2015. február 1., vasárnap

Hülyeferi évértékelése

Tüntetés-tüntetés hátán, zavart keltő, ostoba magyarázatok, vádaskodás és kétmillió embert érintő, vastagon becsületsértő kijelentések… ez jellemzi azt a degenerált és aljas magatartást, amelyet egy embernek már-már alig nevezhető milliárdos - az ő marxi szóhasználatuk szerint kizsákmányoló - sejthalmaz megenged magának. 

Első nekifutásra kikérem magamnak azt az ocsmány és primitív stílust, amellyel a magyarságot, a demokráciát és a jövőt szolgáló nemzetrészt illeti. Engem is – többek között.
Világos és érthető az a politikai érdek, amelyet jellemtelenül és sokakat megtévesztve kiszolgál, mint „politikus”. Világos, hiszen a magyarság ellen, a hit ellen, a szabad magyar nemzet és annak céljai ellen harcol évek óta, s akik mögötte állnak irányítják, nem barátai a magyar nemzetnek, hanem véres ellenségei. Abból a fajtából valók, akik ötven évig gyilkolták, alázták, árulták el Magyarországot, szintén idegen érdekek szolgálatában. Csak akkor Szovjetuniónak hívták ezt a hatalmat… amit másnak. Leírni, kimondani is bűn, hiszen miközben partnereinknek, szövetségesünknek mondják magukat, ádáz ellenségként viseltetnek az egész magyar néppel szemben. Határon innen és határon túl, túllépve minden határt. Kell-e tűrnie a magyar nemzetnek ezt a magatartást, mint politikai irányvonalat, s el kell-e viselnie a nemzetet szolgálni akaró, építeni szándékozó társadalomnak, hogy egy bukott és feltehetően elmebeteg bohóc nyilvánosan és szemen szedett hazugságokkal alázza a magyar miniszterelnököt, a kormányzó pártokat, és ezzel azokat a magyar állampolgárokat, akik a demokrácia követelményeinek megfelelően szavazatukkal leváltották a ma nagy hangon bíráló baloldalt, s annak ordenáré vezetőjét. Nem kell tűrni. Mert tűrhetetlen a hangnem, tűrhetetlen a nyílt, leplezetlen hazaárulás, tűrhetetlen a kézzelfogható idegen érdekek szolgálata. 
Mit is akar ez az ostoba hazaáruló? Hatalmat akar, még több pénzt akar, s átadni akarja Magyarországot annak a pénzügyi söpredéknek, amellyel korábban jókat üzletelhetett. Érdekli is őt a sok vörös sálas vén kripli, akik a 3,60-as kenyér és a 2,80-as lecsókolbász kádári bűvöletében élnek, s akik járókeretükkel osonnak a nagy előadó beszédeit meghallgatni, majd a tőle hallott igét terjesztik az SZTK-ban, a pártklubokban, a villamoson, a boltban és mindenütt, ahol hasonlóan kívánják vissza a kétforintos mozijegyet, mert az hiszik, attól ők is fiatalok maradnak. A régi spiclik, munkásőrözvegyek, az egykori élmunkások és ÁVH-s verőlegény-roncsok követik a milliárdost, aki nem – mint ők – csak egy pohár tejfölt vásárol a boltban. E vén csőcseléknek viszont csak arra futja, pontosan annak a nagyvezérnek a bűnei miatt, akit ma tapsolnak, és akinek a hazudozásait készpénznek veszik.
Felszisszenhet a Nyájas Olvasó e faragatlan stíluson, hisz joga van hozzá. Ám, volt alkalmam sokakkal együtt felszisszenni e betegagyú és erkölcsi normák nélküli politikus évértékelése alatt. Hiszen voltunk mi fasiszták, diktatúra szekértolók (hiszen a „diktátorra” szavaztunk), társ tettesek a lopásban (hiszen erre is mi szavaztunk), a demokrácia megszüntetői… s minden voltunk, ami a csövön kifért, csak rendes emberek, emberek nem.  Rasszista és antiszemita is a Fidesz, s a Fidesz-szavazó... azonban meg kellene kérdezni Zoltai Gusztávot, hogy mint tanácsadót, hányszor fenyegették meg a Kancellárián Dunába lövetéssel... s a zsidó rendezvényeket hányszor zavarták meg Fideszesek az elmúlt 25 évben. 
De nem kéne eme gátlástalan ámokfutó irányítóinak is elgondolkodnia azon, hogy érdemes-e tartani ezt a csürhét és annak vezetőjét? Mi lehet a cél? Mi lehet az, ami hajtja hazánk és népünk ellen azt az idegen hatalmat, amelynek parancsait végrehajtja és hajtatja az alacsony IQ-jú követőkkel a pártelnök? Tudjuk, de nem mondjuk...
Aki engem fasisztáz az hülye. Tehát Hülyeferi évértékelése nem volt más, mint egy köztörvényes bűncselekmény, amely hivatalból is üldözendő volna, ha ezt nem tiltanák azok, akik mögötte állnak, akiket szolgál és kiszolgál, akik sajnos, ha egyre kevésbé is, de még nyomást tudnak gyakorolni a nemzeti kormányra.
Lebecsülni azonban hülyeségével együtt sem szabad ezt a emberszabásút. Mert olyasmi ő is, mint az, ami ma a Déli-pályaudvarral történik. Évekkel ezelőtt Demszky csürhéje bejelentette, hogy a Déli-pályaudvart megszüntetik, és Kelenföld lesz a központi pályaudvar. Aztán valami miatt leállt a dolog, mígnem a napokban elkezdett „véletlenül” a sok esőtől csúszni a támfal, illetve az alagút bevezető szakaszának az oldala, ami mint tudjuk, igen régen és igen stabilan állta az időjárás viszontagságait. Csakhogy. Valakik a Déli helyén építkezni akarnak. Ezért ama most omladozó töltést évekkel ezelőtt „megerősítették” oly módon, mint az óvodások. Meglazítva a domb oldalát, karókat vertek a földbe lépcsőzetesen, s valami kosárfonó fűzfavesszőkkel fonták össze azokat, hogy „megtartsák” a domboldalt. (Másutt – például ott, ahol nem akar egyetlen befektető sem szórakoztatócentrumot, üzletházakat és egyebeket építeni - betonoszlopok leverésével, kő és háló kombinációval, nagyon pontos mérnöki számításokkal végzik az oldalfal erősítést! És mindezt időben teszik!) A „szakszerű” támfalerősítés most meghozta az előre kiszámított eredményt. A fakarók tövében befolyt a víz a domb alá… Omlik az alagút előtti domboldal, a Délit le kellett zárni, s egyszer csak elkezdődik az építkezés, és a MÁV bejelenti, hogy drágább lett volna megoldani a dolgot, mint lezárni a pályaudvart egyszer s mindenkorra.
Nos, Hülyeferi is efféle támfallazító eszköze azoknak az idegeneknek, akik Magyarországot akarják, akik a káoszt és a nemzet kiszolgáltatottságát igyekeznek e sötét gondolkodású politikus által megteremteni a nemzeti célok a magyar nemzet megmaradása helyett. Sajnos a társadalom egy része ab ovo primitív, így azokra lehet támaszkodni, azokat lehet - genetikai irigységüket kihasználva - lázítani. Azoknak bármit be lehet mesélni, hiszen nincs szellemi kapacitásuk és igényük a tények ismeretére. Nekik elég ha Hülyeferi rekedten ordít és szitkozódik, vádol és trágárkodik. Mert ennek a társadalmi rétegnek ez való, ezt igényli. Csak ezt! Lehet egyetemet végzett szociológus vagy humorista, netán kvízmester… is. Ezeket az embereket egy angol klub közelébe sem engednék, mégis azt gondolják, hogy ők tudják mi a demokrácia, hiszen nekik csak az igaz és valós, amit ők gondolnak. Minden más fasiszta, diktatórikus és elítélendő, demokráciaellenes. Azt gondolják ezek a szellemi és erkölcsi roncsok, hogy majd ők visszaállítanak valamit, amit demokráciának tartanak… s ami nem más, mint a sötét bolsevizmus és az értékromboló erkölcstelen liberalizmus kétes kevercse.  Nem veszik észre, hogy a demokrácia működik, s amit ők tesznek, az anarchiába vezet. Épp ezért javaslom az igazságügyi tisztségviselőknek, hogy Hülyeferi évértékelőjében elhangzottakat a Btk. szerint értékelni szíveskedjenek. Mert ez a szakmájuk, hivatásuk, kötelességük. Ugyanis undort kelt, és gyűlöletet szít az, amit ma az ellenzéknek nevezett potenciális hazaárulók művelnek. Épp ezért jobb ma a jogi eljárás, mint holnap másféle kiútkeresés, amit már nem talárban fog elvégezni a nemzet. Ha pedig ez utóbbi bekövetkeznék, akkor az a mai joggyakorlat és joggyakorlók bűne lesz – többek között. S ezt nem kéne megvárni!  Mert a 2015-ös Hülyeferi-féle évértékelés után, egy egyszerű szembeköpés  már aligha volna elegendő a hamisan vádolt és becsületében és jó hírében súlyosan megsértett magyar nemzetnek …


Stoffán György