2019. január 29., kedd

Heller Ágnes nácijai, avagy demokratikus vihar a demokratikus serbliben…


 
A magyar belpolitika, épp úgy, mint a nyugati nagypolitika meghasonlott… skizofrén. Ugyanis bárkivel összeáll, ha az illető azt mondja magáról, hogy egyetért a bolsevik-liberális szellemiséggel. Ha valaki bebizonyítaná, hogy az egykori német fővezér is liberális volt, és ha most élne, utálná például Orbán Viktort, akkor minden bizonnyal ő is szobrot kaphatna a Reichstag előtt. Nem is beszélve Szálasi Ferencről, aki mint szocialista, nem is biztos, hogy szeretné Orbánt, hiszen Orbán, ha volna neki becsületes bírósága, talán le is ültetné, mint az a fasiszta Horthy tette… Persze Horthy azért fasiszta és gazember, mert képes volt a nagy Rákosi Mátyást is börtönbe zárni... a szocialista Szálasival együtt, noha a mai ellenzéki logika szerint mindkét kiemelkedő liberális politikus a demokrácia jegyében akarta Magyarországot felépíteni, ugyanazok a mai - ellenzéki értelemben vett - "demokratikus" módszerekkel… Tehát, a mai szocialisták és liberálisok azzal, hogy megvédik a Jobbikos karlengetőket, voltaképpen végre az igaz magyar történelemtanítás előfutárai.

Minden másképpen volt, hisz, ha valaki kicsit fasiszta, az belső pártügy, de még Heller Ágnes és Konrád György szerint sem akadály, ha valaki náci… csak legyen liberális náci és ne akarjon másokat megölni Orbánon és szavazóin kívül. Akkor kedvére lengetheti a karját, és még pártkötelet is kap, ha eljön az ideje a nemzeti gondolkodásúak akasztásának, és akkor még a cigányok is beleférnek… de szigorúan csak pártügyként, mert az már igazán nem tartozik a szocikra, a liberálisokra, és a Momentumra sem, hogy ki mikor és kit akaszt, ha az illető nem liberális vagy bolsi.

Vallási alapon is lehet akasztani és ehhez lehet bolsinak is meg nácinak is lenni. Tökmindegy! Az is belső pártügy. A Szeged-csanádi püspök például remek közös ellenség a DK-tól az MSZP-ig mindenkinek. Hiszen Orbán alatt fejlődik az egyházmegye… és ez megengedhetetlen, mert elmarad ez a püspök a vácitól, aki viszont igazi bolsi és igazi liberális, és még a barokk kápolna fasiszta, populista freskóit is bátran lemeszeltette. Beer püspök üdvözölte az akasztással fenyegetőző tüntiző testvéreit, s talán a lámpavas alatt azért feladná az utolsó kenetet az összes sötét jobboldali fasiszta nemzeti gondolkodású keresztény Fideszes, békemenetelős birka-magyarnak is, akik magukban akarnak élni, és nem szeretik a hívatlan vendégeket, akiket viszont a püspök igencsak szeret…

Szóval az ellenzéknek van saját, jól megbecsült nácija. Hellertől-Konrádig, Beertől-Kunhalmiig. Mert ma már a nácizás egyfajta érv, de ellenérv is, akár a demokrácia szavunk. Mert kihalóban van az a generáció, amely még tudta mi a náci... és rettegett is tőle… tudta mi a fasizmus és a bolsevizmus, és attól is rettegett. Ma, senki semmitől nem retteg, ha azt az "európai magyarságot” akadályozó néhány millió magyart kell eltenni láb alól, és lebontani a diktatúrát, amelyet ez az Orbán épít immár harmadszor kétharmaddal. Na, azokat a szavazókat kell likvidálni, akik megadták ezt a lehetőséget a náci, fasiszta Fidesznek – tartják Beer atya kedvencei, mert ez a diktatúra már elviselhetetlen, így ha a karlendítősök is bontani akarnak, akkor az már közügy… még ha náciznak is egy-egy keveset a bontás közben.

Igen a diktatúra is egy tartalmatlan fogalommá, egy érvvé és ellenérvvé vált napjainkra. Mint a „gulyáskommunizmus”… , vagy a „legvidámabb barakk” kifejezés… Pedig a diktatúra egészen más.

Ha diktatúra volna, akkor nem volna tüntetés, nem lehetne trágár bolsi rigmusokat ordítozni, nem lehetne vádaskodva félrevezetni a népet stb… Tehát – mondják a bolsi libsik –, Orbán még diktatúrát csinálni is képtelen, de ez igazán nem demokrácia, ahol nincs diktatúra. A szocializmusban bezzeg… Volt proletárdiktatúra és szocialista demokrácia. És ez a kettő együtt, és ezt a kettőt együtt szolgálta Heller és Konrád is. Na, lássuk be végre, hogy kellenek a nácik. Mindenkinek kellenek, mert nélkülük nem érthető az ellenzéki káosz.

Csakhogy… ebben a jobboldali és baloldali, egymással ellentétes és nemlétező demokráciában - amelyben a kommunista, a bolsevik, a liberális és a náci összességében az ellenzék -, végre letisztult a nemzeti oldal. Mert ha az ellenzékben ott van a makulátlan náci, és a szintúgy makulátlan liberális, és a még makulátlanabb bolsevik (akinek a kezéhez potom százmillió ember vére tapad) akkor a nemzeti gondolkodás – amelyben nincs sem náci, sem szélsőséges balos vagy jobbos és még egy rohadvány fasiszta sem… vegytiszta, keresztény és magyar.

Az ellenzék olyan ebben a politikai és szellemi káoszban, mint a lakmuszpapír. Belemártották a magyar társadalomba, így az, azonnal megmutatta a valóságot. Kivette belőle a mocskot és a szemetet, az ártó vegyületeket, és megmaradt a kristálytiszta, hazát és nemzetet menteni akaró, keresztény értékrendet valló magyar szellemiség. Ez a nemzeti jobboldal. Nos, ez az, amibe újra bele akar piszkítani a karlengető Jobbik, a rabló és hazug bolsevik, s a világpolgár liberális. Együtt… csak éppen közben kiszáradni látszik a lakmuszpapír… és már alig csepeg róla vissza a kosz… és már az sem az eredeti politikai Petri-csészébe… hanem egy félredobott sz….os serblibe… ahol bizony nagy a vihar a bolsevik karlengetéstől.

Stoffán György