2019. június 23., vasárnap

Nemzetközi szexuális támadás a gyermekek ellen


A mai sátáni világ olyan átfogó támadást indított a gyermeki tisztaság és a gyermeki lélek természetes fejlődése ellen, amelyhez hasonló talán még Szodomában sem volt, és amelyről Jézus ezt mondja tanítványainak: Azután így szólt tanítványaihoz: „Lehetetlen, hogy botránkozások ne essenek; de jaj annak, aki által esnek. "Jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakába, és a tengerbe vetik, mintsem egyet is megbotránkoztasson a kicsinyek közül" (Lk.17.1.).
A fenti filmben szakemberek mondják el véleményüket, mintegy segélykiáltást a gyermekekért, ugyanis a megrontást, a pedofíliát legalizálni akarók immár hatalmas üzletet is látnak ebben a törekvésben. A legelrettentőbb és legaljasabb ez a támadás, hiszen a gyermek nem tud tenni ellene, mert nem tudja, miről van szó, és csak azt ismeri meg, amit mondanak neki a szexualitásról. A nyugat-európai szülők pedig nem tesznek semmit gyermekük érdekében, mert vagy a gyávaság, vagy a jólét elvesztésének árnyéka akadályozza meg őket a gyermek lelkének megvédésében, ami alapvető kötelessége volna minden szülőnek.
Érdekes módon az egyházak sem igyekeznek ez ellen tenni. Nem hallani a gyermekek védelméről egyetlen keresztény-keresztyén templomban, nincsenek plakátok a templomfalakon, nincsenek józan és a mai korhoz szóló kiadványok ez ellen a genderizmust is magában foglaló sátánizmus ellen.
Maga a Vatikán sem emel szót Krisztus legféltettebb kincseinek, a gyermekeknek a védelmében, pedig ma egyértelmű és határozott kiállsára volna szükség, amit nemhogy nem látunk, de a genderizmus képviselőivel tárgyalóasztalhoz ülni készül a Szentszék.
Mindszenty és Márton Áron ad némi reményt ebben a Szodomát és Gomorát is megszégyenítő sátáni helyzetben. Mindkét magyar főpap elmondta szinte ugyanazt: „Ami természetellenes, az nem lehet végleges, mert a természet Isten törvényeinek megfelelően visszaalakítja a világot.”  
Bízunk abban, hogy bár jelei már vannak Magyarországon is ennek a liberális gyermekmegrontásnak, a kormány nem fogja beengedni ezt a pedofíliával kevert genderizmust, az apák pedig életük árán is kiállnak gyermekeikért, ha mégis megtörténnék….
Jó volna végre észrevenni az alattomosságokat, észrevenni a liberális természetellenességet és komolyan tenni is ellene. Mert ha nem teszünk, mi is a legaljasabb férgekké válunk, mint bűntársak a gyermekek elleni nemzetközi liberális összeesküvésben.

„(…) Bizony mondom nektek, ha nem változtok meg, s nem lesztek olyanok, mint a gyerekek, nem mentek be a mennyek országába.” (Mt. 18. 3. )


Stoffán György