2021. július 9., péntek

„Orbán, a fasiszták között”… összeáll, ami összetartozik

 


A bukaresti „ceausiszta” családban szocializálódott filozófus, TGM ismét ürített. Na, nem oda ahová illik, amikor kell, hanem a „drágabolgárúr” rádióban. Annak megfelelő és azzal azonos stílusban. Mintegy, öklendezett néhányat és kijött belőle az a megállapítás, hogy Orbán a fasisztákkal paktál… Számára ugyanis az a fasiszta, aki nem ért egyet az általa „európai értékeknek” nevezet aberrált nézetekkel, amelyek mára, mint az eldugult klozettból feltörő homogén matéria, ömlik a világra. TGM megállapításával mindössze maga, a Hitlert imádó Ceausescu értene egyet. TGM apja és anyja pedig az örök vadászmezőkön ünnepelheti ezt a tőről metszett zsenit, hiszen nem esett messze ama bizonyos alma. Ugyanis, ez a szerintem immár szenilis, gondolkodásra képtelen filozófus régen elfelejtette mi a fasizmus. Pedig, az ő Romániájában volt belőlük épp elég. Azt is írhatnám, hogy van… Ahol Mániu Gyulának szobra lehet, ott kellene keresgélni a fasizmust, nem abban a Magyarországban, ahol minden nemzetiség és vallási közösség szabadon élhet, ahol nem gyújtanak meg zsinagógákat, mecseteket. Igaz, TGM elfelejt szólni, amikor hazai eszmetársai katolikus templomokat rongálnak meg… na, de mindegy.

TGM-nek a fasizmus az, ha gyermekeinket megvédjük az aberrált mocsoktól, és az iskolákban a tudást, és a nevelést tartjuk fontosabbnak az önkielégítés és az azonos nemű szerelem bemutatásánál. Az is fasizmus ennek az öreg kommunistának, amikor egy nemzet a maga hagyományainak megfelelően akar élni, és egyetért azzal, hogy elei százötven éves elnyomásából tanulva nem akar újabb százötven évre olyan igába kerülni, amit már megtapasztalt. TGM és a hozzá hasonló, Romániából eljött kommunisták most jobb, ha visszamennek.

De lássuk, mi nem fasizmus TGM számára, és mit nevez európai értéknek a mai európai vezetés?

Például azt, hogy a traszvesztita tarthassa az erkölcstan órát az iskolában, hogy a gyermekeknek már az óvodában elmagyarázhassák, hogy a kisfiú a kisfiúba is lehet szerelmes, hogy jobb is az úgy, hiszen ők ismerik egymást a legjobban, minthogy csak egy fiú tudhatja, hogy mi jó egy fiúnak stb. Az is európai érték, hogy – mint Olaszországban –, betiltsák és büntethetővé nyilvánítsák a krisztusi tanításokat, ezzel végleg megszüntetve a normális erkölcsi nevelést, és a hitigazságok terjesztését. Persze, TGM számára az is európai érték lehet, hogy szabadon gyalázhassa bárki a keresztény közösségeket, papokat öljenek és megszálló, nem európaiak szabadon gyalázhassák meg a nőket csoportosan, majd ha kedvük tartja, meg is gyilkolhatják őket, hiszen pszichésen terheltek a hosszú, idevezető út miatt.

Hazai vonatkozásban nem tűnik fel TGM-nek, hogy szellemi testvérei rögtönítélő bíróságokról, az alkotmányosság és a demokráciának nevezett valami felfüggesztéséről, tömeggyilkosságokról álmodoznak egy esetleges rendszerváltás után. Nyíltan – mint Hitler Münchenben –, fenyegetőznek és embertelen magatartásukról tesznek tanúságot. Igaz, ez TGM-nek nem különlegesség, hiszen apja és anyja munkaadója, Ceausescu, e mai hazai kommunista-liberális terveket, korábban minden nap megvalósította Erdélyben és Romániában.

Orbán tehát odaállt a – TGM szerint – "fasiszták" közé, sőt aláírta a megállapodást is, egy normális Európa megteremtését, visszaállítását illetően. És TGM-nek ez fáj. Ő más értékeken nőtt fel, más értékeket tart magáénak, és ezt hangoztatja is. Ahogy a szintén Romániából ideejtőernyőzött, hozzá hasonló Nicolae Patrubani, aki a Magyarok Világszövetségét húzta le a saját színvonalára. Összeáll tehát, ami összetartozik.  Mint a higany. És ez jó. Hiszen minél jobban ingereli a magyar nemzet jobbra érdemes társadalmát néhány ilyen minősíthetetlen „gondolkodó”, annál nagyobb lesz a felismerés, az összetartás és az összetartozás érzése.

TGM-nek és társainak pedig, javaslom: menjenek gyermekkoruk meghitt bukaresti tájaira, mert ott már azok az "értékek" tobzódnak, amelyeket a „fasiszta Orbán” és  hárommillió "fasiszta követője" – köztük magam is – nem kíván beengedni Magyarországra. Mert elegünk van azokból, akik Magyarországra jöttek akár megbízás alapján, akár önszántukból, és itt lázítanak Magyarország ellen, mintha Bukarestnek dolgoznának! A határok nyitva állnak, így akinek nem tetszik Magyarország normalitása, az, ma Európában bárhol otthon érezheti magát. Ám, eltűrni azt, amire készülnek, már nem fogjuk! 1948 és 1956 régen volt. És soha többé nem lesz! Ezt pedig, jobb, ha megjegyzi az összes hazaáruló! 

(Azt is el kellene már döntenie már TGM eszmetársainak, hogy Orbán Viktor végül is fasiszta, maoista, kommunista, kereszténykurzust erőltető... - vagy mi a fene szerintük. Mert az utóbbi időkben minden volt már szegény Miniszterelnökünk, a súlyosan műveltség- és IQ-hiányos, hazai parlamenti és azon kívüli ellenség megítélésére szerint. Minden, amit a mai, gyilkos, hazaáruló-utódok a magukénak tudhatnak, röpke száz éves történelmüket tekintve... illetve először is azt kellene eldönteniük, hogy ők maguk kicsodák és mit akarnak a nemzeti vagyonon kívül?)

Stoffán György