2017. december 23., szombat

"Orbán robbant, majd elveri az asszonyt"... avagy a bolsevivkok igazmondása



Csak hasonlít... szellemiségében is...
 
Sokan azt mondják, hogy Békesi az ügyeletes hülye, aki mondott valamit, de nem kell vele foglalkozni. 

Nos, az elmúlt évek tükrében azt hiszem, nagyon is kell vele foglalkozni. No persze, hogy nem az elaggott idiótával, hanem azzal, amit mondott és akinek a mgerendelésére mondta. Hiszen ezek után bizonyos, hogy lesz is robbantás. Csak nem mi robbantunk, hanem ők... Mert ezek nem véletlenül mondanak bizonyos gondolatokat, amelyek azután, mint a tóba dobott kő, verik fel a hullámokat a liberális és baloldali körökben. 

Békesi ostobának tűnő mondandója is valami ilyesmi. Elmondatták vele, hogy aztán lehessen ezzel is találkozni itt-ott... Boltban, kocsmában, villamoson és temetőben. Mint a gyurcsányi és vonai minden bizonyíték nélküli aljas szlogennel: Lop a Viktor, lop a Fidesz... ”.Pedig hát, náluk van a metró elsíbolt 167 milliárdja, nem a Fidesznél...

Miért is kell tehát, erre odafigyelni? Mert az aljasságot olyan szintre vitte a mai hazai ellenzék –nyugodtan mondhatjuk, hogy a nemzet ellenségei –, amilyen szintre sem a náciknak, sem a kommunistáknak nem sikerült lejutniuk. Pedig hát, ne vitassuk el tőlük sem az ebbéli  igyekezetet.  

A bolsevik egy külön "állatfajta", amely mindenre képes és annak az ellenkezőjére is. Ha tehát azt mondja közülük valaki az igazmondásáról cseppet sem elhíresült HVG-nek, hogy a mai kormány majd robbantani fog, hogy be lehessen vezetni a szükségállapotot és ezzel a választást el lehessen kerülni… hát az egyrészt több okból is síkhülye. Másrészt biztosak lehetünk abban, hogy erről már beszélgettek az MSZP-sek és a DK-sok, s akár megvalósítható jó ötletnek is tűnhetett nekik. Meglehetősen jól kirajzolódik, hogy amit Békesi mondott az megalapozott… a saját részükről. Mert ők valóban el tudják képzelni, hogy majd itt-ott robbantgatnak, s ezzel Magyarországon majdan, ukrajnai hangulatot teremtenek megbízójuk és gazdájuk kedvére. Utána meg majd mondhatják, hogy lám mi megmondtuk… a Zorbánék robbantani fognak. Így pedig  erre a saját választóik már jogot is formálnak a "diktatúra elleni fellépésre", amelyet akkorra már az Unió is elhisz és támogat. A bölcs forgatókönyv tipikus... és száz éve ismeretes is, mégha "hamisítvány is" ama leirat, amelynek minden pontja máig stimmel...

Hiszen az a sok hazudozás, és hazaárulás, amelyet eddig elkövettek mindent elképzelhetőnek enged gondolni a szocialista, a liberális és a civil hazaárulókat illetően.  Békesiről is mindent el tudok képzelni, még azt is, hogy pénzért felkérték, mint "komoly, hiteles" és tanult kommunistát, mondjon efféle baromságokat, megspékelve azzal, milyen remek dolog volna, ha az Uniós támogatások leállnának Magyarország számára. Mert azt a véleményt elfogadja a sötét proli is.

Aki efféléket komolyan gondol, aki így hazudik, vagy ennyire aljas, annak bizony csak a HVG-ben és a hasonló liberális, "Háry János díjjal" kitüntethető médiumoknál van a helye. 

Azonban ez mégsem nevetséges, és nem tekinthető apró tévedésnek sem, vagy egy hülye, vén kommunista sajátos meglátásának. Nem! Mert ha már kimondta, akkor benne van a pakliban egy jó kis robbantás-sorozat, hiszen nekik telik rá abból, amit Sörös bácsi ad erre a nemtelen célra – a hivatalosan bejegyzett hazaárulóknak. Csak valakinek - aki nem gyanús, aki függetlennek látszik, és akit eddig komolyan vettek - be kellett dobnia a köztudatba.  

Ahogy Nagy-Bandót is minden bizonnyal jól megfizették, mert megrendelésre a prolik szájába adta, hogy a Zorbán veri a Zasszonyt. Az etikát liberálisan kezelő proli riporter, csak jóval később határolódott el, hisz a kijelentés elhangzásakor csak azt mondta, hogy "régi pletyka ez"... mire Bandó: a "nem zörög a haraszt-tal" válaszolt... s ez utóbbitól nem volt elhatárolódás. Tehát az a műsorvezető (már sokadjára) kihúzta magát a tisztességes emberek sorából is. 

Hosszan lehetne sorolni, hogy ki és mit mondott még megrendelésre az ATV, a HVG, a HÍRTV és egyéb szennycsatornák bőkezű adományiért… de nem érdemes, hiszen tudjuk. 

Az sokkal érdekesebb, hogy azok, akik generálják a gyűlöletet, az aljasságot, azok mit fognak csinálni 2018 áprilisa után? Mert remélem, lesz Magyarországon végre olyan sajtótörvény, amelynek alapján tilos lesz a hazaárulás, a rémhírterjesztés, a médiában való hazudozás, a gyűlöletkeltés, és a trágárkodás… hogy végre egyetlen vén hülye, felbujtott, bukott kommunista és liberális, de frissen szervezett Sörös-civilek se merjenek belerúgni többé senkibe, ne tudjanak hazát árulni és hazudozni – legalábbis nyilvánosan ne!   

Mert, ha lesz végre törvény, akkor végre nem lesz csatorna, és nem lesz afféle gerinchiányos, liberális riporter sem, ahol és akinek a kérdéseire alkalom volna elkövetni e legalja, és emberhez méltatlan - de a liberálisokra nagyon is jellemző -, fizetett  cselekményeket… 

Egyelőre csak jegyezzük fel a neveket. A legutóbbi – Nagy-Bandó – alá: Békesiét is…

Stoffán György