2015. február 17., kedd

Viktor vs. Sátánisták

A mai ellenzék boldogan nyalná fényesre Leonyid Brezsnyev elvtárs ülepét, ha még abban a korban élnénk. Őexcellenciája Vlagyimir Putyin ellen azonban hisztiznek, mert az orosz elnök ma egészen más Oroszországból érkezik, mint amit ez az ócska söpredék kiszolgált és elképzelt magának annak idején. Ma máshonnan fizetik őket, így másnak az ülepét nyalják fényesre szakmányban. Egyszerű primitív „prolilogika”. Aki fizet, annak húzzák… mint a kocsmában.

Ám, ez az elmebeteg hazaáruló csürhe nem is tudja elképzelni, mi lehetne abból, ha a magyar diplomácia, és maga a magyar miniszterelnök az ő alacsony szintjükön politizálna, s Oroszország ellen szállna hadba. A magyar történelem bizonyítja, hogy eddig bárhova álltunk, minden alkalommal a vesztes oldalán találtuk magunkat. Ma, végre olyan külpolitikánk van, amely a nemzetközi politikai élethez képest sem veszélyezteti a nemzeti függetlenséget, Magyarország szuverenitását. Végre van egy magyar politikus, Isten tudja hány évtizede először, aki ki meri mondani mi Magyarország és a Kárpát-medencei magyar nemzet érdeke. És tesz is azért, a legviharosabb, háborút sejtető időkben is. Azaz, most!

Mert a világban – bár ugyanazok generálják -, számos háborús góc alakult ki, s van egy, amelyet szabadjára engedett a „valamilyen, meg nem nevezhető hatalom”, de megállítani senki nem akarja és már nem is tudja. Ennek a veszélynek minden európai ember áldozatává válhat, hiszen az "előretolt helyőrség" ellepte Európát. A mai ellenzék mégis eme helyőrség még több tagját befogadná, mert ostoba aggyal nem értik meg, hogy ezek nem menekültek, hanem hadosztályok, amelyek pusztítani és ölni érkeznek, s amelyek mielőtt ölnek és pusztítanak, horribilis összegekbe kerülnek minden általuk megcélzott ország halálra ítélt adófizetőjének. A bevándorlás ügyével is támad ez a hazaáruló csürhe, s ha épp az ISIS –től kapná a pénzt a hazaárulásért, akár a lefejezést is emberei szabadságjognak hirdetné és tüntetne annak bevezetése érdekében…

Ez a söpredék egyetlen szót sem szól azért, mert a minap is 21 kopt keresztényt fejezett le az Iszlám Állam nevű sátánista hadsereg. Nem szól, mert ez nincs a fizetett programban. Nincs világméretű tiltakozás, nincs NATO megtorlás, csak egy-egy nyugati és hazai lap említette "szőr mentén" az esetet. És ez felháborító! Emellett olyan gondolatokat és feltételezéseket ébreszt, amelyek bizony – ha igazak -, akkor sokkal sötétebb a világ, mint amilyet ma a médián keresztül érzékelünk.  

Ki kell mondani: elhatalmasodott a keresztényüldözés, s ma már túltesz a második világháború drámai eseményein. Nincsenek ugyan vagonok, nincs deportálás, nincs gázkamra, kápó és más embertelenség… bombák, kések, gránátok vannak, amelyek épp olyan ártatlan áldozatokat szednek, mint annak idején a nyilasok a körúton. Az emberi aljasság és gonoszság égbekiáltó mérteket ölt. A de facto állami szintre emelt sátánizmus tapasztalható Ukrajna és az ISIS hadi cselekményeiben, s abban, hogy akik ezt generálják, pénzelik, az egész világ urai kívánnak lenni… Ma már ott tartunk, hogy a kereszténység központját, a Vatikánt vette célba – egyelőre csak terveiben – a gyilkos, amerikai fegyverarzenállal rendelkező Iszlám Állam nevű sátánista terrorszervezet, amely - meglehetősen szembetűnő módon - csak a keresztények meggyilkolására szólít fel.

Ha tehát összevetjük a világ mai politikai és háborús térképét a mai hazai ellenzék magatartásával és politikai nézeteivel, akkor nem kell sokat meditálnunk. Hamar rájövünk, hogy egytől egyig minden ellenzéki párt és csoport a sátánista káosz pártján áll. Magatartásukkal és nézeteik terjesztésével az ISIS-t támogatja, a gyilkolást, a lefejezést, a gyermekek halomra ölését, az értékek pusztítását. Az esztelen liberális elvek nem szolgálnak mást, mint Európa teljes megsemmisítését, a háborúk haszonlesőinek és generálóinak érdekeit saját hazájukkal és nemzetükkel szemben.
Leegyszerűsítve a gondolatmenetet: Aki ma, Magyarországon a kormány bel-és külpolitikája ellen támad, aki ma a miniszterelnököt mocskolja, és útját akarja állni a diplomáciai tárgyalásoknak, az a világ ellen, a béke ellen áskálódik, a háború érdekében tesz. Aki ma táblákkal hőbörög Budapest utcáin, azaz tüntet, az a keresztényüldözés mellett teszi le a voksát, miközben antiszemitizmust kiállt. 

Ugyanis a mai világpolitika, az európai liberális esztelenség egy öngyilkos irány, amelyben egyetlen európai állam vezetője, Magyarország miniszterelnöke a fék. Az ő gondolatai, az ő politikai nézetei és hazaszeretete, realitásérzéke és racionalizmusa mentheti meg Európát a végső pusztulástól, attól az amerikai és izraeli gyilkos világuralmi bódulattól, amely már eddig is sokkal több áldozatot - ártatlan polgári áldozatot! - követelt, mint az első és a második világháború minden borzalma összesen.
Aki tehát a putyini látogatás ellen hőbörög, eszement elvek és hazugságok alapján, nem más, mint potenciális háborús bűnös! Mert maga a gyilkosság szándéka is büntetendő. Bűn. Mert nem az a kérdés ma, hogy homofób-e a magyar politika, hogy szeretnénk-e, ha a - régi jelzővel élve -"beteges hajlamúak" papást-mamást játszanának anyakönyvvezetői aláírással, hanem az, hogy elpusztul-e a világ vagy sem. Aki pedig ezt az egészen világos és egyszerű kérdést nem érti, az vagy sátánista vagy hülye. 

A magyar közéletben azonban egyik kategória részvétele sem megengedhető és kívánatos.

Stoffán György