zsidó vezető, hogy itt nem verik és rúgják az utcán a zsidókat, mint Franciaországban, s egyelőre annak sincs veszélye, hogy a pogány ISIS-harcos kiirtaná a zsidó pékség alkalmazottait, vagy a kóser húsbolt tulajdonosát.
Amíg Izrael arra ösztönzi az európai zsidókat, hogy menjenek Izraelbe, addig Magyarországon, szabadon és biztonságban rendezhetők utcai zsidó fesztiválok, megtelnek a zsinagógák, ha koncertet tartanak ott, és nemhogy senki nem bánt zsidót, de nem is érdekli a magyart, hogy ki zsidó és ki nem az… ha nem landeszmankodik, és nem csinál politikai előnyt, az amúgy vallástalan zsidóságából, mint a rendszerváltás idején Gadó és társai.  
Timmermans annak az embernek az apropóján ócsárolja a magyar kormány fejét, aki a Gestapóval együttműködött saját hittestvérei ellen. A legaljasabb féreg miatt, aki a holokauszt idején saját népét veszejtette el… pénzért… van-e aljasabb cselekedet a világon? 
Amikor pedig a Mazsihisz, vagy valamelyik más hazai zsidó szervezet nem hallatja hangját a magyar kormány érdekében, akkor azt kell hinnem, hogy egyetért a magyarországi zsidó vezetés azzal, ami Timmermans mosdatlan szájából elhangzott… s szintén védi azt a gazembert, aki a holokauszt áldozatait kirabolta… saját bevallása szerint. Ha pedig így volna, akkor egy eddig elképzelhetetlen tényre derülne fény… a hazai zsidó szervezetek megtagadják a holokausztot(!) és azzal értenek egyet, aki kiszolgálta Hitlert, halálba küldte hitsorsosait, s ezért idős korában sem érez lelkiismeret furdalást. Timmermans teszi ezt “keresztényként”… 
Szabadjon megjegyeznem, hogy ha ez így van, akkor a hazai zsidó szervezetek – antiszemitának tűnnek, Timmermans pedig csöppet sem keresztény, amikor Sorost, a gyilkosok segítőjét védi, és antiszemitizmust kiáltva hazudik Magyarország miniszterelnökéről. 
Szeretnék azonban egy történelmi tényre – figyelmeztetésként – rávilágítani: Úgy 1200 éve, a muszlimok tétettek sárga csillagot a zsidók ruhájára… megkülönböztetésül. Igaz, a keresztényeket is megjelölték bőrövvel… 
Nem volna-e jobb az oktalan politikai ellenségeskedés helyett, e történelmi tényt szemmel tartva, végre legalább itt Magyarországon megvédeni a közös érdekeinket? 
Ugyanis, ha nem értenék világosan, akkor még egyszer elmondom: Nem a CEU-ról vagy más Soros-féle badarságról, hanem… A KÖZÖS, SZABAD ÉS BÉKÉS MAGYARORSZÁGI ÉLETÜNKRŐL, LÉTÜNKRŐL VAN  SZÓ… és ez az egyetértő, cinikus hallgatás árt… mindannyinknak… hiszen, élhetnénk szeretetben is! 
Stoffán György