2018. december 23., vasárnap

Feltételezett gyilkos a tüntetők között… avagy a bűnözők jogállása

Profile picture for user Stoffán György


Az ellenzéki képviselők szereptévesztésben vannak, amit megpróbálnak legálisnak beállítani az alul-művelt és ostoba csürhe, és a megvezetett fiatalok előtt. A békésnek nevezett trágár, kocsmai hangulatú, magyar-és keresztényellenes tüntetés, a váci püspök, lelkesítő és hazug üdvözletével megerősítve súlyos problémákat okozhat a magyar társadalomban. A szerep-tévesztett képviselők pedig, visszaélve a saját maguk által hazudott és vindikált jogaikkal aljasul és az ország biztonságát veszélyeztetve bűncselekmény sorozatot követnek el… olykor részegen, és nagy hanggal.
 Mit is tartalmaz e senkiházi, hazudozók jogállásáról szóló törvény?
 „Beléphet az Információs Hivatal objektumaiba igazolványa felmutatása és ellenőrzése után, a látogatás céljának megjelölésével, a hivatal működési rendjére vonatkozó szabályok megtartásával munkanapokon, a munkaidő kezdetétől végéig terjedő időszakban. (1/1996. (VI. 19.) TNM rendelet a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok létesítményeibe történő belépés rendjéről)
 Tehát, nem azt írja e törvény vonatkozó része, hogy Beer Miklós engedélyével betörhetnek bárhová és megzavarhatják az intézmények működését, hanem azt, hogy MUNKAIDŐBEN mehetnek be, látogatásuk céljának megjelölésével. Nem éjjel és főleg nem a székház felgyújtását emlegetve, azzal fenyegetőzve. A proli mentalitás anyatejjel való elsajátítása ezeknél a bűnözőknél, akik a parlamenti munkát is megakadályozták, nem mentség a törvények alól. Sőt a törvény nem tudása sem mentesít a bűncselekmény ódiumai alól. Az pedig egyáltalán nem tolerálható, ha a képviselők visszaélése a „tömeget” államellenes és a közrendet megzavaró cselekményekre buzdítja, és ebben egy olyan bűnöző is részt vesz, aki 2006-ban lövetett a valóban békés tömegre, és ennek következményeként emberek halálát okozta… tehát feltételezhetően gyilkos.
 Nyilvánvaló hazugságokkal és külföldi, fizetett bűnözőkkel a magyar állam ellen szövetkezni HAZAÁRULÁS, amelyet szintén szankcionálni rendel az Alkotmány és a Btk. Így, tehát a harmadik adventi vasárnap tüntetése és a Tv székházba való betörés egy jogállamban ügyészi, majd bírósági eljárást kell, hogy maga után vonjon. Kíváncsian várom a fejleményeket…
 E tüntetések után pedig, amelyeken a „demokráciát”, majd a „gyújtsuk fel a betlehemet” skandálók békésen vonulgattak a főváros utcáin, majd nyolc lázító parlamenti képviselő betört a Tv-székházba… stb.. senki, de még a kormány se emlegesse nekem a nem létező és mindre ráhúzható ostobaságot, a demokrácia szót. Ezek után már nem érv és nem indok ez a fogalom semmire! Tessék szíves lenni leporolni az Alkotmányt és a Btk.-t, s aszerint rendet teremteni Magyarországon, hogy nyugodt és békés Karácsonyt ülhessünk egy hét múlva. És se nekünk, csonka-országiaknak, se Külső-Magyarország magyarjainak és székelyeinek, ne kelljen harcra készen állniuk egy esetleges ellenzéki és hazaáruló támadás visszaverésére… mert az nem hiányzik senkinek… Talán ezzel még a váci püspök is egyetért… ha nem is tetszenék neki…
 Stoffán György