2019. február 27., szerda

Valóban európai értékeket sért Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP!


Korunk Matuska Szilvesztere

Nos, melyek is azok az európai értékek, amelyeket mi magyarok sértünk, amely sértés miatt jobb esetben akár kiebrudalhatnak május után az Unióból, de rosszabb esetben megszállhatják hazánkat?

A legfőbb európai érték a haza-, és nemzetárulás. És mi magyarok és keresztények ezt az európai értéket valóban megsértjük, hiszen alig van olyan politikai párt, amelynek tagsága egyetértene ezzel a mélyen gyökerező európai értékkel.
A másik érték, a család és a gyermekvállalás tagadása… s ezt is sértjük. Mert mi magyarok és keresztények még emlékszünk a Teremtő Isten parancsára, amely tiltja a gyilkolást… Számunkra egy ártatlan élet kioltása a legnagyobb bűn. Ahogy a magatehetetlen öregember arcára sem nyomjuk rá a kispárnát, úgy a csak az édesanyja szeretete által életben maradható magzatot sem vágatjuk szét a nőgyógyásszal, hogy jobban éljünk… Mi pedig galádul erre akarjuk rávenni a magyar fiatalokat, a magyar családokat. Ez valóban szembe megy az európai értékekkel.  
Az is az európai értékek megsértése, hogy maradi módon mi az – a Sodoma és Gomora óta, az emberi értékeket tagadó Mózes nevű fanatikus gyűlölködő miatt mélyen és igazságtalanul elítélt – azonos nemű házasságot is elvetjük. Ez a Mózes, akit követünk, még megkövezésre is ítélné e csodálatos egynemű párokat… Hiszen, két férfi igazi szerelménél nincs is szebb szerelem… és ezt már a görögök is tudták. (Mi meg? Ostobán és értetlenül állunk a jelenség előtt, s nem támogatjuk a szép színes Andrássy úti felvonulást…)
Az is az európai értékek ellen szól, hogy nem engedjük át a földrészt a muszlimoknak, s ellenezzük, hogy lányaink és asszonyaink szabad prédává válhassanak. Ez pedig végképp felháborító tendencia. Mint az is, hogy a gyermekeket nem adjuk át a szexuális örömökre vágyó liberális szemlélet alapján huncutkodni az erre vágyó felnőtteknek, akiknek elemi joguk volna nőként vagy férfiként e lehetőséggel élni. Mit nő és férfi… Hiszen ma már végre Európában nincs férfi és nő, anya és apa… és a gyerek meg majd eldönti, mi akar lenni. Addig is meg kell akadályozni, hogy nemileg fejlődjön. Mert joga van ehhez a szabad és szép, új „értékekkel” teli európai világhoz.

Szóval, Orbán és kormánya, velünk együtt sérti az európai értékeket, mert ragaszkodik (ragaszkodunk) a keresztény értékrendhez, a családhoz, a nemzethez, a hazához, a magyar nép megmaradásához, s nem akarja (nem akarjuk), hogy Szent István népe, amely oly sok vért áldozott a 150 éves muszlim elnyomás alól való felszabadulásért, ma önként átadja a Kárpát-medencét ugyanazoknak.
Emiatt gyűlölt nemzet maradtunk (nem lettünk, mert mindig is azok voltunk, hol ezt fogva ránk, hol amazt…), s már az is baja az uniós vezetésnek és az általuk fizetett hazai talpnyaló hazaárulóknak és a gyilkos, maffiózó ősökkel bíró, reményeikben leendő uniós képviselőknek, ha ugyanolyan plakátokat teszünk ki egy uniós választási kampányban Junckerről, amilyeneket Svájcban látni…

Korunk Matuska Szilvesztere pedig, levélben ajánlja fel Merkelnek a de facto lehetőséget – mint a nácikkal paktáló milliárdos, kommunista, rabló, internacionalista, „hazafi” –, hogy az unió megdöntheti a demokratikusan megválasztott kétharmados kormányt… s hozzá hazudja, hogy a fél ország esedezik Európa megsemmisítőjének kegyeiért…

És ebben az esetben az Orbán-kormány valóban európai értéket sért. Klasszikus európai értéket! Ugyanis, Európában évszázadokig a legsúlyosabban büntették a hazaárulást…

S mert a mai európai értékek nem a mi évezredes keresztény értékeink, így továbbra is sértjük ezt a mai Európát, de tennünk kellene annak érdekében is, hogy a mi magyar értékeinket legalább Magyarországról ne sérthesse meg senki!

A hivatkozott „demokrácia”, amelynek jegyében minden bűnöző bármit megtehet, soha nem létezett. És ezt végre be kellene látni, be kellene vallani… mert ez a hazug szó, ez a hazug és logikátlan ostobaság sem tartozott soha a magyar értékekhez…


Stoffán György