2011. május 4., szerda

Bin Laden és az európai atombomba


Az elmúlt évek nemzetközi politikája, és a kretén képviselőkből álló unió hovatovább arra a meggyőződésre juttat, hogy épp úgy nem hiszek semmilyen hivatalos bejelentésben, ahogy nem hittem a kádári világ egyetlen szavát sem. Minden birodalmi hatalom hazudik, minden birodalomnak a legkisebb gondja is nagyobb, mint a benne élő nemzetek problémájával való foglalatoskodás, hiszen a birodalom vezetői kivétel nélkül mindig a saját hasznukat szolgálták. Ma is ezt teszik. Csakhogy a birodalom ma már túl nagy. Ma már egyre nehezebb átverni mindenkit egyszerre. A hazugságok kiderülnek, de a birodalom szürke jobbágyai, azaz, a választók csak tudomásul veszik az újabb hazugságot és szolgálnak tovább. Mint a birkák, amiket megnyírnak, vagy a torkukat vágják el. Ilyenek az uniós polgárok, akik annak a sok degenerált kreténnek az intézkedéseit tűrik, akik miatt lassan tojást és gyógynövényeket sem lehet majd kapni… De miért is jutott eszembe mindez? Mert jó okom van azt hinni, hogy ez a Bin Laden mese egy újabb birodalmi hazugság és cselekménysorozat előkészítése, megvalósításának része. Félelmetes az én összeesküvés elméletem, ám nem biztos, hogy alaptalanul rettegek, mint az sem biztos, hogy igaz... 

Ugyanis Laden állítólagos meggyilkolása előtt egy alkaidás kijelentette – az amerikaiak szerint -, hogy ha bántani merik  a jó öreg vezért, akkor Európában atombomba robban. Aztán Ladent megölték – állítólag -, majd hamis képek jelentek meg a halott vezér arcáról, egy véres szoba berendezéséről, és az éjszakai támadásról. Megjelentek a fehér ruhás arabok, akik sétálgattak az utcán… etc. Láthattuk az amerikaiak Daróczi Dávidját, aki állítólag egyenes adásban nézte a kivégzést, és láttunk ezernyi hülye amerikait, akik bevették a hírt és ünnepelték a 9,11-es dráma, állítólagos kitervelőjének halálát. Emberhalál miatt örvendezett Amerika. (Megjegyzem, én az ellenségem halálán sem tudnék örvendezni és ünnepelni….) Aztán kiderült, hogy a kérdéses születési bizonyítvánnyal rendelkező elnök nem is nézte egyenes adásban a gyilkosságot. Összességében tehát hatalmas hazudozás van a az állítólagos gyilkosság mögött.

A lényeg az európai atombombán van, amelynek létét már cáfolják, de amit cáfolnak, az valami igazságot rejthet. Ha tehát van atombomba, vagy annak létezéséről előbb hazudoztak, majd cáfolták, akkor számolni kell azzal, hogy Európa bizonyos vezető birodalmi politikusainak céljait szolgálhatja - mind a hazudozás, mind a lehetséges bomba.

Melyek lehetnek ezek a célok?

Európát elárasztották az iszlám hitű bevándorlók, akik potenciális veszélyt jelentenek a birodalomra, lévén az nem kifejezetten iszlám, és nem is katolikus. Amolyan hit nélküli, önmagát istennek, vagy Isten kiválasztottjának tartó politikai és pénzügyi, gazdasági erő, amely Európát legalább egy évszázada  kívánja bekebelezni. Ha pedig robbanna egy "alkaidás atombomba", akkor ezt minden akadály nélkül rá lehetne kenni az Oszama-féle gyilkosságot „megtorlókra”. Az áldozatok száma senkit nem érdekelne. Lennének megemlékezések, évente felolvasnák azokat a neveket, amelyek tulajdonosai "az iszlám aljas európai támadásában" váltak áldozattá, ám a cél, hogy a földrészen a kereszténység és az iszlám megtizedelődjék mindennél előbbre való. Az említett megtorló atombomba meséje tehát remek előrejelzés, és az ostoba népek nem is gondolnának a birodalmi vezetés aljasságára. (Az ünneplő amerikaiak sem gondolkodtak...) Az, hogy volt-e Laden-gyilkosság és élt-e egyáltalán a gyilkosság idején a súlyosan vesebeteg alkaida vezető, az atomrobbanás után már senkit nem érdekel. Ismét el lehet kezdeni egy új Európa megteremtéséről, átformálásáról beszélni. Hiszen a gazdaságot a birodalmi vezetés már tönkre tette, a népek szegényekké váltak, s kialakulhat egy, a megmaradt nemzetek tagjait rabszolgaként kezelő új uniós birodalmi vezetés, amely magában hordja a világkormány megalakulását, mert azt mondják majd, hogy "csak így lehet a terrorizmus ellen harcolni. Összehangoltan és egyetlen kormány alatt, amely koordinálja azokat az intézkedéseket, amelyek kizárják annak a lehetőségét, hogy még egyszer előforduljon szeptember 11-e, vagy az európai atomrobbanás…"

Ha még tovább gondolkodom, eszembe jut Fukusima, amely remek főpróba volt egy európai atomkatasztrófa következményeinek felmérésére. Nem is folytatom, mert lehet, hogy a leírtakból egyetlen szó sem igaz, csupán az én fejemben állnak össze efféle ostoba elméletek.

Egyetlen tény igaz mindebből. Nem hiszek a birodalom vezetőinek, sajtójának és a közölt híreknek. Mert megéltem már a moszkovita hatalmat, az elhazudott rendszerváltás, a milliárdosok rabló szocialista nyolc esztendejét… s látom, hogy a nemzetekre és a népekre nehezedik az unió gazdasági és erkölcsi elnyomása, amely egyre tragikusabb következményekkel jár. S ebben az eszevesztett, hazug és aljas, Isten nélküli világban bármi előfordulhat, s annak az ellenkezője is. Mindössze ez idézte elő képzelgéseimet a képzelt birodalom aljas tetteiről…

Stoffán György