2019. február 8., péntek

Stoffán György: Nyílt levél Karácsony Gergelynek

„A zsidólistázás, nem nácizmus”

Vártam néhány napot, mert azt gondoltam, hogy lesz olyan hivatalos zsidó szervezet, amely felemeli a hangját egy nyíltan fasiszta kijelentés miatt.  Nem volt. Így hát én, katolikus keresztény létemre, kell, hogy szóljak hozzád néhány keresetlen szót. Igen, tegezlek, mert egy taknyos, tudatlan senki vagy, aki a hatalomért bármit elkövetsz… Milyen jogon mondok én neked effélét? Részben az öregebb jogán, másrészt a magyar keresztény ember jogán, harmadrészt pedig azon a jogon, hogy mi nem így, és nem ebben az aljas szellemben nevelkedtünk, amelyben te ma leledzel.  

Nos, kezdem az elején. A rendszerváltáskor kereszténykurzust hangoztatott a liberális ellenzéknek nevezett, már akkor is fizetett társulat, és mindent elkövetett a keresztény érték fundamentumán álló Magyarország felépítése ellen, mert a kereszténységben magát az ördögöt, a fasizmust vélte politikai okfejtéseiben felismerni és felismertetni ostoba követőivel – parancsra. Majd a „ki a magyar” kérdést szegezte a rendszerváltóknak szintén egyfajta gyűlöletkeltési szándékkal, mert azt akarta elhitetni a nem keresztény társadalmi réteggel, hogy ők a rendszerváltás következtében veszélyes helyzetbe kerülnek, hiszen a magyar keresztény ab ovo utálja a zsidókat. Így, odajutott mára ez az ország, e két aljaskodó méregkeveréssel, ahol ma van, ahol ma vagy. Mert ma már a józan, keresztény, magyar gondolkodásmód esztelen gyűlölése számotokra mindent megenged, minden aljassággal szemben elnéző és nincs már emberi érték, erkölcs és józanság a ti esztelen, ámokfutó táborotokban. 

Ti, a mai ellenzék, ma már zsidóként és nem zsidóként önmagatokat is gyűlölitek és olyan kijelentésekre vetemedtek, amelyek akár büntetendőek is lehetnének, ha egy normális országban, egy normális földrészen élnénk. Miattatok azonban nem ilyenen élünk. Mégis elmondom neked, hogy mit is mondtál valójában és miért vagy megvetendő, szánalmas és veszélyes e társadalomban, a társadalomra. Teszem ezt azért, hogy az alvó, épp nem odafigyelő hitközségi urak is felébredjenek, s ne csak az én feladatom legyen a magyarországi zsidóságot megvédeni a te gyűlölködő, a magyarországi – békét óhajtó és biztonságot remélő – zsidóságot és ezzel az egész országot fenyegető álpolitikus fajtádtól.

Mert a listázás bizony náci módszer, Karácsony Gergely!

A listázás olyannyira az, hogy Édesanyám épp a listák megsemmisítésével védte meg zsidó cserkészlány barátnőit, amikor a Cserkészlány Szövetség Bakáts téri irodájában a vaskályhába gyúrta be a zsidó cserkészlányok kartonjait… azaz a listát, hogy a nyilas csürhe ne találjon olyan kimutatást, hogy a szövetségben hány zsidó fiatal lány van… Mert a lista bizony mindenkor lista volt, és arra szolgált, hogy nyilvántartson valakiket. Lista volt a nyilasok kezében, s a listák alapján ezreket tereltek állatként az utcákon, vagonokba, a listák alapján vágták falhoz a csecsemőket az Istenhegyi úton és a Maros utcában… s lista alapján vitték el azokat, akiknek a származása kérdéses volt. De volt egy másik lista is Karácsony Gergely, amely alapján Anyám, tizenhét évesen keresztleveleket gépelt éjjelente a városmajori plébánia irodájában, életét kockáztatva… Mert tudta, hogy az a lista számít… sokaknak életet jelent.

Ám, a történelem – a közelmúlt történelme – nem csak zsidó listákat ismer. A kommunista listák is épp olyan veszélyesek voltak, mint a nyilasok és a Gestapo listái. Lista volt a politikailag megbízhatatlanokról, akik az Andrássy út 60-ban landoltak, vagy Recsken töltötték szabadnak nem éppen nevezhető idejüket az ÁVH jóvoltából, de listák alapján diákokat, papokat és szerzeteseket öltek halomra a ti hozzád hasonló buta, és hataloméhes szellemi elődeitek.   

Ne akarj tehát listázni Karácsony Gergely, mert a lista nagyon veszélyes, nagyon diktatórikus és nagyon náci módszer… és persze kommunista is.

Inkább kérj szépen bocsánatot a túlélőktől, zsidóktól és nem zsidóktól, majd vedd a kalapodat és tűnj el a magyar politika palettájáról. Mert a te szerencsétlen, tudatlan és hataloméhes ostoba voltod potenciális életveszély, ami emberek ezreinek pusztulását idézheti elő ismét, amint ezt a történelem már többször bebizonyította.

Bár… nem is tudom, Hír tv-s kijelentésed után bárki igényt tart-e bocsánatkérésre egy olyan embertől, mint te. Nem hiszem…