2022. február 12., szombat

Orbán Viktor „embertelen diktatúrája”, avagy Dobreva ismét hazudik...


A bolgár nőszemély kijelentette, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök úr csak és kizárólag diktatórikus úton tudja megtartani a hatalmát. És a bolgár nőszemély, a szocialista és liberális európai értékek szerint mondott "igazat". Mert Magyarországon talán soha nem volt efféle diktatúra, mint manapság. Hiszen a  bolgár nőszemély rokonainak kommunista világa szocialista módon volt emberséges. Férje elei is szocialista erkölcsösek, és szocialista módon tiszta kezűek voltak (biciklitolvaj), de a Blikkes rossz nyelvek szerint, állítólag a gyerek is lopott már csokoládét 550 forint értékben, tehát van szocialista erkölcsi alapja a bolgár nőszemélynek arra, hogy ítéletet mondjon három-négymillió magyar választópolgárról, akik a diktátort támogatják, és így persze, magáról a diktátorról is. Igaz, körülbelül annyira igaz minden szava, mint az uniós bérről, európai nyugdíjról mondott szocialista ígéretei. 

Hiszen, a nagypapa idején olyan humanitárius cselekedeteket folytattak, mint az akasztás, a nyomorékká verés, börtön, a padlások lesöprése vagy a nemzetiségek megkínzása anyanyelvük használata miatt, deportálása, később pedig, a II. János Pál elleni merénylet megszervezésében való részvétel. Igen, Hölgyeim és Uraim, Elvtársak, valóban a demokrácia, az emberség, és a szocialista köztársaság szelleme belengte az egész Apró-Dobrev famíliát, így, Dobreva jogosan mond véleményt és ítéletet Orbán Viktor és követői fölött. Férje példás miniszterelnök volt. Igaz, eladta a magyar aranytartalékot és mindent, ami mozdítható volt, a nyugatinál láthatjuk a milliárdokért épített kormánynegyedet, és az autópályákért még évtizedekig fizetünk… nem beszélve azokról az ügyekről, amelyeket  -Isten tudja miért, de - senki nem igyekszik felderíteni. Megvárják az elévülést, mint ez már Dobreva asszonyság, alias Gyurcsányné naccsosasszony hites ura esetében megtörtént...  A szocialista erkölcs és a proletárdiktatúra – mint nem mondok! – proletár szocialista demokrácia! – egyesül Dobreva és az egyetemre is tíz évig járó, zseniális ura személyében, így nem lehet elvitatni tőle/tőlük a  szocialista erkölcsi alapokon nyugvó jogot arra nézvést, hogy ítélkezzenek azok felett, akik nem értenek egyet a magyar "Elena" megváltó gondolataival. 

A diktátor embertelen uralma már az utcán is látható, a személygépkocsik megsokasodásából, amit azért talált ki, hogy elvegye a benzinkutak hasznát. A Budai Várat is azért szépítgeti, hogy a turistáktól beszedje a pénzt a saját zsebére. Ez az embertelen diktátor lehetőséget ad a családoknak arra, hogy építhessenek, hogy a természetet megkárosító kölköket szüljenek, ezzel is terrorban tartva a nőket egy olyan világban, amikor az Egyesült Európában már a férfiak is szülhetnek. Na, persze ezek a galád megnevezések, mint férfi meg nő, anya és apa is csak ennek a gaz diktátornak jutnak az eszébe, az európai értékekkel szemben. És még arra is volt mersze, hogy meghatározza egy illegitim Alaptörvényben, hogy szülő 1. és szülő 2. helyett mindenféle ostoba, ósdi elnevezéseket használjanak a családokban. Ez a diktátor, képes volt a nemzet vagyonát elherdálni és a gyerekes családoknak visszaadni az elmúlt évben befizetett adójukat. Ez pedig, tűrhetetlen. Mi rtöbb! Még a gáz és a villany árát sem hagyja növekedni. Pedig, ez a szocialista demokrácia egyik alapelve - volna… Ám, diktatúra van, ahol a diktátor a plebsz kedvébe jár, hogy hatalmon maradhasson – hirdeti a bolgár nőszemély. Az, hogy nép elégedett és ez összefügghet a választások eredményével, Dobrevának eszébe sem jut. Komplikált lehet a bolgár szellemi és nyelvi értelmezés…  

A szegény DK-s és LMP-s pedagógus-üzletemberek, akik a diktátor teremtette lehetőség alapján nagyobb autót tudtak vásárolni, és felvették az ilyen-olyan családtámogatási összegeket, hiába mennek ki cirkuszolni és hazugságokat ordibálni új autójukkal és a 13. havi nyugdíjat átvevő, idős kommunistákkal tüntetni Orbán diktátor ellen, semmi nem történik. Pedig, hetente rendeznek ellene kormányváltó dzsemborikat is. A diktátor azzal fenyegetőzik, hogy 2030-ig marad. Dobreva attól retteg, hogy elszánt egykori ÁVH-s hívei ezt az időt a biológiai óra ketyegése okán nem élik meg. Diktatúra van Magyarországon! – zengi varjúkárogásra emlékeztető hangján. Olyan, diktatúra van, amit a kommunista-liberális kormányok soha nem lennének képesek bevezetni. Mert az elégedetlenkedőket ők inkább elhallgattatják. Minden eszközzel, régi kommunista hagyomány szerint.

A jólét – Dobreva szerint – nem jár a népnek, csak ígéret szinten. Mert, ha a diktátort támogató nép jól él, akkor kevesebb jut a rabló kommunistáknak – azaz, nekik. És aki ezt nem érti meg, az diktátor. Orbán tehát, az. És a magister equitum is az, aki ráadásul még keresztény is! Ez pedig, az európai értékekkel végképp összeegyeztethetetlen.

Orbán Miniszterelnök úr tehát, diktátor, a magyar nép bűnpártoló és bűnsegéd, míg a zseniális Dobreva, zseniális követőivel együtt a tökéletesség és a tolerancia, valamint az európai értékek és a szocialista demokrácia megtestesítői… 

Vannak még hasonló – finoman szólva –, érdekes gondolkodású politikai niemandok Dobreván kívül is… akik az Alaptörvényt akarják megváltoztatni az 1949-esre, vagy igyekeznek megosztani a határon túli magyarokat, és összeugrasztani az utódállamok magyarellenes politikája szerint az anyaországiakkal, akik az oltás ellen hőbörögnek, noha nincs kötelező oltás – amíg a diktátor van hatalom –, más szervezetek úgy adják elő magukat, mintha minden pozitív intézkedést tőlük lopott volna a diktátor. És ezek mind egy irányból kapják a parancsokat, és egy irányba terelnék az országot, ha módjuk lenne rá. Remélhetőleg nem lesz.

Ezért, bár nem volt az elmúlt 12 évben tömegbelövetés, 167 milliárdos metrós lopás, a családomból senki nem akarta lelőni Bergogliot, és félholtra sem verettett senkit a diktátor az Andrássy úton, nem volt vérbíró nagypapája, de a székelyeket sem lázította a magyarországiak ellen etc.

Ennek ellenére, én a mai „diktátorra” szavazok április 3-án! És nagyon remélem, hogy ez az általánossá vált hazaárulás, a választási vagy idegen titkosszolgálatok parancsára tapasztalható elmebeteg hisztéria végre megszűnik a választások után. És eltűnik az ezernyi gyilkos, vörös, szocialista demokratikus hazaáruló utód, a liberális „mindent is jobban tudók”, a bukott és kellően erkölcstelen Tv-műsorvezetők, a sok nemzetáruló, az ócska, jellemtelen, hazug, politikai senkiházi. És a magyar nemzet békében folytathatja majd ezt a kegyetlen, 12 éve tartó Orbán-diktatúrát, amelyben a mai trágárok és párizsit zabálók, a földön fetrengő buta varjak, az ajtónak rohanó primitívek, a lyukas zoknis korlátmászók, és a „kurvaerős képet” rendező és a magyar helyesírással komolyan birkózók, valamint a román állampolgárságú, nemzetellenes, de magyar civilszervezetet vezető cezaromániások, és a hazug bolgár nőszemély már nem vesznek részt többé!

Stoffán György

(A cikkben a szocialista szó, mindenütt  fosztóképzőként szerepel.)