2024. június 23., vasárnap

Nyílt levél a két magyargyűlölő gazembernek – a magyarságról…

 


Azt hiszem, nem kell, hogy megnevezzelek titeket ahhoz, hogy az Olvasó rátok ismerjen. Két igazi magyargyűlölő, primitív és gyilkos szándékú gazember vagytok, akik magatokon viselitek a jelenlegi és remélem már nem sokáig tartó világuralom összes ördögi jegyét. Amolyan igazi, fizetett bunkósbot vagytok, akik sem a magyar lelket, sem történelmünket, sem a valóságot nem ismeritek, hiszen ehhez nincs intelligenciátok, tudásotok és képességetek sem. Örömmel segítek, mert úgy tűnik, hogy akikkel e kis ország határain belül szóba álltok, azok hozzátok hasonló magyarellenes senkik, így tőlük csupán az Orbán-gyűlöletet és a hataloméhség vezérelte hazugságokat hallhatjátok.

Neked, aki Magyarország ellen, a magyar nemzet ellen szavaztál a hetes cikkely ügyében, csak annyit: – Eddig, minden ellenünk áskálódó megkapta a jussát a magyarellenességéért cserébe… és itt nem a Bruxelles-i apanázsról beszélek, hanem arról az isteni ítéletről, amelyet bizonyára már itt a földön megtapasztalsz hamarosan. Mert a pénz és a gyalázkodás Isten előtt nem kedves. Azt az országot, és annak az országnak a népét, amelyet Szent István felajánlott Jézus Krisztus anyjának, nem lehet büntetlenül bántani. Ebben biztos vagyok. Tudom, hogy neked a kereszténység a legádázabb ellenséged, de törődj bele: Mi, magyarok tovább fogunk létezni, mint a te elkeresztényietlenített országod – bármelyikre is gondolok… Ti megcsonkítottátok ezt az országot és ezt a nemzetet, de a megnyesett fa kizöldül, és az új hajtás képes akár sziklákat is kettéhasítani. Mert a magyar a saját jussáról nem mond, le, ahogy én sem írtam alá semmit sem Veletek, sem 1920-ban e nemzet és Magyarország sorsát illetően, tehát sokunk keze tiszta, sokunk értelme nem olyan fogyatékos, mint a tied és a veled parolázó magyarországiaké. Megcsonkíthattatok minket, perbe foghatjátok az országot, de mi akkor is a Kárpát-hazában hiszünk, arról nem mondunk le és a történelem Ura visszaadja nekünk azt, ami a miénk, hiszen Isten előtt száz vagy ezer év mit sem számít… elröppenő idő, de te ezt tudod jól, hiszen háromezer év után neked is van ebben tapasztalatod. Jegyezd meg tehát: a magyar nemzet számára egy az Isten és egy a nemzet… és az is marad!

Te másik "Kedvenc"!

A magyar hagyományokban ott van a köcsög is, amelyet fazekasok készítenek szerte az országban. A legismertebb az alföldi köcsög és a korondi. Más köcsögöt nem ismerünk, illetve mindaddig nem ismertünk, amíg bizonyos, a Teremtéssel ellenkező szellemiség be nem lopta magát kicsinyke hazánkba, a Kárpát-medencébe. A köcsögök nem beszélnek, hanem használati tárgyak, amelyek a nyári hőségben hidegen tartják az amúgy meleggé váló hűsítő italt. Tehát, a köcsög is a magyar hagyományokhoz tartozik. A mások féle köcsög nem tartozik ebbe a kategóriába, tehát, ne hivatkozz arra, hogy egyes rendezvények a legszebb magyar hagyományok szerint zajlanak. Mi keresztény magyarok a krisztusi tanításokat tartjuk, azok az irányadók a számunkra, s Szent István óta magyar hagyomány is a keresztény nemzet léte, minden szokása. Tévedtél tehát, de bocsánatkérést tőled nem várunk, mert amúgy is tudjuk jó ideje, hogy miért vagy itt, kiket szolgálsz és milyen erkölcsi mélységeket tartasz lebensraumodnak. Csak legalább ne járasd le jobban a hazádat, mert ott azért sokan élnek olyanok, akiket szeretünk, és akikkel örömmel vállalunk szellemi, politikai, lelki közösséget. Te nem tartozol ezek közé. Javaslom, hogy a magyar hagyományokat tanulmányozd… és ha lehet, otthon!    

Stoffán György