2016. július 12., kedd

Rügyező lámpavasak



 „Az EU területén lévő migránsok családegyesítésére, közös menekültügyi rendszer felállítására, a migránsok gyors befogadására, a kényszerbetelepítésre és a bevándorlókból nem kérő tagállamok durva pénzügyi szankcionálására is igennel szavaztak a magyar baloldali pártok EP-képviselői az Európai Parlament múlt heti strasbourgi ülésén. Az MSZP, a DK és a PM politikusai, Jávor Benedek, Molnár Csaba, Niedermüller Péter, Szanyi Tibor és Ujhelyi István mások mellett azt is megszavazta, hogy az unió minél gyorsabban integrálja és juttassa munkához a migránsokat.” (Pesti Srácok. hu)

Ha a nemzethez lehetne sorolni azokat a férgeket, amelyek a magyar emberek pénzén baloldaliként lopják a napot az Unió Parlamentjében, akkor azt mondhatnók, hogy a nemzet alja ez a söpredék. Ám, ezt a féregnek sem nevezhető bandát nem sorolhatjuk a nemzethez. Semmi közük a magyarsághoz, semmi közük a magyar emberekhez, a magyar történelemhez is csak annyi, hogy minden történelmi időben ők voltak az árulók. Szerencsésebb időszakokban ezt a söpredéket felakasztották, máskor ők lettek a vezetők… ma mindenütt ott vannak, s nincs törvény – illetve van, csak nem alkalmazzák őket –, amely megfelelő választ adhatna a világ söpredékének és szégyenének a cselekedeteire. Mert a magyarországi baloldalnak nevezett fizetett csőcselék bizony a világ legaljasabb hazaáruló férge, amelyet mihamarabb rendre kell utasítani, tanítani.

Mert mit is feltételez ez a magatartás?  

Az Európai Unióhoz, a migránsáradathoz, és ez által a mindenekfölött álló világkormányhoz vezető, rendszerváltásnak nevezett aljas hazudozásnak, rengeteg bűne van. Az egyik, hogy elmaradt a számonkérés, a bírósági ítéletek alapján történő akasztások sora. Ugyanis ebből eredően sem rendszerváltás nem volt, sem a mai politika nem lehet az, amivel a magyar nemzet nagyobbik – józan – része egyetért, amire szavazott.

Az, amit egy gyilkos diktatúra aljas és hazaáruló szellemi és erkölcs(telenség)i örökösei művelnek, – hazaárulás, amelyért nem csak a múltban, de ma is kötél járna. Járna, ha előrelátó módon el nem törlik a halálbüntetést azok, akiknek e határozat után nem sokkal lógniuk kellett volna… – ha forradalom által váltottunk volna rendszert, nem a világhatalom parancsa szerint, Bush és Gorbacsov megállapodása alapján. Ám, mert nem rendszerváltás, hanem egy újrafelosztás volt mindössze, a bűnösök nem lakolhattak a gyilkosságsorozatokért, az emberiség ellen elkövetett bűnökért, a guruló dollárokért, az ország többszöri kifosztásáért, a 40 évig tartó folyamatos hazaárulásért és a máig ható értékrombolásért. A rendszerváltás olyan aljas dolog volt, hogy még magát a kommunista eszmét sem tiltotta be, csak ócska bohóc-trükként a vörös csillag viselését együtt a Hackenkreutz-cal, és a sarló-kalapáccsal, amit Európában amúgy is nehéz betiltani, hiszen a migránsváró hülye osztrákok az országalma és jogar helyett sarlót és kalapácsot tettek a Habsburg-sas karmai közé. Persze, a törvény semmit nem garantál, mint azt láthatjuk az utóbbi évtizedek bírósági gyakorlatából, a közéletből, a társadalom erkölcsi romlásából. Hiszen, azóta már lehet a vörös csillaggal tüntetni, s a zsidók sem szisszennek akkorát, ha meglátnak egy-egy horogkeresztet valamelyik Friedhof-juk síremlékén vagy a zsinagóga falán… hiszen az egész temetőre vagy a lepusztult zsinagóga teljes felújításra lehet egy-egy ilyen festés után pénzt kapni… Nü, hát akkor meg miért kellene zokon venni az esetleg olykor saját festésű tiltott jelképet? Tehát ma Európában ismét mindent lehet. Nincs törvény, nincs rend, nincs erkölcsi norma, nincs krisztusi tanítás… semmi nincs, mert Európa vezetői követik a gyilkos kommunista és liberális eszméket, abban élnek és azt próbálják 500 millió polgárra kényszeríteni, ami nem megy. Ha pedig nem lehet belekényszeríteni ebbe az elmebeteg és lélektelen Isten nélküli létbe, akkor belehajszolnak egy új, minden eddiginél szörnyűbb világháborúba, migránsostul, mindenestül. Kipusztítva az európai keresztény kultúrát, és azokat a fekete és muszlim milliókat, akik írni olvasni nem tudnak, semmihez nem értenek, de Európába irányították őket, hogy velünk együtt – e konfliktusra hivatkozva – kiirthassanak mindnyájunkat.

A forgatókönyv megvan, ám a kivitelezéshez kellenek bizonyos cirkuszi eszközök, mint például a brüsszeli szavazások, amelyek során egyetlen állam képviselői sem viselkedtek ilyen alja módon, mint a magyarországi, ki tudja milyen nemzetiségű magukat baloldalinak mondó patkányok. Ismét lekezelő és szánakozó mosoly ült ki a liberális, zsidó, cionista európai politikusok arcára, mert ezért fizetik ezt a mocskos, bűnözőkkel teli  magyarországi baloldali csürhét, az demokratikusan választott Orbán-kormány ellen. Két és félmillió magyarral szembeállítanak pár tízezer, többnyire tanulatlan, elégedetlen és irigy, minden baloldali hazugságra ugró állampolgárt, kommunista múltú pedagógust, horribilis béremelést kapott, de baloldali egészségügyi dolgozót, a magyar vagy keresztény békejobbot csak „szaros kéznek” tituláló zsidót.
„Én részemről pacifista vagyok, és még a másik fél szaros kezébe is belenyúlnék a béke érdekében, de realista is és ezért tudom, hogy reménytelen vállalkozás.(…) - Efraim Staub hozzászólása a „Világégés – prolongálva” címmel, a PolgárPortálon megjelent cikkem alatt)

Ahol nem tetszik a kormány, a nemzetállami szellemiség, berendezkedés, a keresztény értékek nyílt megvallása például az Alkotmányban, ott a világhatalom lép. Ott tüntetésekkel, hazug rágalmakkal, a kormány ellen fellázított primitívekkel harcolnak a józanész és a nemzeti akarat ellen, s ebben a harcban kiváló partner a magyar nyelvet jól beszélő, primitív proli vagy jól megfizetett és értelmes baloldali hazaáruló. Ocsmány dolog az is, hogy a teljesen egyértelműen zsidó indíttatású magyarellenesség okán/miatt, egyetlen rabbi, hitközségi vezető vagy más zsidó közéleti személyiség nem kért bocsánatot, nem határolódott. Pedig a béke érdekében elvárható lenne az efféle magatartás is.

A baloldal tehát a legaljasabb módon Magyarország és a magyar nemzet ellen szavazott az uniós parlamentben. Vérlázító cselekedet, amelyet még azok is elítélnek, akiknek kedvezett ez a hazaáruló viselkedés. Hiszen az árulókat mindenki gyűlöli, mert az áruló bárkit, bármikor elárul, csak jól megfizessék.
Hogy ezek után lesz-e, aki Gyurcsány és a többi baloldali hazaárulóra adja voksát 2018-ban, vagy ezeknek a hazátlan gazembereknek a szavára hagyja a migránsokat ránk szabadítani azzal, hogy nem megy el szavazni a kötelező betelepítés ellen, ki tudja…  

Egyet viszont mindenkinek tudnia kell: – Ez az árulás nem maradhat megtorlás nélkül. S bár polgárháborút is csak ez a mocskos söpredék akarna, hogy az idegenekkel tétethessenek rendet Magyarországon. De nem lesz polgárháború. Kivárunk! Ha Isten velünk kicsoda ellenünk? Majd eljön végre az a világ is, amikor a baloldallal leszámolhatunk. Mert vagy velünk együtt velük is leszámolnak a világhatalom által ránk zúdított gyilkosok, vagy mi zavarhatjuk el ezeket az aljas hazaáruló férgeket, akik miatt nem a magyaroktól undorodik a világ, hanem a magyarországi baloldaltól. Csak a törvényeket kellene betartani Magyarországon… és rend lenne… de ehelyett, bár nem kellene, a lámpavasak rügyeznek… immár egész Európában.

Stoffán György