2017. április 19., szerda

Bayer Zsolt (is) laufot kapott…

Esik a hó, hideg van és ilyenkor sokkal jobb otthon üldögélni, keresgélni a genderista társkereső-oldalon, hátha a meleg szobai hangulatot még izgalmasabbá lehetne tenni egy kormányellenes partnerrel… hiszen a whisky behűtve, a por az asztalon… a net gyors, tehát minden adott egy kellemes forradalmi naphoz. A pizzát meg majd hozza a futár, ha kiderül, hogy hány vendég lesz a sikeres szörfözést követően…

Így nézhet ki egy Soros-forradalmár tavaszi télben töltött unalmas délutánja. Hiszen ilyen időben a Lenin-fiúkat sem zavarják ki a házból... Illetve csak ki kell menni, ha Ármány Olga meghívja egy jó kormány-, és magyar-, valamint keresztény anyázásra a forradalmárok valamelyikét, liberális nívójú ellenzéki műsorába, amely „beszélgetés” a stúdió minden tagjának olyan kielégülést jelent, amelyet Gender-forradalmi, szellemi maszturbáció előz meg. (Ugyanis, ez egy szellemi kupleráj.)

Viszont mindennek Bayer Zsolt örülhet a legjobban. Laufot kapott, így a tervezett akasztás ezen a borongós, novemberi időjárást idéző héten elmarad. Mint ahogy elmarad a hídlezárás is, amit nem csak az időjárás, de egyelőre a rendőrség is betiltott, ám ki tudja, hogy a bíróság valamely „demokratikus jogokat védő” bírája nem változtatja-e meg a tiltást, mint március idusán Fruzsi néni, aki a tüntetések liberális palackjából bizony kiengedte a Gender-Soros-bolsevik szellemet. Mert mindenkinek van joga rendet zavarni… fütyülővel vagy anélkül, mindegy – szólt valahogy így a verdikt.

Tehát, az „akasztás” elmarad a héten, de kapunk ehelyett, a már említett Ármány Olga műsor által hideget-meleget. Voltaképpen elméletileg már fel is akasztották jó kollégánkat is, és az egész nemzeti újságíró társadalmat. A műsorban forradalmárunk bölcsessége odáig ment a minap, hogy a következőképpen fogalmazott: „mert olyan szinten megengedtük nekik, azt, hogy ezt a tevékenységüket mindenfajta gátlás nélkül gyakorolhassák…” Nos, ez a „nekik”, azok mi újságírók vagyunk, akik nem is újságírók a forradalmár szerint, hanem valami egészen mások… „Dezinformációs műhely alkalmazottai, sajtómunkások.”  Ármány Olga válasza erre nagyon kollegiális volt… „Énnekem nem kell bemutatni” – mondta mosolyogva.  

Persze, egyetlen szó sem esett ebben az „Egyenesen” című műsorban Bayer akasztásának ötletéről, a lógni fogtok-ról, és egyéb olyan szimpatikus dolgokról, amelyek ennek a Gender-zseninek a társulatában mindennapos beszédtémaként a levegővétellel azonos fontosságú a számukra. A politikai onanizálás egyik elmaradhatatlan kelléke. 

Csakhogy… ne felejtsük el, hogy az efféle fenyegetésekért egy jogállamban komoly büntetés járna… ha volna még jogállam Európában, s nem öntötte volna el, ez az 1919-es szemlélet már kicsiny hazánk egyes bíróságait is. Másodszor immár, száz esztendő leforgása alatt. És ez bizony nem vicc! Halálosan komoly. Kun Béla és Szamuely gyilkos szellemisége mindig is ott volt a liberális és szocialista tábor mentalitásában, most azonban felszínre tört, mert egy nemzetközi gazember, egy a halálra ítélt vagy már halott zsidók vagyonából meggazdagodott lator terveit a magyar kormány eddig sikeresen keresztülhúzta, s a kommunista-liberális kormányok által adott privilégiumait megszüntette.

Ármány Olga tehát a Hírtv-ben olyan szellemiséget képviselő beszélgetőpartnereket hívott meg, és értett velük egyet, akik minden tekintetben büntetendők, hiszen a hazaárulástól, a halálos fenyegetésig, az Alkotmány szerint és annak értelmében megválasztott kormány elleni lázadás szításáig mindennel egyetértenek.

Ehhez jön még néhány érdekesség, mint a katolikus körmenetek megzavarása, a rendőrök tettleges froclizása, a festékdobálás, az idegen pénzen a magyarság és Magyarország elleni ügynökösködés.

Kíváncsian várjuk, hogy mit és hogyan reagál a bíróság Bayer Zsolt feljelentésére, amely bíróságnak, ügyészégnek talán első intézkedésként előzetesbe kellene tennie a halálos fenyegetést nagy nyilvánosság előtt elkövető kis férgeket, mert a bűnismétlés, a szökés és minden egyéb körülmény fennáll őket illetően, tekintve, hogy külföldi gazdáik talán nem engedik őket magyar bírói pulpitus elé.

Azonban senki ne higgye, hogy ezek a gender-patkányok (utalok e megnevezéssel a 19’-es patkányforradalomra) nem gondolták komolyan az élet elleni bűncselekményeket, mint forradalmi – Szamuely féle – megoldást, s ha alkalmuk lenne rá, gyakorolnák is.

Ezért javaslom, hogy még nagyobb figyelemmel kövessük a Lenin-fiúk minden megmozdulását és a legkisebb jogellenességet is jelezzük. Mert a veszély nem csak Bayer Zsoltra érvényes, hanem minden józanul gondolkodó, Gender-mentes keresztény magyarra. Még akkor is így van, ha a röszkei plébános a minap magyarul köszöntötte a magyarul nem beszélő, a pogányok beengedését követelő Soros-turistákat… Kapisztrán Szent János bizonyára nem tette volna… mert Ő tudta, hogy a pogányok a papot fejezik le legelőször…

Stoffán György