2019. február 11., hétfő

Gyurcsány Ferenc dicsérete


Nem is értem ezt a magyar népet… Úgy tapsolnak Orbánnak, mint akik nem normálisak. Pedig… ez a mi hülyeferibácsink… ő igazai európai. Aki demokratikus Magyarországot akar, ahol nem éneklik két fröccs után a Székely Himnuszt, hanem a felvörösökproletárokat, nem ünneplik a magyarok a sport-győzelmeit, ahol nem büszkék a magyarok a magyarságukra… és ahol az utcákon magyar vér folyhatna reggel, délben és este. Az utcai tüntetésekkel meg elriaszthatná a nép a külföldieket, letörhetné az idegenforgalmat, autók éghetnének, és embereket verhetne – nagyonbangónéni szerint – akaszthatna minden hazafi, mert hiszen hülyeferibácsi megmondta: „az utcai erőszak a magyar hazafi kötelessége”.

El is képzelem: – a hatalmas tömeg, mind a százan remegő kézzel próbálgatná a gyufát és ott őrjöngene előrehaladott demenciájában a spanyol rendszámú hídlezáró BMW mellett, hogy nem gyullad, mert gyufa ahhoz kevés, benzinre meg nem jut már a nyugdíjból, és ők nem kapnak sem benzinjegyet, sem névnélküli bankkártyát, sem üveget a Molotov-koktél elkészítéséhez.
A fiatalok is aktivizálhatnák magukat, hiszen rabszolga módjára járnak iskolába, ahol még tanulni is lehetne valamit, hiszen ez az Zorbán az oktatást is rabszolgásítja… Még külföldre is kiküldi őket, nyelvet tanulni állami pénzen… Minő aljasság! Pedig a hülyeferibácsi nem így gondolta, amikor azt mondta, hogy „el lehet menni, itt lehet minket hagyni”. Mert a hülyeferibácsi végleg el akarta küldeni a magyar népet ebből az országból, hogy más, sokkal színesebb lakosság legyen végre a Kárpát-medencében, nem ez a beképzelt, békét és jólétet akaró orbánista birka, és teljesítményére, hazájára, történelmére és hagyományaira büszke keresztény banda.

Furcsa ez a magyar nép. Orbánt akarja, aki úgy lop, hogy közben soha nem látott módon fejlődik az ország, van családpolitika, nemzetpolitika, a nemzeti vagyon sokasodik, és még a hülye még beruházásokból sem lop el 167 milliárdot, és nem viszi offshore cégekbe a nép pénzét, mint az az áldott jó hülyeferibácsi és bandája tette. És ez a gyerektámogatás??? Hát így soha nem fogy el a magyar, ebből a „kurvaországból” ha nem hülyeferibácsira hallgatunk. A Zorbán pénzt ad a házasság megkezdéséhez, de nem ám az igazihoz, az egyneműéhez, és a gyermekek után… egyszer csak vissza sem kell adni a hitelt… rémes Európa ellenesség! A nemzeti vagyont is gyarapítja ez a nagyravágyó Miniszterelnök, akinek a magyar nemzet az első, nem az internacionalizmus, a nemzetköziség, a „múlt végleg elsöprésének” gyönyörűsége, a nemzetek nélküli színes Európa, ahol magyar és keresztény hullahegyek gyönyörködtetnék az évszázadok óta erre várókat, ahol magyar fiatalok százai halnának meg az utcai forrongásban – ha hülyeferibácsin, a „hazafin” múlna.

A nép persze azért ott van az utcákon… járókerettel, iskolatáskával, csecsemővel a karján, bedrogozva, részegen. És hogy legyenek legalább százan, hát külföldi eftásakat is hoznak. Ezek segítenek lezárni egy-egy hidat, és némi akcentussal üvöltözik a hülyeferibácsibácsi csapata által kiadott jelszavakat, de nagy odaadással tanulják is a trágár szavakat, hiszen az üres közintézmények előtt, vasárnap este, a lakosság örömére ordibálnak és hallgatják az önjelölt politikusok világrengető proli-megszólalásait, amelyeket eredetileg 1919-ben írtak, csak a szöveg most került elő… Hiába… a hülyeferibácsi tudja mit csinál, mert ismeri a nagy kommunista elődök munkásságát, a nagyonbangónéni meg még idézni is tud tőlük.

A Fidesz-KDNP szavazók és a nemzet túlnyomó többsége hálás is lehet hülyeferibácsinak, hiszen a kétharmadokat folyamatosan elősegítő választási eredmény nem is a Fidesz-KDNP-nek, hanem ennek a zseniális, gyilkos elődök családjába nősült, zsidótól rekvirált villában élő, diploma nélküli, diplomás, kissé furcsa tekintetű, néha labilis járású és dadogó milliárdosnak köszönhető. Ha nem lennének ezek az utcai tüntetések, a parlamenti törvénytelen rendzavarás, a hangos és értelmetlen ordítozások, a gyilkosságokra felszólító utcai skandálások, és a zsidók listázásával mélyen egyetértő politikusok folyamatos magyar-, zsidó-, és keresztényellenes gyűlöletkeltése, akkor sehol nem lenne a Fidesz. Mert, akkor lenne egy kormánypárt és egy kulturált ellenzék, s mindkettő a nemzet, a magyarság, a magyar érdekek szolgálatában állna úgy itthon, mind a ránk erőltetett – és már eddig is sok ártó – EU-ban egyaránt. Ám, ilyen – hülyeferibácsinak hála – nincs, mert a mi kiváló ellenzékünk olyan, mint egy vidéki kultúrház kabarétársulata… Igaz, jókat is röhögünk rajtuk.   

H. Feri fogadalmat tehetett valahol valakinek, hogy nem hagyja a balliberális pártokat kormányra kerülni. És hülyeferibácsi tartja is a szavát, mert a nemzeti oldal bátran tervezhet akár 2050-ig is ezzel az ellenzékkel, amelynek magja lassan kivonul a küzdelmes életből, lejárt biológiai óráját tekintve. A potenciális áldozatként utcára hívott gyerekek pedig előbb-utóbb rájönnek, hogy mindenki hülyeferibácsinak születik… de ők inkább továbbtanulnak. Az antifasiszták és a külföldi segítők pedig megunják, hogy Magyarországon valami másféle ostoba többség lakik, mint Párizsban vagy Szerbiában… és hazamennek, mert nem lehet lángba borítani Budapestet.

A milliárdos hülyeferibácsi minden bizonnyal büszke magára. És joggal lehet büszke. Mert ilyen mesteri módon sehol nem lehetett Európában lejáratni és megsemmisíteni a liberális, szocialista, náci összefogásban megellett ellenzéket, mint Magyarországon. És ez az ő, és a többi ellenzéki vezető világraszóló sikere. Igen a többié is, hiszen, aki ezért színiiskolába, dublőrképzőbe vagy artista és bohóc tanfolyamra járt, az saját idejéből vett el… de ismerjük el: hülyeferibácsi, a nagy rendező, Oscart érdemelne, mert nem csak szórakoztat, de szellemi és ideológiai téren is felismertette és kamatoztatta tehetségét. Jobb, mint egy egyetemi tanár, ugyanis egy-egy kígyózó beszéde után ezrek távolodnak el a liberális gyűlölködés és a szocialista „akaszthatnék” elvétől.

Javaslom a Fidesznek, hogy tüntesse ki „tiszteletbeli Fideszes” jelvénnyel vagy adjon egy diplomát az elveszett helyett a tiszteletbeli Fideszességről, a mi hülyeferibácsinak és társainak, mert nélkülük – az ajtónakszaladóági, a büdöszoknigyárosákos, a nácizmusnembűnkarigeri, a földönfetrengővarnyúbácsi, nélkül bizony mi nem építhetnénk eredményekben gazdag országot. És ez bizony jutalmat, elismerést kíván… amit előbb-utóbb kamatostul meg is kapnak… ha így folytatják.


Stoffán György