2011. szeptember 13., kedd

A söpredék patkánykodása...

Az MSzP és maga a vádlott - volt kormányfő - viselkedése egyértelmű. A tipikus szocialista vagdalózás, hazudozás, és nemzetellenesség élesen kirajzolódott a parlament őszi ülésszakának első napján, s a korábbi kommunista megnyilvánulásokban. Kertész Ákos szennyírása, s az avval való egyetértés, majd a sukorói rabló melletti kiállás, végül a rabló sajátos megvilágításban való önértékelése a mentelmi jog felfüggesztése előtt, magáért beszél. Olyan, mint Matuska Szilveszter, aki a bíróság előtt egy belső hangra igyekezett fogni a késztetést…

Megdöbbentő, hogy az MSZP ilyen mélyre süllyedt, bár a szocialisták nyolc éves uralma és az előtt lévő évek 1919-től napjainkig, ugyanezt a szennyet tükrözte. Valami megfoghatatlan és sátáni magatartás ez, amelyből hiányzik a jóérzés, a nemzet iránti elkötelezettség, az emberiesség. Bolondokhoz hasonlóan nem tudja ez a párt és annak gyalázatos és pitiáner vezetése felfogni miért bukott akkorát a párt, miért fordul föl tőlük minden józan és normális ember gyomra. Nem csak Magyarországon, de a világ minden táján valamiféle undor kerülgeti az embereket a szocialista szó hallatán, mert ez az emberszabású, de az emberi mivolttól távol álló söpredék mindenütt rombol és árt, ahol valaha hatalomba került.

„Gyurcsány a jelenlegi kormányfő kiszolgálójának nevezte Polt Péter legfőbb ügyészt, és megjegyezte: vádlott helyett vádló lesz. „Basáskodó hatalom üli a tort, ennek a rendszernek leszünk kritikusai és vádlói. Azoknak a nevében fogunk fellépni, akik azt mondják: elég. Nem azért kapták a pillanatnyi többséget, hogy tönkre tegyék az országot” - fogalmazott. Gyurcsány Ferenc hozzátette: készen áll, hogy megvívja a csatát” – írja a Népszabadság tudósítója.

Gyurcsány fent idézett szavai egy őrült szavai, aki nem látja maga körül az általa okozott undort, utálatot. Elfelejti, hogy egy demokráciában nem lehet a legfőbb ügyészt hazugnak nevezni. Elfelejti, hogy pátja és az egész ócska söpredék 1919-től napjainkig mit tett, mit rombolt mennyit gyilkolt ebben az országban. Elfelejti, hogy a bíróságok Rákosi és Kádár utasítására hány ember életét oltották ki, hány ezer vagy tízezer embert telepítettek ki, küldtek börtönbe… Elfelejti, hogy a kommunisták eladták az országot, ellopták a nemzeti vagyont, befektettek Indonéziában, engedték a bankokat rabolni, s családok ezrei isszák a keserű pohár tartalmát miattuk. Elfelejtette Gyurcsány, hogy 2006-ban a magyar emberek közé lövetett, s hogy ócska és kisstílű rendőrei össze-vissza hazudoztak a bíróságok előtt – utasításra. Gyurcsány bűneit nem lehet kellő részletességgel felsorolni, mert nem volt olyan nap nyolcesztendős ámokfutása alatt, hogy ne követett volna el valami bűnt a nemzet ellen. S ezzel nem tett mást, mint ugyanazon az úton járt, mint Kun Béla, Szamuely Tibor és Rákosi vagy épp Kádár.

S pártja sem tesz mást. Bűnpártoló, bűnsegéd, gyalázkodó és hazug, de emellett magyarellenes is, értékromboló és hazaáruló. Méltán utálja e pártot és annak minden megnyilvánulását minden magyar, minden olyan magyar, aki egy cseppet gondolkodik, és még van benne némi nemzeti érzés, hazaszeretet. Látva ugyanis e sarokba szorított patkányokat, nem csak az undor, de a szánalom is megmozdul az emberben. És a két érzés eggyé válva a legrosszabb e söpredékre nézve. Ezekkel ugyanis még vitázni sem érdemes, hiszen primitívségük és genetikailag hazudozó létük feleslegessé tesz minden vitát… ugyanis a proli házmesterrel nem lehet beszélgetni - Mozartról.

Szánalmas és undorító tehát Gyurcsány és Mesterházy, amikor vagdalózik, hazudik, vádaskodik, védi a magyarokat sárba taposó írót, s ezzel maga is elismeri egyetértését a magyart gyalázóval és a hivatalával visszaélővel, a rablóval, a nép közé lövetővel. Az erkölcs azonban úgy regenerálja önmagát – bármilyen romlott világban is -, mint a Tisza a ciánszennyezés után. Gyurcsánnyal csak elkezdődik egy jogos és halaszthatatlan felelősségre vonás. Erre szavaztam, amikor a Fideszre szavaztam 2010-ben. S ha a közéletet megtisztítja Orbán Viktor és Semjén Zsolt pártjának koalíciója, és nem marad szabadlábon egy sem az elmúlt évek, évtizedek bűnözői közül, akkor 2014-ben ismét számíthat rám (is) a nemzeti kormány. Mindössze egyet kérnék: Tempósabban Uraim!