2012. november 25., vasárnap

A kereszténygyalázó Európa...


Olvasom a lapokat, bennük a híreket, és minden második cikk valamilyen európai értékrendről, európai értékekről ír. Más újságok arról cikkeznek, hogy az az Európa, amelyet megszoktunk, amelyben éltünk megszűnt, és most egy másik féle Európai életlehetőség van kialakulóban. Orbán Viktor arról beszél, hogy Európa a kereszténység nélkül nem lesz… Summa summarum, fogalmam sincs manapság, hogy hol élek. Míg régen viccből vagy felháborodva fel lehetett tenni a kérdést, hogy: Hol élsz te? Ma ez a kérdés valóssá, és megválaszolatlanná vált.

Mi is van akkor valójában Európában és Európával mostanság? Mi is az, ami meghatározza Európa sorsát és létét? Egészséges-e az a rendszer, az a diktatúra, amelyben az uniós népei – súlyos hazugságok alapján – „benépszavazták” magukat?

Nos! Ha tetszik, ha nem, ma egy olyan Európában élünk, amely minden hagyományos, klasszikus értéket lerázott magáról, Istent megtagadta, az egyházakat üldözi és az erkölcsi tanításokat, a hazaszeretetet, a nemzet iránti elkötelezettséget törvényi erővel írtja. Gazdaságilag is csupán saját csapdájába esett, megvásárolható aljas és embertelen vezetői által, akik a bankoknak és multinacionális vállalatoknak mindent, még a bűncselekményeket is engedi – sőt sok esetben az elkövetést támogatja -, a kisembereket pedig, ha kell, halálba küldi közvetve vagy közvetlenül. Így a nagyvállalat rabolhat, a bank minden erkölcsi és törvényi határt áthághat, és az utolsó fillérig lenullázhatja a nemzeteket. Azaz, lenullázhatta.

Változásra volna szükség, de a változások elmaradnak… illetve annyi lesz csupán a változás, hogy a nemzetek még mélyebbre fognak süllyedni abban az adósságban, amelyet az európai kormányok támogatásával a bankok, amit mint csapdát állítottak fel az európai nemzetekkel szemben. Az ostobaság, a megvásárolhatóság, a kapzsiság, a törvénynélküliség miatt, egész Európa olyan helyzetbe került, amelyből csak egy radikális lépéssel lehetne felülkerekedni. Azzal, hogy Európa egyetlen állama sem fizet egyetlen fillért sem az IMF-nek, s minden állam visszaveszi – ha kell erővel – a saját nemzeti bankját, amely bankok immár sem nem nemzetiek, sem nem bankok...

Magyarországot az előző nyolc évben bűnözők, hazaárulók vezették, s ennek megfelelően alakult ki az a struktúra, amelytől megszabadulni és helyette újat bevezetni rendkívül nehéz. E bűnözői kör ma ismét a hatalomra pályázva előbújt a patkánylyukakból és már ismét tömegeket vonz és mozgat meg a jelenlegi kormány megbuktatására, a 2014-es választás megnyerése érdekében. A tömeg pedig nem látja át a politikai történéseket, csak saját zsebére koncentrál. Nem látja, hogy annak a szennynek az eltakarítása miatt él nehezebben, amely szennyet a kommunista-liberális söpredék hagyott hátra. Míg Európa népei az utcára vonulnak és egységesen igyekeznek fellépni az uniós gazdasági és erkölcs(telenség)i diktatúra ellen, addig a magyarok ostobán és egymás ellen acsarkodva, idegen intézményekhez fordulva saját hazájuk ellen mélyítik saját válságukat. Soha annyi aljas és rosszindulatú cikket, kormányellenes hazudozást és magyarellenes megnyilvánulást nem láttam a magyarországi lapokban, amint most, amióta Bajnai és bűntársai kibújtak a hallgatás barlangjából, mert eddig féltek, hogy bűneik miatt büntetést kapnak. Nem kaptak, mert Magyarországon a hatalmi elit „a kéz kezet mos” elve alapján senkit nem büntet meg. A kerék forog, és előbb utóbb azt venné észre a társadalom, hogy bárki van kormányon, az előző kormány tagjai mindig börtönben vannak. Számonkérés tehát nincs és nem is lesz Magyarországon. Akik pedig ezt radikális pártként követelik, azok összedolgoznak azokkal, akiknek a felelősségre vonását látszólag el akarják érni.

Európa tehát változik – mondják. Pedig Európa nem változott meg és a jóléti társadalmakat is fenn kell tartani, és fenn is lehet tartani. A keresztény értékeket és magát a kereszténységet is fenn lehet tartani… Csak azt a szélhámos és aljas bandát kell elzavarni, amely kiszolgálja és törvényekkel támogatja azt a rabló bankrendszert, amely idejuttatta az európai népeket.

Sokan szívesen írják le, hogy a zsidó világhatalmi érdekek mentén rombolják Európát a világkormány támogatói… de ez nem igaz. Így nem igaz! Pénzügyi lobbiról beszélhetünk, lusta és buta európai parlamenti képviselőkről szintén. S ezek a lusta, buta és jól fizetett szemetek – mert ezek az emberiség szemetje! – minden megszavaznak és elfogadnak, amit a pénzügyi világhatalom követel tőlük. Tehát őket is ki kell söpörni Brüsszelből, és ezt az egész uniót, mint politikailag romboló képződményt fel kell számolni, mert rohad… és a rothadást terjeszti erkölcsileg, gazdaságilag és szellemileg is egyaránt.

Európának keresztény Európának kell maradnia, és minden ezt ellenzőt rendre kell utasítani. Régen könnyebb volt a helyzet, mert hasonló fenyegetettségben volt recept a megoldásra. Ma a népeknek kellene fellépni és megoldani Európa utolsó óráiban a problémát, de a népek szellemi fogyatékossá váltak az anyagi érdekek miatt, s nem értik saját sorsuk végzetes voltát. Hamarosan azonban meglátják, hogy az átkozott kommunista rendszer is emberségesebb és keresztényibb volt, mint a gyilkos, és a szlovák euróról Cirill és Metód képét leparancsoló liberális férgek Európai Uniója. csak kérdés, nem lesz – e késő a megvilágosodás…

Az Európai Uniót tehát minden ellenkező véleménnyel szemben fel kell számolni, mert hazugságokra alapozva, a népeket félrevezetve és a népek megsemmisítésének céljával alakult meg. Olyan hatalom ez, amelyet a maga eszközeivel kell mihamarabb és véglegesen megsemmisíteni! Ha nem, úgy az európai nemzetek megsemmisülnek és hasonló lesz a sorsunk, mint az arab világ népeinek a sorsa… Csak mi, európaiak már nem tudunk hová menekülni…

Stoffán György