2021. április 14., szerda

Semjén Zsolt és a gólyavadászat


Sokat gondolkodom azon, hogy miként fordulhat meg egy embernek nevezett egyed fejében például, a Semjén Zsoltról, a baloldal által közzétett ordenáré montázs és a körülötte lévő szöveg. A szellemi és lelki kiegyensúlyozottságról az alkotót illetően ne beszéljünk, hiszen, ha csak fele annyira beteg, mint a hazai ellenzék vezére, már az is súlyos orvosi eset.

Tehát, meglát a montázs készítője két lelőtt, de minden esetre elpusztultnak látszó gólyát. Hiszen a gólyák nem szoktak kifeküdni a napra… A baloldali, gyurcsányista polgár nézi, nézi a képet, majd eszébe jut, hogy ebből hogyan tudna valami mérhetetlen aljasságot kihozni a Fidesz ellen. Eszébe jut a Vadászati Világkiállítás, a vadászat maga, és ekkor beugrik neki a hazugság, amit már korábban is terjesztettek az ingyen-virslis, ingyen-sörös DK-s összejöveteleken – de lehet, hogy még Gyurcsány MSZP-s korában – Semjén Zsoltról, aki helikopterről lövöldözi szegény északi népek teheneit. Az izraelbe menekült bűnöző igaz, kissé szédelegve az elfogyasztott alkoholtól, nekiül a Paint-nak, és minden művészeti és képszerkesztő tudományát előszedi. Mert talált egy képet Semjénről, aki egy sast enged éppen szabadon az állatkórházból… Az emberi aljasság minden apró megnyilvánulása benne van ebben a kommunista-liberális görényben, amikor a meggyógyított sas helyett, két lelőtt gólya mellé beilleszti – meglehetősen amatőr módon – a miniszterelnök-helyettes képét. Keres hozzá egy Fidesz logót, és írja a degenerált, hülye szövegét, ami szerint Semjén csak úgy szórakozásból lelőtt két gólyát… És kiteszi a facebookra, közben  pedig szexuális élményt él át, kibont egy hideg sört és forradalmárnak érzi magát. Pedig csak egy agyalágyult, primitív barom, aki ismét sikerrel járatta le magát, az egész ócska söpredékét, amely hol lepattan egy ajtóról, hol részegen beszél hülyeségeket a parlamentben, hol pedig hullaházakban filmez koporsókat… vagy kamu mentős interjúval rémisztgeti a prolikat. Közben gyilkolja is saját választóit ez a söpredék, a keleti vakcina-ellenes hisztériával, amit azért ők beadattak maguknak – soron kívül!  

Nos, ez a kommunista, liberális és egyéb mentalitás. Ismerjük, fel sem tűnik. A baj inkább ott van, hogy egy ilyen primitív, proli, akció után, tele lesz hirtelen az egész jobboldali média, egy ostoba proli által készített fotóval, a nagynevű újságírók terjedelmes műsorokat készítenek róla, mintha szükséges volna bizonyítani egy dilettáns fotómontázs és egy DK-s bosszúálló seggfej állítását Semjén Zsolttal szemben. Mintha, Semjénről, mint anyagyilkosról beszélnének, bizonyító erejű fotókkal alátámasztva a hamis állítást.

Ez pedig nagyon nagy baj, mert az ellenreakció csupán azt bizonyította, hogy a jobboldali média leért a bal-liberális oldal szintjére. Engedte magát lehúzni, saját és Semjén Zsolt méltóságával mit sem törődve. Egy ilyen fotót, egy ilyen szöveget, egy ilyen montázst észre sem volna szabad venni. Mert rangon aluli! A nemzeti média méltóságát eljátszották már néhányszor. Ám, a két elpusztult gólya, és Semjén Zsolt képének aljaskodó, de végtelenül pimitív felhasználása utáni jobboldali cirkusz és hiszti, nem sokban különbözik az ajtóról lepattanó vagy „k@rva jó képet” beállító, balos Gyurcsány-csicska, parlamenti proli hölgyek magatartásától. Dr. Semjén Zsolt nem szorul rá. És a társadalomnak sajnos, ettől sokkal nagyobb problémái is vannak… Az izraeli művészt és az abonyi "megosztót" pedig, a jog erejével kell rendre szoktatni. Persze az Izraelbe menekült bűnöző, a demokrácia nevében ezután is - még körözötten is - simán jön-megy majd Magyarországon...  ez is baj... 

A jobboldali média, átgondolatlan és önalázó „fellépései” eszembe juttatják dr. Bubó egyik aranymondását: „Ne terjeszd a kórt csak azért, hogy meggyógyíthasd!”

Stoffán György