2017. május 5., péntek

Az antiszemita Orbán és a fajvédő Timmermans


Egyre gusztustalanabb és bosszantóbb az a támadássorozat, amelyet az EU vezetői és korifeusai folytatnak hazánk ellen. Ami ennél is fájóbb, hogy a hazai zsidó vezetők – talán még tenyerüket is dörzsölgetve, egyetlen hangot sem szólnak, amikor Orbán Viktor miniszterelnököt, egy római katolikus, ám pártállása szerint szélsőséges munkáspárti vezető, az EU-ban leantiszemitázza. 
Nem tiltakoznak nyíltan, nem adnak ki nemzetközi sajtónyilatkozatot Orbán Viktor és kormánya védelmében, hanem abban a hitben hagyják a nemzetközi közvéleményt, amit Timmer-mans kiokád ellenünk az EU-ban. És ez bizony tűrhetetlen.

Mit kell még elviselni és miért? A Mazsihisz vagy más zsidó szervezetek igazán megtehetnék azt a szívességet a magyar kormánynak, hogy Timmermanst felvilágosítják a nemzetközi sajtóban, hogy mennyire antiszemita a „rabló és diktatórikus hatalmat fenntartó” Orbán-regime. Elmondhatnák, hogy hány zsidó temető megmentésére, hány zsinagóga felújítására ad pénzt a magyar kormány, határon inneni és túli emlékeik megőrzése érdekélben. Elmondhatná valamelyik zsidó vezető, hogy itt nem verik és rúgják az utcán a zsidókat, mint Franciaországban, s egyelőre annak sincs veszélye, hogy a pogány ISIS-harcos kiirtaná a zsidó pékség alkalmazottait, vagy a kóser húsbolt tulajdonosát.

Amíg Izrael arra ösztönzi az európai zsidókat, hogy menjenek Izraelbe, addig Magyarországon, szabadon és biztonságban rendezhetők nyíltszíni zsidó fesztiválok, megtelnek a zsinagógák, ha koncertet tartanak ott, és nemhogy senki nem bánt zsidót, de nem is érdekli a magyart, hogy ki zsidó és ki nem az… ha nem landeszmankodik, és nem csinál politikai előnyt, az amúgy vallástalan zsidóságából, mint a rendszerváltás idején Gadó és társai.  

Timmermans keresztény létére ama utolsó gazember miatt ócsárolta a magyar kormány fejét, aki a Gestapóval együttműködött saját hittestvérei ellen. A legaljasabb féreg miatt, aki a holokauszt idején saját zsidó népét veszejtette el… pénzért…és később sem tanúsított megbánást. Nincs ennél ocsmányabb bűn és véresebb hitehagyás... 

Amikor pedig a Mazsihisz, vagy valamelyik más hazai zsidó szervezet nem hallatja hangját a magyar kormányt ért aljas vádak okán, akkor azt kell hinnem, hogy egyetért a magyarországi zsidó vezetés azzal, ami Timmermans mosdatlan szájából elhangzott… s szintén védi azt a gazembert, aki a holokauszt áldozatait kirabolta… saját bevallása szerint. Ha pedig így van, akkor egy eddig elképzelhetetlen tényre derül fény… a hazai zsidó szervezetek megtagadják a holocaustot és azzal tartanak, aki kiszolgálta Hitlert. 

Szabadjon tehát megjegyeznem: ha ez így van, akkor a hazai zsidó szervezetek – antiszemiták, Timmermans pedig távol áll a katolikus hittől, hiszen rágalmaz és megbotránkoztat. De eszerint jól összeférnek... 

Szeretnék egy történelmi tényre - figyelmeztetésként - rávilágítani: Úgy 1200 éve, a muszlimok tétettek először sárga csillagot a zsidók ruhájára... megkülönböztetésül. Igaz, a keresztényeket is megjelölték... bőrövvel... 

Nem volna-e jobb az oktalan politikai ellenségeskedés helyett, e fenti történelmi tényt szemmel tartva végre - legalább itt Magyarországon - megvédeni közös érdekeinket? 
Ugyanis, ha nem értenék még világosan: 
A KÖZÖS ÉLETÜNKRŐL, ÉS A KÖZÖS ÉLETTERÜNKRŐL  VAN  SZÓ!...  

Stoffán György