2011. december 11., vasárnap

A Jobbik nyilas/rákosista hangja a Facebookon…

 Már régen az az érzésem, hogy a Jobbik bizonyos megnyilvánulásai élesen hasonlítanak a nyilas vagy a rákosista hangvételhez. A Facebookon, 2011. december 11-én ez a feltételezésem bizonyosságot is nyert, az alább olvasható leveleket megfogalmazó Jobbikos példány nyílt levelében. A primitívségtől és ostobaságtól duzzadó, magyartalan fogalmazásban megjelent levél fenyegeti mindazokat, akik nem Jobbikosok. A hang csaknem olyan, mint amit a csehszlovák kommunista titkosszolgálatnál belevertek, s ma ezt remekül alkalmazza a Jobbik védelmében. Hogy a Jobbiknak ez a stílustalanság védelmet jelent vagy sem, nem tudni, elhatárolódás a részükről nem történt, ami egyetértést feltételez.

Tehát, ismét egy felvidéki kommunista – mi több nemzetbiztonsági tiszt - bújt ki a Jobbikos zsákból, akit ha Magyarországi lenne, akár bíróság elé is citálhatna úgy két-hárommillió nemzetben gondolkodó magyar állampolgár. De Házik nem magyarországi, így védve van, mondhat és írhat, amit csak akar. A Jobbik viszont Magyarországon jeleskedik e dicső tótiai patrónusával, s egészen biztos, hogy nem szerzett új követőket a volt csehszlovák titkosszolgálat tisztjének heves – s talán részegen vagy pszichiátriai kezelése alatt titokban írt - soraival.

Kezdem azt hinni, hogy valami miatt a Jobbik ezekre a volt ilyen-olyan spiclikre és csehszlovák kommunista tisztekre támaszkodik, s ezek jelentik a számára az erőt és a védelmet. Egyetlen dolgot nehéz kibogozni mindebből: - ha a Jobbik Magyarországon kormányra kerülne, akkor a nyilas vagy a Rákosi-féle, netán a slotai módszereket tekintené-e magáénak. Az azonban bizonyos, hogy Magyarországot ez esetben három millió nemzetben gondolkodónak el kellene hagyni, mert ezektől a primitív, házmester típusú, öntelt hülyéktől a gyilkosságsorozatra való hajlam sem áll messze, Házik Jobbikot védő, drasztikus soraiból ítélve. A kommunistáknak nem kell menekülniük, csak új, nemzeti beosztást kapnak majd. A Jobbik tehát ismét bizonyított Házik Zoltán felvidéki, volt csehszlovák titkosszolgálati tiszt sorai által. Igazolva ezzel mindazon félelmeket, amelyek eddig a Jobbik primitívségével, nemzetellenességével és gyűlöletkeltésével voltak kapcsolatosak. Újra csak azt mondom: Isten óvja Magyarországot ettől a söpredéktől (is)…

Stoffán György


Néhány szó Házik Zoltánról:

„Házik Zoltán a kassai ipariban gépész-konstruktőr szakon végzett. Majd a katonai főiskolán folytatta a tanulmányait, ahonnan három év után Pozsonyba került, ahol többek közt az állambiztonsági szerveknél (Csehszlovák titkosszolgálat) dolgozott…”

Házik levele a nem Jobbikosokhoz:

„Minden személyek, akik semmi mással nem is foglalkoznak, csak a Jobbik és a nemzeti vonalpocskondiázásával (sic!), azoknak innen üzenem:... fejezzétek be a bomlasztást, mert meggyűlik a bajotok a Mindenhatóval -vonatkozzon ez a nyakkendős őrölt kémekre is, akiknek semmi más céljuk nincs, csak szétverni a nemzeti identitást őrző szervereteket! Ne feledjétek, hogy tudunk rólatok - egyelőre - a neveteket sem tesszük nyilvánosság elé (SIC! – a szerk.), mert nem reklámozunk benneteket. Az a tény, hogy ki letettek vetve a Jobbikból - ennek meg van az oka -, de ez még nem hitelesít benneteket, hogy orrba-szájba (SIC! – a szerk.) ócsároljátok azt a szervezetet, amely felfedezte személyiségetekben a bomlasztási és lejáratási szándékot! Vigyázzatok, milyen cselekedetekhez folyamodtak, mert esküszöm, hogy meg lesztek hurcolva - és ez még a legkevesebb, amit meg tudunk tenni. Húzzátok vissza az agyaraitokat, mert letördelem nektek - mocskos, anyaszomorító férgek, a MEMZET gazemberei. Ja.... és ha netán személyesen is találkoznánk, akkor most jelzem nektek, hogy reszkessetek egerek, mert foto-dokumentációval is ellátva - bekerültök -, az össze általunk üzemeltetett média orgánumba: nyomtatott és elektronikus - szerte az egész világban! Üzenetem a mocskos férgek felé (SIC! –a szerk.): BETELT A POHÁR! (Házik Zoltán, 2011. december 11., SEC 8:20)”  
(A Kárpáti Harsona Facebook-os oldala - https://www.facebook.com/groups/199430806800817/?ref=ts)