2018. február 3., szombat

Fejlövés



Nem akarok olyasmiket írni, hogy mocskos aljas férgek, meg, hogy szemét, szar gazemberek… mert a bíróság még engem ítélne el, mint rendesen, azokkal szemben, akik a miniszterelnököt fejbe akarják lőni. Meg amúgy sem érdemes ilyeneket írni, ugyanis ennek a hazai ellenzéknek teljesen mindegy mit ír az ember. És nem csak nekik. Annak a liberális moslékvilágnak, amelynek a hazudozás a lételeme, a hamis vádaskodás olyan számára, mint a levegővétel, és az emberi aljasság minden apró szegmense benne rejlik. Az emberi tulajdonságok összes negatívja is belekövesedett ebbe az embertípusba, mert ez egy embertípus… a normálistól eltérő, vagy ha úgy tetszik az isteni – a keresztény – ember ellentéte… – a sátáni.



Hallgatom a híreket, s évek óta azt tapasztalom, hogy a politikusbűnözők, csalók, sikkasztók, metrópénzt ellopók, mint, X, Y, Z, és hosszan sorolhatnám (de neveket itt sem írok, mert nem jogállamban élünk, és e nevek baloldali és liberális tulajdonosait védi a törvény! Mást nem! Illetve nem is a törvény védi őket, hanem a taláros betyárbecsület… mert a törvény nem védi a csalókat és a hazug gazembereket), ám nem teszem, hiszen mindenki tudja, kikről van szó.



Ha a magyar miniszterelnök meggyilkolásáról, Fideszesek holttestének ZIL-ekre dobálásáról, akasztásról esik szó, az természetes. Képzeljük csak el… mi lenne, ha Soros meggyilkolását emlegetné bárki? Vagy a Momentumos, a Jobbikos elnök kilyukasztott fejét röhögne a jobboldal…



Ez az, ami nagyon bosszant! Ócska csürhe, rablóbanda, hazaárulók serege ordítozhat, teheti jól megfizetett dolgát a magyar nemzet megmaradása ellen, és nincs hatóság, nincs bíró vagy ügyész, aki két – szintén remekül fizetett – semmittevés közben azt mondaná, hogy lám-lám, ezt csak-csak fel kellene jelentenem hivatalból, mert ebbe vagy abba a Btk. §-ba ütközik… Nem… ilyen nincs. Csak az a bűn, ha nincs a bringán világítás, vagy Józsi bácsi húsz liter pálinkát dugdos a NAV elől, s micsoda földöntúli boldogság, amikor Józsi bácsit emiatt olyan összegre büntetik, amennyit életében összesen nem keresett még a zugpálinkával együtt sem. 


Valami az egész világban eltorzult, valami nem működik, mert már nincs szégyenérzet, de a szemrebbenés nélküli hazudozás ma már az ENSZ-ben is természetes.



Ölni, öletni akarják az európai keresztény fehér embert, s minden országnak megvannak az erre képes, alkalmas, jól fizetett aljasai vagy hülyéi, akik alig várják a következő parancsot a magyarok ellen, és szinte elélveznek, amikor Ármány Dolga műsorában le lehet hülyézni a magyar embereket.



Miért kell ezt tűrni annak szellemében, hogy demokrácia van és abba belefér. Nos, ez egy olyan degenerált magyarázat, amihez fogható nincs is több. Az én demokratikus jogaim miért nem számítanak? Épp olyan ez, amikor a pápa a katolikusokat kapacitálja a keresztények meggyilkolását hirdető muszlimok befogadására, s már-már sátáninak kiáltja ki azokat, akik ezt nem akarják. 



Teljesen hülye, elmebeteg, sátáni és/vagy idióta lett tehát a világ vezetése. Pedig a megoldás jelen bajainkra egészen egyszerű és kivitelezhető lennem, ha volna törvényesség, erkölcs fegyelem, rend és hit. De nincs. Főleg erkölcsi normák nincsenek. Ma mindent szabad, mert genderizmus van, szabadosság van, korrupció van, és a szex a legalapvetőbb európai érték… Csak egy példa, amely napok óta. nyomaszt... a mindennapok európai züllöttségéről, a nemtörődömségről, a korrupcióról, az erkölcstelenségről és az aljasságról... egyetlen történetecskén keresztül.



Magyarország egykor legkeletibb csücskében, a kis faluban szilveszterkor egy ifjú leányt hárman „megszeretgettek”...régen úgy mondták, "megeresztettek"... Nem írok erőszakot, mert bár a lány fiatalkorú, mégis benne volt a dologban. Sőt, a laza éjszakai bemutató után a kamerába mondta, hogy melyik kölökkel volt a legjobb… stb. Az "ifjú urak" rém büszkék voltak akciójukra, amit fel is tettek sebtében az internetre, de amelynek láttán a lány, aki egy másik megyében lakik, meg akarta "öngyilkolni" magát. Lett is ebből cécó rendesen, ám az egyik hős „farkas” édesapja, aki a fiára ütött (bár ütött volna, de csak hasonlítottak egymásra), egészen egyszerűen és könnyedén elintézte a dolgot az ügyészségen. Mind a három ifjú „cserkészt”, – akik úgy istenigazából résen voltak szilveszter éjjel… felmentették pár nap alatt. S az élet megy tovább a maga útján. Ennek a kis testkultúra-akciónak a nyomán az egyik delikvens oskolájában még azt is kitalálták az okos pedagógusok, hogy a fiú készítsen prezentációt az ügyről, és azt mutassa be az iskolában osztályról-osztályra, mintegy elrettentő példaként… – hogy ugyebár ilyet, hogy hárman egyet és egyszerre, nem illik csinálni, még ha a leányka meg is kapta a kis összegecskét – állítólag alig 15 ezer forintnyi pénzt – a dologért. A három ifjú perverz lovag tehát hősként ünnepeltetik, a tizenhárom, mások szerint – az ügyet jogilag  tompítandó – tizenhat éves leányka pedig, csak akkor kapott észbe, amikor a netről viszontlátta a három, általa a videón véleményezett deli farkat, és azokkal önmagát… A nagymenő kedves papa viszont elégedetten leporolta tenyerét, és nyugtázta, hogy a gyerek rá hasonlít, s ez jól is van így. (Mert azt nem tudja a kedves papa, hogy drága gyermeke a kedves papát és a kedves mamát is levideózta üzekedés közben, s ezt a videót már az egész iskola, mintegy 700 gyerek látta, bár nem prezentációként, csak a szünetben érdekességképpen a tízórai mellé…… s ezen röhög ma a kisváros összes olyan diákja, aki abba az alma materbe jár...)



Ha ezen a fenti kis eseten elgondolkodunk, akkor rá kell jönnünk, hogy bizony Sodoma és Gomora csak egy felekezeti cserkésztábor lehetett ehhez képest a tűzeső előtt. A történetben minden EU-s, liberális és züllött ocsmányság, visszaélés benne van… minden, amiben élünk, amit a liberalizmus és az ószövetségi gondolatiság generált az egykor volt, de ma kiirtásra ítélt keresztény Európában. Társadalmi, jogi, iskolai, törvénykezési, erkölcsi, emberi… – a legalja. 
És mindez, egy kereszténynek mondott országban történt…



Csodálkozunk-e tehát, ha egy pécsi szocialista „büdösbunkó” veszi a bátorságot, és a miniszterelnököt fejlövéssel riogatja? A hazugságok, a cselvetések, a hazaárulás, a jogtalanságok és a gyalázat történelmi csúcsokat döntenek ma Magyarországon! Hiszen ma már minden sorosista párt vezére maga találta ki a kerítést, amit eddig bontani akart...  Hegedűs papné  olyan ellenérveket és indokokat sorolt fel a TV-ben Vona hazaárulását és iszlamizálódását tagadva, amelyek arra engednek következtetni, hogy a Horthy szobrot felállító pap neje esetleg nagyot nagyokat hazudott... amire az is következtetni enged, hogy a neki feltett kérdéseket már nem merte pártja televíziója feltenni a netre. 

Ám mi, már semmin sem csodálkozhatunk immár, de várjuk a végkifejletet, április 8-át.



A választási kampány ádáz és aljas, embertelen küzdelmétől valami kifejezhetetlen szánalmat, lenézést, megvetést, undort és viszolygást érezek. Ennyi mocskot még soha nem láttam, mint most, mint ebben a kampányban, amiben a magyarság kiirtása vagy megmaradása a tét. S nem kérdés, ki melyiket akarja… Nem méltó ez a magatartás felnőtt és értelmesnek mondott emberekhez… de tovább megyek… emberekhez nem méltó ez a söpredék-viselkedés. Érhet-e ennyit az idegen pénz? Érhet-e annyit, hogy az ember a hazáját, a gyermeke jövőjét, az anyját, a szeretteit, mindenét feláldozza egy őrült, a hitlerinél ezerszer aljasabb ószövetségi eszme sátáni oltárán?



A magyarországi ellenzék ma végleg levizsgázott…  ahogy ebben a "fejlövős" ügyben az igazságszolgáltatás is, és mindazok, akik megtehették volna a feljelentést az elkövető ellen, de hallgatnak, mert demokrácia van. Ám, ha ez a demokrácia, akkor nekem a demokráciától hányingerem van, undorom van tőle és gyűlölöm is a demokráciát.



Ha azonban ezt anarchiának hívjuk, akkor minden a helyén van… Ám, rend, az e tekintetben sincs… és ez az egy, nem az ellenzék bűne! 



Bűn, mert ezek potenciális gyilkosok, és ha mi beengedjük  őket a hatalomba, úgy megérdemeljük, amit tesznek majd velünk és gyermekeinkkel... Mert 1919. óta semmi nem változott… ők gyilkosok maradtak, mint Khon Béla, Szamuely, Fürst, Eisenberger vagy Rosenfeld... és erről tettek hitet ismét. Mert ahogyan a nemzeti szocialista pártot betiltották, úgy ezt a százmillió embert lemészároló véreskezű, szocialista söpredéket is be kell tiltani! Amíg nem késő! Ha még nem késő….




Stoffán György