2020. február 1., szombat

Ki, és miért fertőzi koronavírussal világunkat?


Bármerre néz az ember a mai világban, minden abnormális dolog mögött Sorost pillantjuk meg. Alig kell egy ásónyomot lefelé haladnunk, máris ott vannak a bizonyítékok, hogy az öregember mibe és mennyit invesztált. Az egyik ilyen nagybefektetése a WuXi PharmaTech Inc. biotechnológiai és virológiai labor fejlesztése. Ez a labor Vuhanban található, alig néhány kilométerre attól a bizonyos piactól, ahonnan állítólag a koronavírus elindult.

Ez önmagában még nem bizonyíték. Ám számos kérdés vetődik fel azután, hogy Soros, Davosban rettegésének adott hangot Trump esetleges újraválasztása miatt… A legfőbb kérdés persze az, hogy mit keresnek egy kínai befektetésben, éppen a vuhani vegyi-biotechnológiai-,  és virológiai laborban a spekuláns milliárdjai, amikor éppen a Kínával kiegyező Trump ellen uszít? Történik mindez akkor, amikor a két gazdasági nagyhatalom Kína és az USA kereskedelmi háborúja lezárásának első lépését teszi meg. A kereskedelmi háború, azonban jó üzletet jelentett egyes spekulánsok számára. Érdekes egybeesés, hogy a vírus kitörésének napjaiban vádemelési eljárás (impeachment) is volt az USA törvényhozásának felsőházában az amerikai elnök ellen…
Tehát, összehangolt és jól kitervelt, aljas támadásra kell gondolnunk. A vírus globális pánikot idéz elő, amelyet segít elterjeszteni a WHO is, és amely eltereli a figyelmet az USA elnöke elleni támadásokról. E támadásokat az amerikai adófizetők pénzén rendezik a demokraták. Túl ezen, a kínai tőzsdét is sikerült bebuktatni a vírus-hisztériával, így a tőzsde-spekulánsok paradicsoma lett ez a régióban való kereskedés.
Az alábbi dokumentumban nyomon követhető a befektetés és annak minden szegmense… valamint a laboratórium tevékenysége is. Az első táblázatban a Soros által vásárolt részvények és azok összege látható.

Az alábbi táblázatban 3,865,250.000 dollár útjáról győződhetünk meg, amely a Kajmán-szigeteken keresztül érkezett Kínába.

Ez a határozat dokumentálja a részvényvásárlást, valamint a laboratóriumi befektetések rövid történetét:
„Boyu egy konzorcium előzetesen átvette a WuXi Pharmatech orvosi eszközeit, amelyeket New York-ban listáztak és értéküket 3,2 milliárd dollárra értékelték. A vásárló konzorcium magába foglalja a cég alapítóit (cégfelsorolás)… Ezt 1,1 milliárd dollárkölcsönből finanszírozták, a Shanghai Pudong Development Bank és Ping An Bank közreműködésével. A Boyu első dolláralapja 1 milliárd dollárt gyűjtött 2011-ben. Olyan befektetővel, mint például a singapor-i Temasek holding, pénzügyi alap, amely befektetője a Li Ka-shing ameyet Soros alapított.„
Lássunk néhány lapot a WuXi laboratórium „Fejlett terápiák” web-oldaláról, amelyek bemutatják, hogy mit kínál. Beleértve a genetikai terápiákat, és különböző víruskészítményeket.
A fenti oldalon úgy hirdeti magát a cég, mint a Reál vagy a Lild. „Az ön speciális igényire szabva”… akár biológiai fegyvereket is?
A távolság a vuhani labor és a kiindulópontnak nevezett piac között:


Több mint érdekes, hogy ez a Kínát elszigetelő tömeghisztéria és egyben a világot veszélyeztető biológiai fegyver kiindulópontja mintegy negyven kilométerre fekszik a Soros-birodalom egyik korántsem biztonságos intézetétől. Ha bizonyos feltételezések igazak, akkor a hitleri és sztálini embertelenségnél ezerszer nagyobb veszéllyel állunk szemben…

https://www.youtube.com/watch?v=q7PwWkhhA9g&feature=share&fbclid=IwAR2WolEMtxQR9n-J6oKMBip8j3kL0hl_IhrzCnTd6VoMuRA0MRqqT9BaGss



Stoffán  György